Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

pa-zro

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Η Λολίτα πάντα έδινε πίσω πόρτα. Και χύνει κιόλας. Εκεί πίσω έχει αυτή το κουμπί της. Doggy με το στήθος της να ακουμπάει κάτω της κρατάς τα χέρια πίσω στη πλάτη και σταθερό όχι πολύ δυνατό ρυθμο, μόλις αρχίσει τις φωνουλες της άφηνα το ένα χέρι και έπαιζε λίγο το μουνακι της και μετά αρχίζει να τρέμει και να χύνει. Έτσι θέλει το θρασύ τυπακι και ξεκλειδώνει. Δοκίμασα διάφορα για να το βρω. Gfe κτλ, αλλά τίποτα. Πίσω πόρτα θέλει. Αυτά παλιά. Τώρα πατσαβουριασε όπως λέει ο τύπος πιο πάνω

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
Η Λολίτα πάντα έδινε πίσω πόρτα. Και χύνει κιόλας. Εκεί πίσω έχει αυτή το κουμπί της. Doggy με το στήθος της να ακουμπάει κάτω της κρατάς τα χέρια πίσω στη πλάτη και σταθερό όχι πολύ δυνατό ρυθμο, μόλις αρχίσει τις φωνουλες της άφηνα το ένα χέρι και έπαιζε λίγο το μουνακι της και μετά αρχίζει να τρέμει και να χύνει. Έτσι θέλει το θρασύ τυπακι και ξεκλειδώνει. Δοκίμασα διάφορα για να το βρω. Gfe κτλ, αλλά τίποτα. Πίσω πόρτα θέλει. Αυτά παλιά. Τώρα πατσαβουριασε όπως λέει ο τύπος πιο πάνω

η γατα και αν πατσαβουριαζει χουγια δεν αλλαζει

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Αφού μιλάμε για τη Λολίτα ας γράψω για την πρόσφατη εμπειρία που είχα μαζί της.
Την πρώτη γορά που είχα την είχα δει ήταν το Δεκέμβριο του 2017 . Για ο΄ποιον βαριέται να βρει την κριτική θα πω ότι ήταν μία απαίσια εμπειρία . Με το που πέρασα στο δωμάτιο έβγαλε ξινίλα . Φώναζε κ φαινόταν καθαρά θα ήταν καλύτερα γι αυτήν αν δεν έμπαινα στο δωμάτιο. Στο σεξ απλά άνοιξε τα πόδια κ περίμενε να τελειώσω. ¨Οταν ζήτησα πίπα φώναξε ότι δεν κάνει.
Γι αυτούς τους λόγους δεν ξαναπήγα μαζί της κ πάντα αναφερόμουν με κακή διάθεση προς αυτήν στα σχόλια στο Forum. Εδώ να πω ;OTI ποτέ δεν πάω άπλυτος κ πάντα θέλω να είμαι ευγενικός προς τα κορίτσια.

Ας πάμε στο παρόν . Βάλε ότι πέρασαν 5 χρόνια από τότε , κάτι ο΄τι μου αρέσει σαν γυναίκα βάλε ο΄τι δεν είχα κ πολλές άλλες επιλογές έτσι αποφάσισα να ξαδοκιμάσω μαζί της. Δεν κρύβω ο΄τι ανέβηκα τα σκαλιά του 11 προβληματισμένος. Σκεφτόμουνα ότι μετά από λι΄γο θα τα έβαζα με τον ευτό μου κ θα έλεγα ότι έχασα το χρόνο κ τα χρηματά μου. Η τσατσά μου είπε ότι το βασικό κάνει 30€ το ελευ΄θερο στοματικό στα 50€ κ το πρωκτικό στα 70€ . Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες κ προτίμησα το βασικό.
¨Ηρθε η Λολίτα στο δωμάτιο κ σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά ει΄χε καλή διάθεση , έκανε αστειάκια κ γενικά ήταν πιο φιλική. ¨Οσο αφορά την εμφάνισή της η αλήθεια είναι ο΄τι τα χρόνια που είχα να τη δω , φαίνονται πάνω αλλά όπως κ σε μένα φυσικά. Μου πρότεινε δώσω στην τσατσά τα 40€ της διαφοράς κ να κάνουμε πρωκτικό αλλά λόγω προηγούμενης εμπειρίας δεν ήθελα να ρισκάρω κ αρνήθηκα.
¨Οσο αφορά το σεξ αυτή τη φορά είχε κάτι χαδάκια , έκανε στοματικό από μόνη της κ μάλιστα μου άρεσε. Δεν είχε πρόβλημα να πάρει τις στάσεις που της ζήτησα κ γενικά ήταν μάλλον καλή συνάντηση προς μαζί της. Στ αρνητικά ότι έβαλε αρκετό τζελ πράγμα που της το είπα.

