Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.384
Πάροδος Μίνωος σήμερα Δευτέρα.

2 - Μαρίνα
3 - Αναστασία
4 - Τάνια
6 - Μόνικα (καινούργια)
9 - Ελένη
11- Ντανιέλα
14 - Λάρα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.384
Σε λίγες μέρες στην πάροδο Μίνωος 11 η Αννίτα.

IMG_1270.JPG

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.384
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.384
Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη.

2 - Μαρίνα
3 - Αναστασία
4 - Τάνια
6 - Μόνικα (καινούργια)
9 - Τζασμίν
11- Αννίτα
14 - Λάρα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
691
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Μόλις βγήκα από Αναστασία είναι η δεύτερη φορά που συναντιέται μαζί της τους τελευταίους μήνες που έρχεται Χανιά. Λοιπόν 27 χρόνων ΟυκρανοΡωσιδα. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ με σώμα...καλουτσίκο αλλά τέλεια δέρμα. Πολύ ευγενική. Μου είπε ότι με θυμάται. Εγώ σπάνια τελειώνω πάνω στην πράξη γιατί είμαι πολύ εγκεφαλικός...αλλά τόσο όμορφη και με τον καθρέφτη να την χαζεύω...σε 15 λεπτά...μπήκε και βγήκε. Σίγουρα ξανά πήγαινα.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
691
Πόντοι
81
Θα πήγαινα Αννίτα γιατί στις φωτογραφίες φαίνεται δυναμίτης...αλλά όταν διάβασα κριτικές ... Απογοητεύτηκα. Αν πάει κάποιος ας μας πει.

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
449
Πόντοι
26
Θα πήγαινα Αννίτα γιατί στις φωτογραφίες φαίνεται δυναμίτης...αλλά όταν διάβασα κριτικές ... Απογοητεύτηκα. Αν πάει κάποιος ας μας πει.
Είναι μυθολογικό τέρας, φωτογραφίες είναι fake

Tatiana97

Call-Girl
Εγγρ.
24 Σεπ 2021
Like
67
Καλησπέρα στο forum να ρωτήσω κάτι γιατί τόσο μίσος χωρίς λόγο?!γιατί εδώ ξέρω πως μερικοί που έχουν θέμα θα το διαβάσουν…να πω κάτι?! εάν δουλεύει κάποια κοπέλα και δεν σας εξυπηρετήσει την βρίζετε εάν η κοπέλα δεν μπορεί να απαντήσει γιατί μόνη της απαντάει και επίσης κλείνει τα ραντεβού της πάλι το ίδιο και να κλείσει ραντεβού με όλους και να σας εξυπηρετήσει πάλι βρίζετε δεν μπορεί να είμαι τόσο παράλογη δηλαδή αν κάπου δεν σου αρέσει δεν πας πολύ απλό,πιστεύω προσπαθώ όλους σας ξεχωριστά να σας ικανοποιήσω και στο τέλος βγαίνω και κακιά η βγάζετε μίσος χωρίς λόγο όταν δεν έχω χρόνο για διαθέσιμο για ραντεβού δεν κλείνω απλό είμαστε εδώ όλοι μας να περάσουμε καλά όχι να τα βάλουμε ο ένας με τον άλλον ευχαριστώ πολύ❤️

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
691
Πόντοι
81
Καλησπέρα στο forum να ρωτήσω κάτι γιατί τόσο μίσος χωρίς λόγο?!γιατί εδώ ξέρω πως μερικοί που έχουν θέμα θα το διαβάσουν…να πω κάτι?! εάν δουλεύει κάποια κοπέλα και δεν σας εξυπηρετήσει την βρίζετε εάν η κοπέλα δεν μπορεί να απαντήσει γιατί μόνη της απαντάει και επίσης κλείνει τα ραντεβού της πάλι το ίδιο και να κλείσει ραντεβού με όλους και να σας εξυπηρετήσει πάλι βρίζετε δεν μπορεί να είμαι τόσο παράλογη δηλαδή αν κάπου δεν σου αρέσει δεν πας πολύ απλό,πιστεύω προσπαθώ όλους σας ξεχωριστά να σας ικανοποιήσω και στο τέλος βγαίνω και κακιά η βγάζετε μίσος χωρίς λόγο όταν δεν έχω χρόνο για διαθέσιμο για ραντεβού δεν κλείνω απλό είμαστε εδώ όλοι μας να περάσουμε καλά όχι να τα βάλουμε ο ένας με τον άλλον ευχαριστώ πολύ❤️
Δεν βγάζει κανένα νόημα το post. Είναι από google translate μήπως ?

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.371
Πόντοι
486
Δεν βγάζει κανένα νόημα το post. Είναι από google translate μήπως ?
Σε όποια πόλη πάει αυτό κάνει στα θρεντ του bou , της πόλης που είναι. Στα Χανιά που είναι ο αγοραίος Έρωτας κάθε φορά που έρχεται Χανιά γράφει για να κινήσει την προσοχή. Πάντα στο ίδιο στυλ. Βρίζω γιατί με αδικείτε. Μάλλον έχει πέραση. Μην της απαντάτε.

Tatiana97

Call-Girl
Εγγρ.
24 Σεπ 2021
Like
67
Σε όποια πόλη πάει αυτό κάνει στα θρεντ του bou , της πόλης που είναι. Στα Χανιά που είναι ο αγοραίος Έρωτας κάθε φορά που έρχεται Χανιά γράφει για να κινήσει την προσοχή. Πάντα στο ίδιο στυλ. Βρίζω γιατί με αδικείτε. Μάλλον έχει πέραση. Μην της απαντάτε.
Πρώτον εσύ πάντα το ίδιο απαντάς αν γράψει κοπέλα εδώ, λυπάμαι αλλά είμαστε κι εμεις μέλη εδώ ανάγκη να γράψω εδώ για να έχω κίνηση δεν είχα και δεν θα έχω ποτέ αν σκέφτεσαι έτσι,Δεύτερον ο λόγος που έχω γράψει είναι επειδή προφανώς κάποιος ή κάτι με έχει ενοχλήσει και είναι μέλος εδώ όπως το αναγράφω άλλωστε στην αρχή του θρεντ, Τρίτον συγνώμη τι σε κάθε πόλη?!αφού εδώ δουλεύω κυρίως και αν θυμάμαι καλά κάποιος επειδή του μίλησα όπως του αξίζε και του φέρθηκα ανάλογα και τον ενόχλησε προφανώς jerrone οπότε να λες ακριβώς τα πράγματα με το όνομα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom