Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Άλλη...Η ίδια κοπέλα με χτες είναι, η Νάστια? Ή είναι άλλη Αναστασία?
Άλλη...Η ίδια κοπέλα με χτες είναι, η Νάστια? Ή είναι άλλη Αναστασία?
Η Αναστασία ήρθε σήμερα. Κανονική με λίγα κιλάκια παραπάνω, ωραίο πρόσωπο, φοβερά χείλη, μαγική πίπα ( στη πίπα παιδιά παίρνει 10) και ωραία στο σεξ. Ωραία τύπισσα , χαμηλών τόνων. Συστήνεται!Η ίδια κοπέλα με χτες είναι, η Νάστια? Ή είναι άλλη Αναστασία?
Μην παίρνουμε πολύ φορα...Η Αναστασία ήρθε σήμερα. Κανονική με λίγα κιλάκια παραπάνω, ωραίο πρόσωπο, φοβερά χείλη, μαγική πίπα ( στη πίπα παιδιά παίρνει 10) και ωραία στο σεξ. Ωραία τύπισσα , χαμηλών τόνων. Συστήνεται!
Εντάξει δεν έγραψα ότι είναι και Θεά. Για τα γούστα μου είναι η πιο καλή στη σάπια Μίνωος.Μην παίρνουμε πολύ φορα...
Αφού δεν πρόλαβα την άλλη Αναστασία(Νάστια), δοκίμασα την τωρινή.
Κακη δεν είναι. Δεν σπάει αρχιδια ώστε να σε ξενερώσει και να μην μπορέσεις να γαμησεις.
Από εκεί και πέρα. Μονότονα επιφανειακά φιλιά κοντά στο στήθος και στα πλευρά κάνει για ξεκίνημα. Στη συνέχεια βάζει ωραία την Καποτά με το στόμα της και κάνει πολύ ωραία πίπα. Κάνει και κάποια ψευτοφιλια επιφανειακά στα αρχιδια.
Από εκεί και πέρα στο σεξ μην πάρουμε και κανέναν στο λαιμό μας να λέμε ότι συστήνεται...
Κανονικά και πισωκολλητα τη γάμησα. Δεν σπάει αρχιδια, αλλά δεν θέλει και επαφές. Δεν αφήνει να φιλήσεις βυζί, βασικά πουθενά δεν αφήνει να πλησιάσεις πολύ, για να μην φιλήσεις. Ούτε να σε γλείψει στο λαιμό ή οτιδήποτε παρεμφερές.
Εγώ θα έλεγα ότι επειδή δεν υπάρχει τίποτα στα Χανιά. Είναι μια επιλογή για δοκιμή. Για δεύτερη φορά, δύσκολο.
Ναι δεν λέω ότι την θεοποιησες, αλίμονο.Εντάξει δεν έγραψα ότι είναι και Θεά. Για τα γούστα μου είναι η πιο καλή στη σάπια Μίνωος.
.. Ξέχασα να αναφέρω τη φράση του GioGha που τελειώνει με όλες του τις τοποθετήσεις επί τέτοιων θεμάτων.
Βέβαια η δική μου εμπειρία μπορεί να διαφέρει από τη δική σας, με τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Κάποιοι θα πουν τι κάνει ο Rimondi αλλά είμαι ένας από αυτούς που πάνε στο Σοφάκι. ¨Οχι συχνά , μία στις τόσες. Γενικά περνάω καλά μαζί της κ όχι μόνο στο σεξ αλλά κ σαν παρεούλα.Δε βγαίνει στη σύνταξη και αυτή...
Είναι και η Χριστίνα που έχει πάει στην κατηγορία granny τώρα πια, αλλά τουλάχιστον γαμιεται καλά.
