Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/xania/minwos-17-parodos/]Πάροδος Μίνωος 17[/url]
Σύντομα θα επαναλειτουργήσει
Πάροδος Μίνωος 4, Έλενα
Κατά δήλωση της, Ελληνίδα. Ψηλή κοπέλα, αδύνατη με συμπαθητικό στρογγυλό πρόσωπο. Ηλικία 30+. Μακριά μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, με πλούσιο στήθος και καλοσχηματισμενο κωλαράκι. Διακρίνονται δύο τατουάζ ψηλα στο στήθος. Σαλόναρε με αέρα και χαμόγελο δείχνοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Πάροδος Μίνωος 4, Έλενα
Η κοπέλα δεν είναι δεκτική σε τίποτα. Τυπική επαγγελματίας. Παίρνει την κλασική στάση στο κρεβάτι όταν σου κάνει πίπα έτσι ώστε να μην μπορείς να πιάσεις τίποτα. Με πήρε λίγο ο ύπνος όταν μου έκανε πιπα και ξύπνησα από το δόντι που έβαζε καθώς τον έπαιρνε στο στόμα της. Το σώμα της δεν λέει πολλά, έχει υποκύψει στον νομό της βαρύτητας. Κατάθεση στα τέσσερα με δυσκολία, ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο πιο γρήγορα από εκείνη.
Πάροδος Μίνωος 4, Έλενα
Η κοπέλα δεν είναι δεκτική σε τίποτα. Τυπική επαγγελματίας. Παίρνει την κλασική στάση στο κρεβάτι όταν σου κάνει πίπα έτσι ώστε να μην μπορείς να πιάσεις τίποτα. Με πήρε λίγο ο ύπνος όταν μου έκανε πιπα και ξύπνησα από το δόντι που έβαζε καθώς τον έπαιρνε στο στόμα της. Το σώμα της δεν λέει πολλά, έχει υποκύψει στον νομό της βαρύτητας. Κατάθεση στα τέσσερα με δυσκολία, ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο πιο γρήγορα από εκείνη.
Που'σαι ρε Αλίκη,που'σαι ρε Τζοβάννα...Η μία στυγνή επαγγελματίας, η άλλη πλυνεται με μωρομαντηλα (θα ακολουθήσει κριτική) το πράμα πάλι δεν πάει πολύ καλά...
Που είσαι ρε Αλίκη?!? Τέτοια καθαριότητα και υπηρεσίες μάλλον θα κάνουμε καιρό να δούμε!
Ευτυχώς επέστρεψε η Όλγα
Δεν μπήκα καν στον κόπο να ανέβω τις σκάλες. Δεν έχει καμία καλή κριτική πουθενά.Πήγα σήμερα να ξανατσεκάρω τη Σελίνα γιατί μου φάνηκε ωραίο το σώμα της κ βγαίνει με μια ξινίλα στο σαλόνι με ύφος ''άντε βγήκα πάλι να με δεις,θα περάσεις τώρα;''
Έπρεπε να κλείσω τα μάτια κ να βουτήξω...
Η Καμέλια με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο από την αρχή ως το τέλος και με μεγάλη υπομονή και αντοχήΚ η Καμέλια μια μετριότητα μου φάνηκε,αλλά τουλάχιστον ήταν χαμογελαστή...