Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
:think:  ποίο μέλος είναι;   :(

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες που έφθασαν στην διάθεσή τους, προχώρησαν σε έρευνα, σε οίκο ανοχής της περιοχής συλλαμβάνοντας δυο άτομα.

Οι πληροφορίες αφορούσαν συγκεκριμένη ιερόδουλη, η οποία φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πελάτες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε ισχύ οι σχετικές απαγορεύσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, άρα οι οίκοι ανοχής εξακολουθούν ακόμη και σήμερα, να παραμένουν κλειστοί.

Η εν λόγω κοπέλα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αρνήθηκε αρχικά να ανοίξει την πόρτα για την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή για το άνοιγμα της πόρτας, από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο εσωτερικό βρέθηκαν η ιερόδουλη κι ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι συνελήφθησαν, κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και την Τετάρτη το πρωί, θα περάσουν από αυτόφορη διαδικασία.

www.aera.gr/chania-entasi-se-oiko-anochis-me-prostimo-kai-aftoforo/]aera.gr[/url]

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270

Sofia σήμερα Τετάρτη στα Χανιά
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

30min 140€ - 1hour 200€

Συνημμένα

• 6987356594 .jpg
    6987356594 .jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 47

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
:think:  ποίο μέλος είναι;  :(

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες που έφθασαν στην διάθεσή τους, προχώρησαν σε έρευνα, σε οίκο ανοχής της περιοχής συλλαμβάνοντας δυο άτομα.

Οι πληροφορίες αφορούσαν συγκεκριμένη ιερόδουλη, η οποία φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πελάτες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε ισχύ οι σχετικές απαγορεύσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, άρα οι οίκοι ανοχής εξακολουθούν ακόμη και σήμερα, να παραμένουν κλειστοί.

Η εν λόγω κοπέλα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αρνήθηκε αρχικά να ανοίξει την πόρτα για την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή για το άνοιγμα της πόρτας, από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο εσωτερικό βρέθηκαν η ιερόδουλη κι ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι συνελήφθησαν, κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και την Τετάρτη το πρωί, θα περάσουν από αυτόφορη διαδικασία.

www.aera.gr/chania-entasi-se-oiko-anochis-me-prostimo-kai-aftoforo/]aera.gr[/url]

ποια κοπελα ειναι...;εμενα αυτη ειναι η απορια μ...

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Καμία από αυτές που έχουν φωτογραφίες στο θέμα εδώ
η που έχουν προσφέρει freefuck & εκπτωτικά κουπόνια  :)

Nosiros

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
349
Πόντοι
21
Η Σοφια  φαίνεται δυνατό κομματι..  Να δοκιμάσουμε η θα μας μπουζουριάσουνε άραγες σαν τον συναγωνιστή...???

lemongrass

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
όποτε δεν έχει σχεσει με της φωτογραφίες?
αυτο που παιζεις ρωσική ρουλετα καθε φορα με τρελενει :Ρ
ειμαι και ολιγον ντροπαλος και την τρωω, οποτε καθε φορα που ανοιγει η πορτα και βγαινει pikachu
λεω δεν γαμιετε...ψυχικο!!! ψυχικο ψυχικο 200 ευρω βεβαια!!!
αλλα θα μου πεις εαν βαζαν 100% πραγματικες , το 50% δεν θα πατουσε ανθρωπος..
αλλα τεσπα..! θα ηθελα ιδανικα να υπηρχε μια πραγματικοτητα ως της φωτο... καιφυσικα τωρινες!!
εχω δει φωτο που λες θεε μου τι γυναικαρα!!! και παω και ειναι 10-15 κιλα +
σαν την διαφυμιση this.... last year!!!! βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα καθενους του αρεσει οπως του αρεσει.
απλα εαν υπηρχε μια σωστη φωτο ο καθενας θα μπορουσε να επιλεξει αναλογος της ορεξης του
ετσι και αλλιως αυτου του ειδους η επιχηρησει προοριζεται προς ανθρωπους που θελουν κατι τετοιο.
αυτα γιατι φετος ειναι μια δυσκολη χροννια οποτε πρεπει να επιλεγουμε σωστα που θα επενδυσουμε!
καλο κουραγιο και καλη σας μερα!

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλησπέρα αγάπες μου, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες από Δευτέρα μεσημεράκι θα βρίσκομαι κοντά σας για μια εβδομάδα οπότε όποιος θέλει μου στέλνει να κανονίσουμε τα ραντεβού μας.

Σας ευχαριστώ έκτον προτέρων.....

lemongrass

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
η πλάκα είναι ότι Εχθές έγραφε στην περιγραφή της I am a 30y.o sensual greek woman ...
σημερα με Άλλες.φωτο έγινε 27.y.o sensual greek....
εν νυκτη δείχνεις νεώτερη!!!

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21
Καλησπέρα αγάπες μου, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες από Δευτέρα μεσημεράκι θα βρίσκομαι κοντά σας για μια εβδομάδα οπότε όποιος θέλει μου στέλνει να κανονίσουμε τα ραντεβού μας.

Σας ευχαριστώ έκτον προτέρων.....
Παρόν. Εγώ.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.610
Πόντοι
2.480
Ρε παιδιά  χθες είχαμε το διάγγελμα , Για τους οίκους τι είπανε?

lemongrass

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
τελικα αυτην την σοφια που ειναι εδω την δοκιμασε κανεις?

lemongrass

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
ettore έχεις εσυ καμία πληροφορία για την Sofia που είναι τώρα στα χανια;

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Όχι, υπάρχει ένα σχόλιο στην προηγούμενη σελίδα αλλά δεν ξέρω αν έχει προσωπική εμπειρία η το έχει συμπεράνει μετά από έρευνα στο διαδίκτυο.
Ρώτησε τον αν σε ενδιαφέρει πραγματικά.

lemongrass

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
το είδα το σχόλιο θα του στείλο μνμ πάντως αν κάποιος δοκίμασε να το πει:Ρ μην ντρέπεστε να ξέρουμε!

• Like
Αντιδράσεις: Ettore

lemongrass

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
τελικα πηγα Στην σοφια που εχει ερθει στα χανια τελιως yolo! να πω κατι παιδια ειναι κουκλι το κοριτσι πραγματικα ομορφη γλυκια με πολυ ορεξη!
1 ωρα γεματη! περασα ομορφα!!θελω να πω οτι οι φωτο την αδικουν και λιγο φαινεται οτι ειναι πειραγμενες,απο κοντα ειναι ομορφη , αδυνατη.
εχει τν χωρο της. εγω την προτεινο παντως διοτι περασα πολυ καλα!

• Like
Αντιδράσεις: Ettore

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom