arxontas22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα βρε αυτά τα διάβασα εγώ ήθελα να δω αν πήγε και κάνεις δικός μας.. Σε ευχαριστώ πολύ παντός
Καλημέρα βρε αυτά τα διάβασα εγώ ήθελα να δω αν πήγε και κάνεις δικός μας.. Σε ευχαριστώ πολύ παντός
Η αλήθεια είναι ότι με 100€ την ώρα θα πήγαινα. Με 150€ δεν το τόλμησαΚαλημέρα βρε αυτά τα διάβασα εγώ ήθελα να δω αν πήγε και κάνεις δικός μας.. Σε ευχαριστώ πολύ παντός
Η αλήθεια είναι ότι με 100€ την ώρα θα πήγαινα. Με 150€ δεν το τόλμησα
Τελικά φίλε έμαθες τίποτα;.. φαίνεται καλό...Anoula 100% φωτο μου. Κάνω φουλ πρόγραμμα σε χωρο δικομου . 6973291536
είμαι όπως με βλέπεις στης φωτο μου. Καθαρή κούκλα με ωραίο κωλαρακι. Κανω φουλ πρόγραμμα δεν βιαζόμαστε με την ώρα. Σε περιμένω να με καλέσεις για ραντεβού για να σε τρελανω με τα κόλπα μου στο κρεβάτι 6973291536kanesex.com
Νομίζω έχει ξαναέρθει κάποιες φορές. Δυστυχώς κανένας μας δεν γράφει ούτε μετά που θα φύγει η κοπέλα, να ξέρουμε τουλάχιστον για επόμενη φορά. Εδώ δεν έχει γράψει κανένας για τη Νικόλ που έρχεται τουλάχιστον 1 φορά το μήνα για κάμποσες μέρες. Για να έρχεται ξανά και ξανά, σίγουρα έχει πελατεία, αλλά κανένας δεν γράφειΤελικά φίλε έμαθες τίποτα;.. φαίνεται καλό...
Γιατι απο ποτε εδω πέρα γράφονται αληθινές κριτικές απο αληθινά προφίλ και δεν το ξέραμε ; Μονο νταβατζηδες και σπιτάκια γράφουν αντε στα 1000 προφίλ 3 να ειναι αληθινά …..Τι σοκάρεσαι τοσο ;Νομίζω έχει ξαναέρθει κάποιες φορές. Δυστυχώς κανένας μας δεν γράφει ούτε μετά που θα φύγει η κοπέλα, να ξέρουμε τουλάχιστον για επόμενη φορά. Εδώ δεν έχει γράψει κανένας για τη Νικόλ που έρχεται τουλάχιστον 1 φορά το μήνα για κάμποσες μέρες. Για να έρχεται ξανά και ξανά, σίγουρα έχει πελατεία, αλλά κανένας δεν γράφει
Εγώ παντός πήγα στην Μυρτώ χτες μια χαρά πέρασαΝομίζω έχει ξαναέρθει κάποιες φορές. Δυστυχώς κανένας μας δεν γράφει ούτε μετά που θα φύγει η κοπέλα, να ξέρουμε τουλάχιστον για επόμενη φορά. Εδώ δεν έχει γράψει κανένας για τη Νικόλ που έρχεται τουλάχιστον 1 φορά το μήνα για κάμποσες μέρες. Για να έρχεται ξανά και ξανά, σίγουρα έχει πελατεία, αλλά κανένας δεν γράφει
Εγώ έγραφα κριτικές, και δεν είμαι ούτε νταβατζής, ούτε σπιτάκι. Προσπαθούσα οι κριτικές μου να είναι αντικειμενικες, αν και σε αυτό το κομμάτι παίζει και η χημεία. Μπορεί να συναντηθούμε και να περάσω υπέροχα, και ο προηγούμενος, ή ο επόμενος πελάτης να πει τα χειρότερα. Είμαι βέβαιος ότι και εσύ, όσο και αν προσπαθήσεις, δεν μπορεί να είσαι η ίδια σε όλους.Γιατι απο ποτε εδω πέρα γράφονται αληθινές κριτικές απο αληθινά προφίλ και δεν το ξέραμε ; Μονο νταβατζηδες και σπιτάκια γράφουν αντε στα 1000 προφίλ 3 να ειναι αληθινά …..Τι σοκάρεσαι τοσο ;
Δεν ειπα για σενα αν εισαι νταβατζής η σπιτακι ….Μίλησα γενικα για τη συντριπτική πλειοψηφία των προφίλ εδω μεσα τα οποια βγαζουν ματι τι ρόλο βαρανε επακριβώς ….Αντικειμενικές κριτικές έδω μεσα μονο με το κυαλι και αν ….Γιατι πολυ απλα αυτοι που θα περασουν καλα( οι περισσοτεροι τουλαχιστον )θα το κρατάνε κρυφό για να μη τους φάνε τα πρωτεία και χάσουν το κελεπούρι Ενω ταυτόχρονα κράζουν κορίτσια που δν τους αρέσουν οι τιμες τους η δεν τους κανουν ελεύθερα στοματικά κλπ και ταυτόχρονα αποθεώνουν δικες τους η φτιάχνουν προφίλ απο πελατες ταχα μου δε με παραστατικότατες κριτικές και καλα του ποσο ωραια περάσανε Ενω μπορει να ειναι και οι ίδιες οι κοπελες απο πισω …Τωρα ολα τα υπόλοιπα περί αντικειμενικών κριτικών εγω τα λεω του κωλου τα εννιάμερα ….Εγώ έγραφα κριτικές, και δεν είμαι ούτε νταβατζής, ούτε σπιτάκι. Προσπαθούσα οι κριτικές μου να είναι αντικειμενικες, αν και σε αυτό το κομμάτι παίζει και η χημεία. Μπορεί να συναντηθούμε και να περάσω υπέροχα, και ο προηγούμενος, ή ο επόμενος πελάτης να πει τα χειρότερα. Είμαι βέβαιος ότι και εσύ, όσο και αν προσπαθήσεις, δεν μπορεί να είσαι η ίδια σε όλους.
Θα ήθελα να βλέπω αντικειμενικες κριτικές, όχι μόνο για να μπορέσουμε να μην κλαίμε τα χρήματα μας, αλλά για να μπορέσουμε να έχουμε αξιόλογες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε αυτά που πληρώνουμε.
Αν τώρα σε επισκεφτώ, και κρίνω από την πρώτη ματιά ότι δεν ταιριάζουμε, είναι καλύτερα να αποχωρήσω, από το να περάσουμε άσχημα και οι δύο, και μετά να σε κράζω, σωστά?
Αυτό πάλι τι είναι;thesweedoll παίζει τπτ;
Ωραίος βρε φίλε αλλά το " κοίταζε να βρει μια δικαιολογία να μην κάνει ακάποτο, σε έβγαλε βρωμιάρη, σου έφαγε το 10€uro, και να γράφεις "Τέλος πάντων καλή στο σεξ" αυτό με ξεπερνάει.Και να σημειωθεί πως είμαι 19 όχι κανένας αλλοδαπός ή γερός για να με σιχαίνεται
Έχεις δίκιο αλλά είναι η πιο ωραία του στενού από ότι έχω διαβάσει και για την Μαρίνα διάβασα καλά μπορεί να την επισκεφτώΩραίος βρε φίλε αλλά το " κοίταζε να βρει μια δικαιολογία να μην κάνει ακάποτο, σε έβγαλε βρωμιάρη, σου έφαγε το 10€uro, και να γράφεις "Τέλος πάντων καλή στο σεξ" αυτό με ξεπερνάει.
Ένα Σούργελο είναι που προσπαθεί να φάει τα χρήματα σας. Μια ανέραστη, μια παγοκολώνα. Πολύ ψυχρή.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβατε τόσο το καλύτερο για εσάς.
Η Μαρίνα σε ποιο νούμερο είναι;Έχεις δίκιο αλλά είναι η πιο ωραία του στενού από ότι έχω διαβάσει και για την Μαρίνα διάβασα καλά μπορεί να την επισκεφτώ