Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Sour minis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Εδω εχει κανεις άποψη;;

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
675
Πόντοι
81
Ο κολλητός μου μπήκε στο δίπλα από την μαργκο δεν θυμάμαι όνομα.. μου είπε ότι ευχαριστηθηκε γαμηση αρνητικό το λιπαντικό αλλά τον πρόσεξε λέει ίσως περάσω καμιά μέρα από αυτήν
Για την Τζασμιν έχω ακούσει τα χειρότερα...και αν θυμάμαι μια φορά πρέπει να έχω πάει και εγώ...πριν χρόνια...χάλια σπιτάκι...χάλια τσατσά...χάλια Εμπειρια. Αν είναι αυτή που θυμάμαι.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.818
Πόντοι
3.036
Για την Τζασμιν έχω ακούσει τα χειρότερα...και αν θυμάμαι μια φορά πρέπει να έχω πάει και εγώ...πριν χρόνια...χάλια σπιτάκι...χάλια τσατσά...χάλια Εμπειρια. Αν είναι αυτή που θυμάμαι.
Επιβεβαιώνω και εγω. Από τις πολύ κακές εμπειρίες στο στενάκι...

RomposN

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Εδω εχει κανεις άποψη;;
Είπα να δοκιμάσω και πέρασα τις προάλλες από τη συγκεκριμένη, όμορφη κοπέλα, είναι όπως στις φωτογραφίες ωραίο μεγάλο στήθος χωρίς μα και μου. Ελεύθερο στοματικό και καλό θα έλεγα χωρίς να παραπονιέται για κάτι, πρόθυμη και ευχάριστη. Θα την πρότεινα η αλήθεια είναι.

Kritikos1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Είπα να δοκιμάσω και πέρασα τις προάλλες από τη συγκεκριμένη, όμορφη κοπέλα, είναι όπως στις φωτογραφίες ωραίο μεγάλο στήθος χωρίς μα και μου. Ελεύθερο στοματικό και καλό θα έλεγα χωρίς να παραπονιέται για κάτι, πρόθυμη και ευχάριστη. Θα την πρότεινα η αλήθεια είναι.
καθαρή; ηλικια περίπου;

RF47

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Like
12
Πόντοι
0
Προσωπική άποψη για Ιζαμπέλα στο 3 : Καταρχάς απο εμφάνιση "τσόντα" , οι φωτογραφίες στο site αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα , στοματικό ικανοποιητικό , στήσιμο "τίμιο" επιτρέποντας σωστή διήσδηση , γενικά θα έλεγα καλές υπηρεσίες.
Υποθέτω ότι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη στους οίκους με αντίστοιχη εμφάνιση και υπηρεσίες .

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
675
Πόντοι
81
Προσωπική άποψη για Ιζαμπέλα στο 3 : Καταρχάς απο εμφάνιση "τσόντα" , οι φωτογραφίες στο site αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα , στοματικό ικανοποιητικό , στήσιμο "τίμιο" επιτρέποντας σωστή διήσδηση , γενικά θα έλεγα καλές υπηρεσίες.
Υποθέτω ότι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη στους οίκους με αντίστοιχη εμφάνιση και υπηρεσίες .
Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες της κοπέλας ?

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Δες από εκεί και κάτω θα τη δεις. Έχει φωτογραφία και στην επόμενη σελίδα.
η Αναστασία στο 14 :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
η Ντανιέλα στο 11 :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Από αύριο μετα τησ 12.00 Ιζαμπέλα (καινούργια κοπέλα) στο 3 :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom