Lydia Sexy Greek 19Teen Girl working for first time Λυδία 19 χρονών πιπινι, για πρώτη φορά στην δουλειά Δώρο επαγγελματικό ερωτικο massage ! Instagram @lydia.gia.sena My Program / Πρόγραμμα Half hour 120€ Ερωτικό μασάζ, γαλλικά φιλιά, στοματικό χωρίς προφυλακτικό, τελείωμα στο πρόσωπο, Kamasutra...
kanesex.com
δεν ξερω ποιοι γραφουν τετοιες κριτικες αλλα θελουν μπαν! Εκτος αν κατι επαθε η κοπελα η μεταμορφωνεται στην Αθηνα που εχει τον νταβα της, πραγματικα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτα που γραφουν! Φανταζομαι ειναι απο το αλλο φορουμ γιατι εδω δεν τις βρισκω
Ειχα δει μια δυο αρνητικες κριτικες αλλα δεδομενου οτι εγραφαν για μισαωρα και οτι η κοπελα δουλευει στο αλλο φορουμ θεωρησα οτι μπορει να ειναι ψευτικες... δυστυχως ηταν οι μονες αληθινες!
Την εκλεισα για 2ωρο διοτι γενικα εχω θεμα και θελω τον χρονο μου, μια φορα το διμηνο και αμα παω ραντεβου και θελω να ευχαριστηθω, συνηθως κανει και τις κοπελες πιο ηρεμες αυτο
Μπηκα μεσα ηταν οπως στις φωτο μια πολυ λεπτη ομορφη κοπελα με γλυκο προσωπο, εδω σταματουν τα καλα!
Μου λεει ελα να κανεις μπανιο αλλα ειχε μονο μια πολυ μικρη πετσετα για σκουπισμα. Στο κρεββατι ειχε βγαλει το σεντονι και το ειχε αφησει με το καλλυμα. Λεω ειναι 20 χρονων δεν νιωθει να κραταει μαζι της σεντονια στο τουρ παει στο διαολο.
Της ζητησα να την γλυψω, μου ειπε να βαλω λιστεριν. Εγω να εχω μολις πλυνει δοντια και με μεντα στο στομα για να μην μυριζω τσιγαριλα. Ξαναλεω παει στο διαολο εχει αγχος εκανα πλυση με λιστεριν. Με το που παω να γλυψω μου λεει α δεν θα κανεις οπως θελεις θα σε πιασω με τα ποδια... εν τω μεταξυ μου ηρθε μια αρκετα ασχημη μυρωδια. Μου λεει ειχα περιοδο τις προηγουμενες μερες και καλα, αυτη δεν ηταν μυρωδια περιοδου δυστυχως!
Της ζητησα να την φιλησω, με απεφυγε. Εκανε εκει οτι γλυφει τα αρχιδια, καπως εβαλε καποτα στο μισοσηκωμενο και καβαλησε κοιτωντας προς την αλλη μερια με πλατη σε μενα. Της λεω δεν μπορω ετσι κοπελια! Ξαπλωσε θελω να σε ευχαριστηθω οπως θελω εγω και αρχισε να μου λεει μαλακιες... σηκωθηκα και εφυγα στο 20λεπτο!
Η κοπελα προσφερει υπηρεσιες ουτε μπουρδελου δυστυχως, σιγουρα οχι εσκορτ παντως! Ισως αν παει κανεις καυλωμενος που εχει κολλημα με τον σωματοτυπο της για ενα μισαωρο να γαμησει και να φυγει αξιζει, αλλα αυτο αντι για 120 το κανεις και με 40 στα σπιτακια! Αναρωτιεμαι πως γινεται να εχει πελατεια πραγματικα!