You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
κατι παρανω για αυτη που βρισκουμαι;
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
ψαχνω...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
http://[URL unfurl="true"]www.clker.com/cliparts/v/f/Z/r/c/1/number-15-red-background-md.png[/img[/URL]]
Πάροδος Μίνωος 15 [color=red] Carmen[/color]
[b]
F U L L Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
[left] [img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=1200073[/left[/URL]]
Συνημμένα
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
ψαχνω...
Με μία γρήγορη αναζήτηση ελπίζω να βοήθησα. Στο Ηράκλειο φαίνεται πως εργαζότανε καιρό.
Lora
50 η εκτόνωση αλλιώς 100 η ώρα
λορα… εχω παει 2-3 φορες .. είναι με τα φεγγαρια της. την μια ηταν μπιστόλι σκέτο, την άλλη βαρεμάρα!!
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά! Τι κανετε;
Πέρασα από Καρμεν σμρ, ωραιο μωρο μπαμπατσικο αλλα να ξέρετε ότι δν κανει anal στο φουλ πρόγραμμα..
Πρέπει ν είχε ξανά περασει πιο παλιά για λιγο καιρο...Καλή συνεχεια
Πέρασα από Καρμεν σμρ, ωραιο μωρο μπαμπατσικο αλλα να ξέρετε ότι δν κανει anal στο φουλ πρόγραμμα..
Πρέπει ν είχε ξανά περασει πιο παλιά για λιγο καιρο...Καλή συνεχεια
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:78635/] Παράθεση[/url] νέας αξιολόγησης για την Σόνια π.Μίνωος 49 από www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=176424] gypaetos10[/url]
Επίσκεψη πριν μια 'βδομαδα στην Σόνια που πλεον βρισκεται στο 49.
Αν και οι περισσοτεροι θα την ξερετε, προκειται για μία Ρουμάνα με σχετικα κοντό μαλλί και ωραίο σώμα.
Ειχα καιρο να την επισκεφτώ γενικά, έδωσα στο αντίτιμο και περασα στο δωμάτιο. Μετα απο λιγο ηρθε και η Σόνια με το προφυλακτικό.
Δεν ειναι και τόσο των προκαταρκτικών, αλλά δεν ειναι και αρνητικη, σε αφήνει να πιανεις και δεν δειχνει να βιάζεται..
Πιπα καλη θεωρω για τα στανταρ της Μινωος και στη συνέχεια ηρθε απο πάνω μου, μετα απο λίγη ωρα την γύρισα στα 4 όπου έτσι ηρθε και το τέλος.. Γενικα την συγκεκριμενη κοπελα την θεωρω μία τίμια και τυπικη επιλογη, ωστόσο παιζει ρόλο και τι απαιτησεις εχει ο καθένας.. Να περνατε καλα συναγωνιστές.
Επίσκεψη πριν μια 'βδομαδα στην Σόνια που πλεον βρισκεται στο 49.
Αν και οι περισσοτεροι θα την ξερετε, προκειται για μία Ρουμάνα με σχετικα κοντό μαλλί και ωραίο σώμα.
Ειχα καιρο να την επισκεφτώ γενικά, έδωσα στο αντίτιμο και περασα στο δωμάτιο. Μετα απο λιγο ηρθε και η Σόνια με το προφυλακτικό.
Δεν ειναι και τόσο των προκαταρκτικών, αλλά δεν ειναι και αρνητικη, σε αφήνει να πιανεις και δεν δειχνει να βιάζεται..
Πιπα καλη θεωρω για τα στανταρ της Μινωος και στη συνέχεια ηρθε απο πάνω μου, μετα απο λίγη ωρα την γύρισα στα 4 όπου έτσι ηρθε και το τέλος.. Γενικα την συγκεκριμενη κοπελα την θεωρω μία τίμια και τυπικη επιλογη, ωστόσο παιζει ρόλο και τι απαιτησεις εχει ο καθένας.. Να περνατε καλα συναγωνιστές.
