You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 550
- Πόντοι
- 21
Νομίζω έχει γράψει ο Κλεόβουλος κρητική
Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Η Κάρλα είναι πολύ ωραίο κορίτσι και με υπέροχο σώμα. Από υπηρεσίες προσφέρει τις τυπικές...Καλησπέρα!! Εχει κανείς άποψη για τις υπηρεσίες της κάρλα?? Φαίνεται υπερτούμπανο αλλά δεν εχω δει ποτέ κριτικές!!
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα. τελευταία Ενημέρωση. Πήγα ΚΆΡΛΑ. Όπως πάντα το κορίτσι τούμπανο και όμορφο... ΑΛΛΆ όπως πάντα το κορίτσι έχει μια πολύ κακή διάθεση λες και κάνει καταναγκαστικα έργα, σήμερα ήταν και κάπως ειρωνική. Όσο ωραίο κορίτσι και να είναι... Η συμπεριφορά και η υπηρεσίες είναι ΤΈΡΜΑ μέτριες δεν θα ξανα προτιμηθεί.Καλημέρα παιδιά σήμερα θα είμαι Χανιά για μία μέρα τι αξίζει για να περάσω καλά είτε σε μασαζάκι είτε σε φουλ υπηρεσία
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Βανέσα κ μαρίνα δουλεύουν σήμερα ξέρουμε μήπως γιατί προχθές πέρασα ήταν κλειστά.
Κάρλα, μια καλή συνεύρεση (7.9) | Μίνωος 3 (πάροδος) (Μπουρδέλα) Χανιά
Κριτική για το Μίνωος 3 (πάροδος) (Μπουρδέλα) Χανιά από rimondi με βαθμολογία 7.9
www.bourdela.com
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Έχεις δίκιο. Θυμάσαι που σου το είπα? Έχει ένα τουπε λες και είναι δε ξέρω και γω τι. Ένα Ρουμανακι κοντοπούτανο είναι . Για μένα!Καλημέρα. τελευταία Ενημέρωση. Πήγα ΚΆΡΛΑ. Όπως πάντα το κορίτσι τούμπανο και όμορφο... ΑΛΛΆ όπως πάντα το κορίτσι έχει μια πολύ κακή διάθεση λες και κάνει καταναγκαστικα έργα, σήμερα ήταν και κάπως ειρωνική. Όσο ωραίο κορίτσι και να είναι... Η συμπεριφορά και η υπηρεσίες είναι ΤΈΡΜΑ μέτριες δεν θα ξανα προτιμηθεί.
Είχα πάει παλιότερα. Δε πήγα και δεν πρόκειται. Και από μένα Χ.
Unamed10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 376
- Πόντοι
- 281
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Είμαι η 20χρονη ανεξάρτητη Άννα και έρχομαι για πρώτη φορά στα χανια Κρήτης για ανεπανάληπτες στιγμές έρωτα και πάθους.Ελα στο δικό μου χώρο και δεν θα σου πω όχι σε τίποτα 6981912965
kanesex.com
ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
Είμαι η Τζούλια ανεξάρτητη καυλωμενη και διψαω , είμαι έτοιμη να σου ρουφήξω μέχρι την τελευταία σου σταγόνα .Πάρε με τώρα τηλέφωνο 6984166571 και ελα να με παρεις οπως εσένα σου αρέσει Σε περιμένω σε δικό μου χώρο μέχρι αργά το βράδυ.Τζούλια μόνο τηλεφωνικές κλήσεις για ραντεβού 6984166571 όχι...
kanesex.com
giorgaras1314
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
αληθινες ,η 20αρα ειναι πολυ καλο,φιλια δε δινουν,απο κει και περα ψιλοβιαζοντουσαν να χυσεις ενω στα τηλεφωνα λεγαν αλλα,αλλα δεν ειναι ασχημη εμπειρια γενικως
Unamed10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 376
- Πόντοι
- 281
Μαζί τις πήρες;αληθινες ,η 20αρα ειναι πολυ καλο,φιλια δε δινουν,απο κει και περα ψιλοβιαζοντουσαν να χυσεις ενω στα τηλεφωνα λεγαν αλλα,αλλα δεν ειναι ασχημη εμπειρια γενικως
giorgaras1314
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
ναι μαζι
Unamed10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 376
- Πόντοι
- 281
Πόσα έδωσες;ναι μαζι
Λέω να πάρω μία μόνη της. Καλύτερα η 20αρα;
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Εντάξει πάντα ήταν ευγενική σε εμένα...και πολύ τυπική στις υπηρεσίες. Αλλά επειδή εγώ είμαι απόλυτα ευγενικος... Δεν δικαιολογεί να είναι ειρωνική. Δεν ξανά πάω ούτε εγώ στην συγκεκριμένη... Πάρα την ωραία εμφάνιση της.Έχεις δίκιο. Θυμάσαι που σου το είπα? Έχει ένα τουπε λες και είναι δε ξέρω και γω τι. Ένα Ρουμανακι κοντοπούτανο είναι . Για μένα!
Είχα πάει παλιότερα. Δε πήγα και δεν πρόκειται. Και από μένα Χ.
emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 550
- Πόντοι
- 21
Για πείτε γνώμη για Σάρα
Εγώ έχω διατυπώσει πλέον γνώμη αλλά έτσι για τη κουβέντα
Εγώ έχω διατυπώσει πλέον γνώμη αλλά έτσι για τη κουβέντα
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Αν δεν κάνω λάθος είναι Βουλγάρα (ή Ρουμάνα) και κάνει full απλό πρόγραμμα. Δεν φιλάει, δεν κάνει ακαποτο τσιμπούκι, δεν κάνει 69, δεν δίνει κωλο. Κατά καιρούς αλλάζει όνομα στο kanesex για να κρατά ζωντανή την αγγελία. Ο χώρος που την επισκέφτηκα βρωμουσε, και η ίδια δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτεροΚαλησπέρα σας την Εμμανουέλα από κανεσεξ την έχει δοκιμάσει κανείς αξίζει
ολο δεν κ δεν . ¨Αμα είναι έτσι γιατί να πληρώσεις παραπάνω κ να μην πας στη Μίνωος?Αν δεν κάνω λάθος είναι Βουλγάρα (ή Ρουμάνα) και κάνει full απλό πρόγραμμα. Δεν φιλάει, δεν κάνει ακαποτο τσιμπούκι, δεν κάνει 69, δεν δίνει κωλο. Κατά καιρούς αλλάζει όνομα στο kanesex για να κρατά ζωντανή την αγγελία. Ο χώρος που την επισκέφτηκα βρωμουσε, και η ίδια δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K