Με τα τωρινά δεδομένα της επιδημιολογικής εξέλιξης, τον Ιούνιο.
Εγώ τον κόβω μπουρδελιάρη τον Τσιόδρα. Σίγουρα θα τα ανοίξει το συντομότερο για να πάει να γαμήσει κι αυτός
Με τα τωρινά δεδομένα της επιδημιολογικής εξέλιξης, τον Ιούνιο.
Όντως ρε φίλε ! Πολύ μας λείπει αυτός ο άγγελος !
πολυβόλο!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=312741.msg9489102#msg9489102]Δωρεάν ταινία SugarBabestv[/url]
Όμορφες καλημέρες αγάπες μου, εδώ και τρεις η τέσσερες μέρες περίπου που άνοιξα το τηλ έχω καν πόσα μηνύματα για Κρήτη, αλλά γενικά στα Χανιά για το ποτε θα ερθω για να κλεισουμε ραντεβού και σκεφτηκα λοιπόν αν είναι όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει εδώ μήνυμα να δω τα ραντεβού για να κάνω ένα υπολογισμό και αφού επιτραπεί η μετακίνηση από νόμο σε νόμο να δω αν ο αμέσως επόμενο προορισμός θα είναι για εκεί, σας ευχαριστώ έκτον προτέρων και να έχετε μια όμορφη μέρα.
απο τις παλιες(δλδ καμια 10ετια)εμενα μ αρεσε η νανσυ!
Όντως η Νάνσυ ήταν απ' τα κυριλέ τούμπανα που πέρασαν. Από υπηρεσίες όμως δεν ήταν στο επίπεδο της ψηλής Μαρίας. Ούτε φυσικά της τρανσεξουαλ που πέρασε για κάποια διαστήματα απ' τα Χανιά ονόματι Σύλβια (Βίκυ για τα Studio της Αθήνας) Πετυχημένο τραβελι. Πολλοι σίγουρα που την πήραν δεν το κατάλαβαν ποτέ !Τι μου θύμησες ρε φίλε! Νάνσυ και η πουτσα κάγκελο και τα αρχιδια να παίζουν παλαμάκια. Μουναρα επιπέδου μοντελας Instagram
Έχετε κάποια ενημέρωση αν ανοίξουν????
Όντως η Νάνσυ ήταν απ' τα κυριλέ τούμπανα που πέρασαν. Από υπηρεσίες όμως δεν ήταν στο επίπεδο της ψηλής Μαρίας. Ούτε φυσικά της τρανσεξουαλ που πέρασε για κάποια διαστήματα απ' τα Χανιά ονόματι Σύλβια (Βίκυ για τα Studio της Αθήνας) Πετυχημένο τραβελι. Πολλοι σίγουρα που την πήραν δεν το κατάλαβαν ποτέ !