Fucker1600
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η Μαρίνα είναι ακόμα γιατί σκέφτομαι να πάω αύριο ή σε 3 μέρες;
Ναι είναι η Μαρίνα. Από νέο αίμα είδα μια ταμπέλα Φλώρα, Ελένη και μια Λάρα. Αν έχει κανείς υπόψη τι παίζει ας αναφέρει.Η Μαρίνα είναι ακόμα γιατί σκέφτομαι να πάω αύριο ή σε 3 μέρες;
Καλησπέρα μύστες! Έχει πάει μήπως κανείς σας σε αυτήν εδώ στην Χαλέπα..? Κάθε μέρα σχεδόν ανεβάζει την διευθυνσή της (σε stories και δημόσια posts), και ότι μας περιμένει εκεί για να περάσουμε καλά... λέει όμως ότι δεν έχει ούτε τηλέφωνο, ούτε messenger...
Gabriela Daniel
Gabriela Daniel зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с Gabriela Daniel и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться новостями и делает мир...www.facebook.com
Δεν θα διαφωνήσω... by the way, σε ένα παλιότερο προφίλ που είχε φτιάξει, είχε βάλει και ένα κινητό... (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, και ούτε είχα καλέσει ποτέ..)μπορει να ακουστω ιδιοτροπος αλλα μου αρεσουν τα νεφρα μου
Η Φλωρά φαίνεται φουλ καυλιαρα έχει πάει κανεις;Πάροδος Μίνωος 3, Φλώρα. Καινούργια κοπέλα.
Εγώ πάντως σίγουρα την έχω δει να περπατάει κέντρο.Καλησπέρα μύστες! Έχει πάει μήπως κανείς σας σε αυτήν εδώ στην Χαλέπα..? Κάθε μέρα σχεδόν ανεβάζει την διευθυνσή της (σε stories και δημόσια posts), και ότι μας περιμένει εκεί για να περάσουμε καλά... λέει όμως ότι δεν έχει ούτε τηλέφωνο, ούτε messenger...
Gabriela Daniel
Gabriela Daniel зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с Gabriela Daniel и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться новостями и делает мир...www.facebook.com
Και πως σου φάνηκε γενικά..?Εγώ πάντως σίγουρα την έχω δει να περπατάει κέντρο.
αν μπεις google maps στη διεύθυνση είναι ενα datsun με ντουντούκα παρκαρισμένο απέξω....εκεί θα σε φορτώσουν!!!!Και πως σου φάνηκε γενικά..?
Κοίτα ξεκάθαρα είναι γύφτισσα. Για κανένα φτηνό γαμησι...όλα με Καποτά κομπλέ είναι.Και πως σου φάνηκε γενικά..?
αναμεικτες κριτικες διαβάζω και δεν ξέρω τι να κάνω, πήγες ;Μαγκες Νεφέλη star είναι ακριβή αλλα αξίζει
αναμεικτες κριτικες διαβάζω και δεν ξέρω τι να κάνω, πήγες ;
Ναι πήγα θα γράψω πιο μετά λεπτομέρειεςαναμεικτες κριτικες διαβάζω και δεν ξέρω τι να κάνω, πήγες ;