έχω πάει και με τις 2 να πάτε άφοβα αξιζουναυτό το τηλέφωνο έχει η αγγελία
άρα οι φωτογραφίες δεν είναι δικές τούς!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κρίμα θα λείπει η managerόχι καλέ καμία σχέση... Η κοπέλα είναι 57 κιλά. .. επίσης όμορφα Κρητικοπούλα η φίλη μου θα έχει παρέα ακόμη μια φίλη μας έκπληξη παρέα. Πολύ δυνατή στον αγώνα αλλά θα το διαπιστώσετε και από κοντά. Εγώ δε θα συνοδεύσω τα κορίτσια σε αυτό το τουρ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τηλέφωνο επικοινωνίας των κοριτσιών είναι το 6955509928.
Dakota johnson
Call-Girl
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2018
- Like
- 1.734
η manager μένει σε επαγρύπνηση πάντα όμως όπου και να είναι, γιατί τα κορίτσια τα αγαπάμε και τα προσέχουμε όπου και να είναι.κρίμα θα λείπει η manager
giorgaras1314
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
η μια ειναι αρκετα χοντρουλα,η αλλη κανονικο σωμα με λιγο κιλακια,τιποτα φοβερο πιστευω,και οι δυο μετριο προσωπο,λεσβιακο δε κανουν
memo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Χθεσινή επίσκεψη στην φωλιά της Αρτεμης και της Μαργαρίτας. Οι κοπέλες αξίζουν, είναι πολύ καβλιάρες και δίνουν τέχνη στο κρεβάτι. Φοβερές πίπες και από τις δυο, με απίστευτες στάσεις κατά το σφυροκόπημα. Αν και έλλειπε η αδυναμία μου, η Ντακότα, πέρασα υπέροχα με τις φίλες της. Καταπληκτικό Τριο! Την επόμενη φορά με όλη την παρέα. Αξίζω να πω το εξής. Ειναι οι μοναδικές κοπέλες που όσο ειναι σε ραντεβού, δεν σηκώνουν τα κινητά τους, σε σέβονται και τιμούν τα λεφτά που τους δίνεις. Για μια ωρά, μισή ωρα, 20 λεπτά, ειναι εκει μαζί σου και το γουστάρουν.
καλη συνέχεια κορίτσια και μπράβο για τον επαγγελματισμό σας. Μόλις κερδίσατε ενα πελατακι μόνιμο.
καλη συνέχεια κορίτσια και μπράβο για τον επαγγελματισμό σας. Μόλις κερδίσατε ενα πελατακι μόνιμο.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
https://www.instagram.com/sugarbabestv_official/]
Ακολουθήστε την νέα μας
σελίδα στο Instagram
https://www.instagram.com/sugarbabestv_official/
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Ettore δεν έχει ενημερωση σηνερα; τι εγινε;
arxontas22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
Πέρασα εγω αλλα δεν μπήκα στο στενό παντος ηταν γεμάτο με παπουδια... 3 με 4 σπίτια πρεπει να ηταν ανοιχτά.
Ποτε επιστρεφεις?Δεν είμαι στα Χανιά!
Δεν είμαι μακριά, εντός του νομού είμαι
Εττόρε τέλος τα μπάνια , ξεκίνησε η δουλειά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K