Tatiana97
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2021
- Like
- 67
Igano όχι δεν είναι δεν χρειάζεται το δούλεμα,κάτι με πειράξε πολύ με κάποιον και το έγραψα εδώ για να το διαβάσειΔεν βγάζει κανένα νόημα το post. Είναι από google translate μήπως ?
Igano όχι δεν είναι δεν χρειάζεται το δούλεμα,κάτι με πειράξε πολύ με κάποιον και το έγραψα εδώ για να το διαβάσειΔεν βγάζει κανένα νόημα το post. Είναι από google translate μήπως ?
Η ίδια είναι ναι , όμορφη αλλά κομοδίνο στο κρεβάτιΜήπως είναι η ίδια με μια πιτσιρίκα που δούλευε πριν 5 έτη περίπου
Την είχα δει μια φορά κ ειχα περάσει καλά.Η ίδια είναι ναι , όμορφη αλλά κομοδίνο στο κρεβάτι
Έχει τύχει κοπέλα να κάνει ότι χύνει. Squirt δεν μου έχει τύχειΣας έχει τύχει με ποτέ στη Μίνωος κοπέλα να χύνει η να κάνει σκου"ιρτ?
Οι οίκοι κλείνουν στις 00.00 επίσημα. Αν και δεν είμαι βέβαιος, νομιζω ότι παίζει πρόστιμο αν παραμείνουν ανοικτά. Μου έχει τύχει όμως να πάω στο παρά τέταρτο, η τσατσά να φύγει, να σβήσουν τα εξωτερικά φώτα, να κλειδώσει η πόρτα και να μείνουμε με την κοπέλα.Το ωράριο 9πρωι-12βραδυ ισχύει ακόμα ; Δεν μπορείς να πας μετά τις 12 ;
Θυμάσαι το όνομα της κοπέλας? Εμένα κάποιες φορές τύχαινε με την Αλεξία και από τις τωρινές η μαριναΈχει τύχει κοπέλα να κάνει ότι χύνει. Squirt δεν μου έχει τύχει
Από τις τωρινές η Μαρίνα. Παλιότερα Αλεξία, Όλγα, Τζοβανα, Αλίκη, ΑδαΘυμάσαι το όνομα της κοπέλας? Εμένα κάποιες φορές τύχαινε με την Αλεξία και από τις τωρινές η μαρινα