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Εγώ όταν ρωτησα μου ειπε όχι πάντως..
Μου ειπε οτι το φουλ πρόγραμμα δν σημαίνει κ anal απαραίτητα.. Ρωτήστε κ εσείς κ πείτε.. μπορεί να είναι με τις μερες τις!
Μου ειπε οτι το φουλ πρόγραμμα δν σημαίνει κ anal απαραίτητα.. Ρωτήστε κ εσείς κ πείτε.. μπορεί να είναι με τις μερες τις!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:78646/] Παράθεση[/url] νέας αξιολόγησης για την Μαρία π.Μίνωος 9 από www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=130651] GioCha [/url]
Απογευματινή επίσκεψη στην περιοχή, και ο στόχος είχε μπει στην Μαρία, την οποία είχα ξανασυναντησει σε βιαστική επίσκεψη στο Νο4
Η Ελένη (τσατσά) χάρηκε που με έκανε επιτέλους πελάτη, γιατί συνήθως δεν επιλέγω το Νο9. Αυτή τη φορά είχα άπλετο χρόνο, και αφου είχα επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές τα στανταρακια μου, είπα να αλλάξω.Η Μαρία είναι μια ζουμερή κοπέλα, ξανθιά, γυρω στα 30, με μεγάλες φυσικές βυζαρες και κωλο.Με θυμόταν, δεν μου είπε για προγράμματα, της έδωσα 2 εικοσαρικα και πέρασα στο μέσα δωμάτιο. Λίγα λεπτά μετά ήρθε και απελευθέρωσε τα δίδυμα και την ζουμερή κωλαρα της. Δεν έβγαλε το κορσέ που φορούσε στη μέση, μάλλον γιατί δεν νιώθει ιδιαίτερα άνετα με τα επιπλέον κιλακια εκεί.Με πλάκωσε στα γλωσσοφιλα, και κατέβηκε περνώντας από τον λαιμό και τις ρωγες στην επίμαχη περιοχή. Έτριψε το όργανο με τις βυζαρες, και επιδωθηκε σε Ισπανική με μαεστρία. Άρχισε δυνατό ακαποτο τσιμπουκι με πέρασμα και από τα @@. Γύρισε σε 69 όπου την περιποιηθηκα και εγώ μέχρι που με σταμάτησε. Ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω, όπου έδωσε ωραίο ρυθμό συνεχίζοντας τα φιλιά.Για το τέλος της έστησα στα 4,όπου ανέβασα ρυθμό, και μετά από μερικές δυνατές πιστολιες ήρθε το τέλος.
Γενικά μια καλή επίσκεψη, στην οποία η κοπέλα έδωσε καλό ρυθμό και πάθος. Στέκει άνετα στις καλές επιλογές της περιοχής.Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.
Απογευματινή επίσκεψη στην περιοχή, και ο στόχος είχε μπει στην Μαρία, την οποία είχα ξανασυναντησει σε βιαστική επίσκεψη στο Νο4
Η Ελένη (τσατσά) χάρηκε που με έκανε επιτέλους πελάτη, γιατί συνήθως δεν επιλέγω το Νο9. Αυτή τη φορά είχα άπλετο χρόνο, και αφου είχα επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές τα στανταρακια μου, είπα να αλλάξω.Η Μαρία είναι μια ζουμερή κοπέλα, ξανθιά, γυρω στα 30, με μεγάλες φυσικές βυζαρες και κωλο.Με θυμόταν, δεν μου είπε για προγράμματα, της έδωσα 2 εικοσαρικα και πέρασα στο μέσα δωμάτιο. Λίγα λεπτά μετά ήρθε και απελευθέρωσε τα δίδυμα και την ζουμερή κωλαρα της. Δεν έβγαλε το κορσέ που φορούσε στη μέση, μάλλον γιατί δεν νιώθει ιδιαίτερα άνετα με τα επιπλέον κιλακια εκεί.Με πλάκωσε στα γλωσσοφιλα, και κατέβηκε περνώντας από τον λαιμό και τις ρωγες στην επίμαχη περιοχή. Έτριψε το όργανο με τις βυζαρες, και επιδωθηκε σε Ισπανική με μαεστρία. Άρχισε δυνατό ακαποτο τσιμπουκι με πέρασμα και από τα @@. Γύρισε σε 69 όπου την περιποιηθηκα και εγώ μέχρι που με σταμάτησε. Ξεκινήσαμε με αυτήν από πάνω, όπου έδωσε ωραίο ρυθμό συνεχίζοντας τα φιλιά.Για το τέλος της έστησα στα 4,όπου ανέβασα ρυθμό, και μετά από μερικές δυνατές πιστολιες ήρθε το τέλος.