Το Σοφακι, δεν... (προσωπική άποψη πάντα)
Συμφωνώ εν μέρει. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μίνωος οδεύει σε τάνες τυπου Σοφάκι και Χριστίνας. Πιστεύω οι ιδιοκτήτες θα τα κλείσουν. Είναι πολύ εμπορική τοποθεσία. Αν ανοίξει κάποιο , κάπου αλλού θα έχει και καλύτερες κοπέλες.Ναι δεν λέω ότι την θεοποιησες, αλίμονο.
Η εμπειρία μπορεί να διαφέρει από τη δική σας οκ...
Είπαμε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα εδώ για αυτό και οι μετριότητες έχουν δουλειά.
Απλά πρέπει να κάνει βήματα ακόμα προς τη σωστή κατεύθυνση η φωλοαλυσίδα για να γίνει άξια εμπιστοσύνης.
Εδώ κάνεις εμπειρία???
Δυστυχώς μάλλον δεν είναι δυνατόν να ανοίξει σε άλλη περιοχή των Χανίων, τουλάχιστον όχι νόμιμος οίκος. Υπάρχουν δωμάτια που χρησιμοποιούνται μόνιμα από εργαζόμενες του χώρου, αλλά δεν είναι νόμιμοι οίκοι. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν θα ήθελε ένα μπουρδελο στη γειτονιά του.Συμφωνώ εν μέρει. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μίνωος οδεύει σε τάνες τυπου Σοφάκι και Χριστίνας. Πιστεύω οι ιδιοκτήτες θα τα κλείσουν. Είναι πολύ εμπορική τοποθεσία. Αν ανοίξει κάποιο , κάπου αλλού θα έχει και καλύτερες κοπέλες.
Μην παρεξηγηθώ, είναι η προσωπική μου άποψη.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση από αυτές έχεις να προτείνεις καμία?Πάροδος Μίνωος σήμερα Τετάρτη
3 - Αναστασία
2 - Μαρίνα
4 - Τάνια
6 - Τζασμίν
9 - Ελένη
11 - Βικτώρια
14 - Μαργαρίτα
14 όροφος - Χριστίνα
15 Βανέσσα
17 - Σοφάκι
Μάγκες επειδή δεν πάμε εμείς που γράφουμε δε σημαινει δε δουλεύουν.Συμφωνώ εν μέρει. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μίνωος οδεύει σε τάνες τυπου Σοφάκι και Χριστίνας. Πιστεύω οι ιδιοκτήτες θα τα κλείσουν. Είναι πολύ εμπορική τοποθεσία. Αν ανοίξει κάποιο , κάπου αλλού θα έχει και καλύτερες κοπέλες.
Μα και εδώ θα τα κλείσουν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, και θα τα πάρουν αλυσίδες.Μάγκες επειδή δεν πάμε εμείς που γράφουμε δε σημαινει δε δουλεύουν.
Εμείς είμαστε το 1 δέκατο των πελατών.
Στο Βόλο άνοιξε κιαλο.
Η glikoula δεν τα χει?Μα και εδώ θα τα κλείσουν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, και θα τα πάρουν αλυσίδες.
Έτσι θα υπάρχει ένα μονοπωλιακο καθεστώς, και θα βάζουν ότι τιμές θέλουν
Μια που λέτε για την τοποθεσιά , παλιά τα σπιτάκια ήταν φάτσα στη Μίνωος κ όχι στο στενάκι. Αφου η γειτονιά γίνεται όλο κ πιο εμπορική κάποια στιγμή θ αρχίσουν κ τα παράπονα για τα σπιτάκια. Τώρα βολεύονται όλοι με την τοποθεσία αλλά αργότερα ....Συμφωνώ εν μέρει. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μίνωος οδεύει σε τάνες τυπου Σοφάκι και Χριστίνας. Πιστεύω οι ιδιοκτήτες θα τα κλείσουν. Είναι πολύ εμπορική τοποθεσία. Αν ανοίξει κάποιο , κάπου αλλού θα έχει και καλύτερες κοπέλες.