emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 550
- Πόντοι
- 21
Χαχαχαχαχα
Δεν παλευεσαι
Δεν παλευεσαι
Μακρυά! Γυφτορουμανα, το λέει στο τηλέφωνο για απλό πρόγραμμα, και απλά αλλάζει όνομα κάθε τρεις και λίγοΤελικά επειδή με μπερδέψατε αξίζει η όχι; Στο τηλέφωνο μου ξεκοψε το ακαποτο και τα γλυψιματα μόνο αγγιγματα με 60 ευρώ και όλα με προφύλαξη.
Παλιά εβαζε σαν μαρια .. βουλγαροτσιγγανα είναιXania sexy emanouela 6947116213
Καλησπέρα σε όλους, είμαι η Εμμανουέλα μια 25χρονη καινούρια στο χώρο. Μου αρέσει το σεξ σε όλες τις στάσεις … Έχω βυζάρες και τρελές καμπύλες και θέλω να σβήσεις τις καύλες σου πάνω μου απόψε! Βρίσκομαι στα χανια και θέλω να με πάρεις τώρα για να συναντηθούμε σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης...kanesex.com
Τελικά επειδή με μπερδέψατε αξίζει η όχι; Στο τηλέφωνο μου ξεκοψε το ακαποτο και τα γλυψιματα μόνο αγγιγματα με 60 ευρώ και όλα με προφύλαξη.
εγω παντως με αγαπη δεν τα ειδα αυτα που λες γλωσοφιλα και 69. θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια οταν ερθει
Καλημέρα αγάπες μου πάλι κοντά σας για μία εβδομάδα.
παλι καλα που υπαρχετε και εσεις να μας ενημερωνετε για της νεες..που ερχονταιΕπίσκεψη σήμερα στην κάρλα στο νούμερο 3..πρώτη της φορά χανιά,νεαρή σε ηλικία πολύ ωραίο σώμα και ωραίο 3αρι φυσικό βυζί, αλλά στα του αγώνα λίγο κομοδίνο..δεν θεωρώ πως τα έκλαψα τα 40€ παρόλα αυτά αλλά ούτε πως θα πήγαινα τρέχωντας πάλι..
Εμφάνιση 8,5 στα 10
Υπηρεσίες 6 στα 10
Αυτή η Τζένη τόσο δυνατή είναι;
Τι κάνει τόσο καλά;
Έχουμε γράψει για την Ανίτα της αλυσίδας. Ειναι φωλαρα του κερατά.Αδερφέ θα είχαν γράψει θεωρώ αν πηγενανε καλημέρα
Καλημέρα για την Αννίτα και τη Σάρα που έρχονται έχει πάει κανείς να μας πει εντύπωσης
Σάρα δεν έχω πάει ακόμα..όσο για αννίτα προσωπικά περνάω μια χαρά,για μένα καθόλου φόλα!!Καλημέρα για την Αννίτα και τη Σάρα που έρχονται έχει πάει κανείς να μας πει εντύπωσης