Γενικά μια καλή επίσκεψη, στην οποία η κοπέλα έδωσε καλό ρυθμό και πάθος. Στέκει άνετα στις καλές επιλογές της περιοχής.Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
https://[URL unfurl="true"]www.clinicalsleep.com/wp-content/uploads/2018/11/240_F_215957996_0hGsaqzDVAzIzrAO4t9NfePyjI00wj3n.jpg[/img[/URL]]
[b]π.Μίνωος σήμερα Τετάρτη[/b]
[color=purple] Αλεξία [/color][color=black] στο 3
[color=purple] Σοφάκι[/color][color=black] στο 4
[color=purple] Λίζα [/color][color=black] στο 6
[color=purple] Όλγα[/color][color=black] στο 7
[color=purple] Μαρία[/color][color=black] στο 9
[color=purple] Νάταλι [/color][color=black] στο 11[/color]
[color=purple] Βικτώρια [/color][color=black] στο 14
[color=purple] Χριστίνα [/color][color=black] στο 14 όροφος [/color]
[color=purple] Carmen [/color][color=black] στο 15
[color=purple] Σόνια [/color][color=black] στο 49[/color]
[b]Όλες οι αξιολογήσεις[url=https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/list/search-results/keywords:xania/cat:s5/[/URL]] εδώ[/url]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/templates/bou-highclass/images/bou-logo2014.png[/img[/URL]]
Περισσότερες φωτογραφίες[url=https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?topic=264752.msg7781198#msg7781198[/URL]] εδώ[/url]
Για την Laura
Πολύ καλή εμφανισιακά για τα δικά μου γούστα. Ψηλή αδύνατη με μικρό βυζί και κωλαρακι πέτρα, λίγο μαυριδερη γελαστή και επικοινωνιακή. Στον αγώνα μια χαρά με πρωτοβουλίες και μια καλή πίπα με προφυλακτικό. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερη στα 50€ από κάτι μέτριες ξινές που ζητάνε 130 το μισάωρο. Το διαμέρισμα που μένει σε καβατζωτο δρόμο στο λιμάνι. Για έξτρα πληροφορίες όποιος θέλει ας στείλει π.μ.
Πολύ καλή εμφανισιακά για τα δικά μου γούστα. Ψηλή αδύνατη με μικρό βυζί και κωλαρακι πέτρα, λίγο μαυριδερη γελαστή και επικοινωνιακή. Στον αγώνα μια χαρά με πρωτοβουλίες και μια καλή πίπα με προφυλακτικό. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερη στα 50€ από κάτι μέτριες ξινές που ζητάνε 130 το μισάωρο. Το διαμέρισμα που μένει σε καβατζωτο δρόμο στο λιμάνι. Για έξτρα πληροφορίες όποιος θέλει ας στείλει π.μ.
giorgaras1314
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
Για την Laura
εχει και φιλη για παρτουζα ,τιποτα φοβερο για μενα,αλλα δε θα την ελεγα κακη,θετικη εμπειρια
randomuser
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
laura και Yana να φανταστω ειναι το duo, δινει κωλο καμια ξερουμε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26