Παράθεση αξιολόγησης για την Sweet Eva από
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=180930]ΑΚ1925 [/url]
Καταφερα να βρεθω με την κοπελα, αφου αλλαξα 2 αριθμους τηλεφωνου. Πολυ επιφυλακτικη στα ραντεβου της και πρεπει να το προσεξει γιατι μπορει να της κοστισει πελατες αυτο (δικο της θεμα ομως και δεν το λεω για να της κανω παρατηρηση). Τηλεφωνο λοιπον και ανοιγει η πορτα της με εμενα σχεδον απ' εξω (μου ειχε πει να ειμαι καπου και θα με φωναξει αυτη γιατι ηθελε να δει αν με εγκρινει, αλλα εντελως τυχαια ειχα σταθει εξω απο την πορτα της). Μπαινω και γελαμε και οι δυο. Μου λεει "πως ηξερες που ειμαι" και της λεω οτι ηταν τυχαιο, ενω ταυτοχρονα την "κοβω" απο πανω μεχρι κατω. Αρκετα καλο σωμα και ομορφο μουτρακι, οποτε ειπα ας δουμε πως τα παει και στο σεξ. Για να μην τα πολυλογω, καλα τα πηγε. Γλωσσοφιλα, πιπα με ωραια τεχνικη (εβαζε βεβαια ενα απολυμαντικο στο στομα της αφου ειναι γιατρος οπως μου ειπε) και περιποιηση της γυρω περιοχης (πηγαινε μονη της και πιο κατω ακομα, αλλα τη σταματησα γιατι δε γουσταρω), περιποιηση δικη μου πανω της και 69, σεξ σε διαφορες στασεις με λαβες ποτε τις βυζαρες της και ποτε το κωλαρακι της (πεσανε και κατι χαστουκακια...) και δυο τελειωματα στη μιαμιση ωρα, και τα δυο στο στομα της (τα εφτυσε μετα φυσικα). Ομορφη κουβεντουλα, ξεκινησε να μου κανει και μασαζ, αλλα σταματησαμε γιατι ειμαι πολυ ευαισθητος οπως μου ειπε (απλα γαργαλιομουνα συνεχεια και δε μπορουσα ρε παιδια), οποτε το γυρισαμε σε βυζομασαζ με τα πλουσια προσοντα της (εκει δε γαργαλιομουνα για καποιο λογο). Επισης να πω οτι μου εκανε σκοντο 20 € μονη της και ενω της εδωσα 250, μου γυρισε πισω το εικοσαρικο επιμενωντας (μπραβο της!). Θα ηθελα πολυ να τη δω σε ντουο αν ποτε ερθει με φιλη της... Αυτα λοιπον. Να εισαι καλα Ευα και ευχαριστω πολυ για ολα (ξερεις τι εννοω).
Περισσότερες αξιολογήσεις για την Sweet Eva
www.bourdela.com/call-girls/girls/sweet-eva/] εδώ[/url]