arxontas22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
Γιατί το λες αυτό?tatiana απο εσκορτς που εγραψε καποιος , εγω τη θεωρω μετρια
Γιατί το λες αυτό?tatiana απο εσκορτς που εγραψε καποιος , εγω τη θεωρω μετρια
Καλησπέρα είμαι η Τατιανα……καταρχάς Έχουμε βρεθεί και το λες; Χρεώνω πολλά μήπως? Η κάνω πολύ απλό πρόγραμμα και με θεωρείς μέτρια;;ίσως υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω αλλά έτσι όπως το λες μέτρια ούτε εγώ καταλαβαίνω ούτε οι χρήστες εδώ μέσα..tatiana απο εσκορτς που εγραψε καποιος , εγω τη θεωρω μετρια
Καλησπέρα είμαι η Τατιανα……καταρχάς Έχουμε βρεθεί και το λες; Χρεώνω πολλά μήπως? Η κάνω πολύ απλό πρόγραμμα και με θεωρείς μέτρια;;ίσως υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω αλλά έτσι όπως το λες μέτρια ούτε εγώ καταλαβαίνω ούτε οι χρήστες εδώ μέσα.
Πολύ επαγγελματική, μπράβο σουΚαλησπέρα είμαι η Τατιανα……καταρχάς Έχουμε βρεθεί και το λες; Χρεώνω πολλά μήπως? Η κάνω πολύ απλό πρόγραμμα και με θεωρείς μέτρια;;ίσως υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω αλλά έτσι όπως το λες μέτρια ούτε εγώ καταλαβαίνω ούτε οι χρήστες εδώ μέσα..
tatiana απο εσκορτς που εγραψε καποιος , εγω τη θεωρω μετρια
Σε ευχαριστώ πολυ αυτό προσπαθώ πάντα και θέλω οποίος βρίσκεται μαζί μου και εγώ να περνάμε πάντα καλά!!!!Πολύ επαγγελματική, μπράβο σου
Μπορείς να μου δώσεις τηλεφωνώ ευχαριστωΛοιπόν συνάντησα κ γω τις Βερ'ονικα κ Βικτώρια, Η τιμή στα 100 € για μία πιστολιά.
Στην αρχή πρότεινα να δω τη μία από τις δύο αλλά δουλεύουν μόνο κ οι δύο μαζί. Δεν είχα ξανά τέτοια εμπειρία κ πιο πολύ από περιέργεια αποφάσισα να δεχτώ. Το ραντεβού κλείστηκε για απογευματινή ώρα κ τις συνάντησα στο ξενοδοχείο που μένουνε.
Η ξανθιά είναι γύρω στα 40 -45 ενώ η μελαχροινή είναι πιο μικρή κ μιλάει κ καλά ελληνικά. Η Ξανθιά ούτε λέξη.
Το δωμάτιο άνετο κ καθαρό ενώ όταν είπα για ντουσάκι δεν είχαν πρόβλημα. Μολίς τελείωσα την ατομική καθαριότητα πέρασα στο δωμάτιο κ μετά από ένα λεπτό ήρθαν κ οι κοπέλες. Εγώ ξαπλωμένος στο κρεββάτι κ οι ρωσσίδες από πάνω να ασχολούνται μαζί μου ενώ φιλούσε κ χαίδευε η μία την άλλη. Ωραίο στοματικό κ από τις δύο ενώ στο σεξ εγώ πέρασα πιο καλά με την ξανθιά.
Πάντως το όλο σκηνικό είναι πολύ ωραίο , φανταστείτε να είσται στο κρεββατι κ δυό γυναίκες να χαιδεύουνε κ ν ασχολούντια μαζί σας . Αισθάνεσαι υπέροχα κάτι σαν ανατολίτης .
Για να μην πολυλογώ μην περιμένει κάποιος να κάνει σεξ των 120 ή 150 € που δίνουν άλλες κοπέλες. Για τα 50 € ανά κοπέλα που πληρώνεις περνάς καλά αλλά έχεις κ μία ωραία εμπειρία.
Εγώ θα τις ξαναδώ κ τις προτείνω.
Καλησπέρα είναι η κοπέλα που είχε έρθει πριν κάνα μήνα ?η Βίκα απο παρασκευη στο 14
Καλησπέρα είναι η κοπέλα που είχε έρθει πριν κάνα μήνα ?
Καλησπέρα φίλε μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο εδώ ή σε πμ για τα κορίτσια. Έχουν αγγελία??Λοιπόν συνάντησα κ γω τις Βερ'ονικα κ Βικτώρια, Η τιμή στα 100 € για μία πιστολιά.
Στην αρχή πρότεινα να δω τη μία από τις δύο αλλά δουλεύουν μόνο κ οι δύο μαζί. Δεν είχα ξανά τέτοια εμπειρία κ πιο πολύ από περιέργεια αποφάσισα να δεχτώ. Το ραντεβού κλείστηκε για απογευματινή ώρα κ τις συνάντησα στο ξενοδοχείο που μένουνε.
Η ξανθιά είναι γύρω στα 40 -45 ενώ η μελαχροινή είναι πιο μικρή κ μιλάει κ καλά ελληνικά. Η Ξανθιά ούτε λέξη.
Το δωμάτιο άνετο κ καθαρό ενώ όταν είπα για ντουσάκι δεν είχαν πρόβλημα. Μολίς τελείωσα την ατομική καθαριότητα πέρασα στο δωμάτιο κ μετά από ένα λεπτό ήρθαν κ οι κοπέλες. Εγώ ξαπλωμένος στο κρεββάτι κ οι ρωσσίδες από πάνω να ασχολούνται μαζί μου ενώ φιλούσε κ χαίδευε η μία την άλλη. Ωραίο στοματικό κ από τις δύο ενώ στο σεξ εγώ πέρασα πιο καλά με την ξανθιά.
Πάντως το όλο σκηνικό είναι πολύ ωραίο , φανταστείτε να είσται στο κρεββατι κ δυό γυναίκες να χαιδεύουνε κ ν ασχολούντια μαζί σας . Αισθάνεσαι υπέροχα κάτι σαν ανατολίτης .
Για να μην πολυλογώ μην περιμένει κάποιος να κάνει σεξ των 120 ή 150 € που δίνουν άλλες κοπέλες. Για τα 50 € ανά κοπέλα που πληρώνεις περνάς καλά αλλά έχεις κ μία ωραία εμπειρία.
τηλεφωνο ή λινκ αγγελιας παρακαλω?Λοιπόν συνάντησα κ γω τις Βερ'ονικα κ Βικτώρια, Η τιμή στα 100 € για μία πιστολιά.