Σαν επίλογος να πω θα έλεγα ότι πέρασα μέτρια προς καλά κ θα ΄η΄θελα να την ξαναδώ κ με πρωκτικό.. αλλά με λιγότερο τζελ.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.286
Πάροδος Μίνωος σήμερα Κυριακή

2 - Μαρίνα
3 - εκτός λειτουργίας
6 - Μαρία
9 - εκτός λειτουργίας
11 - Λολίτα
14 - Βαλέρια (καινούργια)
14 όροφος - Χριστίνα
15 - εκτός λειτουργίας
17 - Σοφάκι

• Like

antreas11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή σήμερα φεύγω και βιάζομαι, ποιά θα μου προτείνατε; Δεν έχω χρόνο να τις δώ όλες.

J Terminal

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Το Φως της Ανάσταση να χαρίσει ελπίδα αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη σε όλους.

Χρόνια πολλά
Χριστός ανέστη.

Σύντομα κοντά σας.
2021-11-15-18-36-15-705.jpg
Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία!!! Έισαι διαθέσιμη για την πέμπτη?

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
η Λολιτα οσο μεγαλιονει τοσο ωμορφενει

Συνημμένα

• IMG-cb6475b32e68b10f43d7a7e834ed1bb3-V.jpg
    IMG-cb6475b32e68b10f43d7a7e834ed1bb3-V.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 115
  • IMG-d3fe658ec37bdd0d7d2f77e345bfc29f-V.jpg
    IMG-d3fe658ec37bdd0d7d2f77e345bfc29f-V.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 106

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
η καινουργια Βαλερια στο 14 :rose:

Συνημμένα

• IMG-20220501-WA0037.jpg
    IMG-20220501-WA0037.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 81

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Βεεεεβαια! Ξέρω είσαι από τους παλιότερους εδώ μέσα. Έτσι είναι. Και τρείς ώρες έχω κάτσει μέσα με 30€. Και τηλέφωνα. Και στην Αθήνα βγήκα με δύο κοπέλες . Και στα Χανιά. Ξέρω δε πας πίσω.
Και το κυριότερο, έρχεται νέα κοπέλα, περνάς , όση ώρα εσύ περιμένεις μέσα αυτή ενημερώνεται έξω από την κυρία που ξέρει τα πάντα για τον καθένα μας.
Αυτό θέλω να πω στα παιδιά εδώ μέσα. Ο αγενής και ο βρώμικος , η κοπέλα είναι ενήμερη πριν μπει για πρώτη φορά στο δωμάτιο.
Και εκεί φυσικά υπάρχει χτύπημα της πόρτας στο 10 λεπτό ή και πιο νωρίς.

Φιλαρακι οπως τα λες ειναι,οι εργαζομενες πανω απ ολα ειναι κοπελες και ανθρωποι.Εχουν αισθηματα και γουστα οπως ολες οι γυναικες.Αν αρεσεις σε καποια κοπελα γενικα (οχι αποκλειστικα να σε γουσταρει,απλα να της αρεσει η φαση μαζι σου στο δωματιο) δινεται ολοκληρωτικα.Συμφωνω οτι παντα πρεπει να πηγαινει καποιος πεντακαθαρος,περιποιημενος και με καλη διαθεση,ακομα και αν καποια κοπελα εχει λιγο της μαυρες της.Πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουν να κανουν με τοσους μλκς την μερα,δεν χριεαζονται τις παρατηρησεις μας νομιζω πχ αργησες ή δεν στηθηκες καλα και αλλα τετοια.

Κατι αλλο που βλεπω συχνα εδω μεσα ειναι που λενε τις κοπελες μπαζα,ασχημες και τετοια.Σε οποιον αρεσουν παιδια,σε οποιον δεν αρεσουν μπορει απλα να μην παει.Εγω οσες φωτο βλεπω ανεβαζει η Glikoula εδω ή στο νημα του Βολου,μια χαρα κοπελες βλεπω.Γιατι τοση γκρινια δεν μπορω να καταλαβω.

• Like
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.286
Πάροδος Μίνωος σήμερα Δευτέρα

2 - Μαρίνα
3 - Αλεξία
6 - Μαρία
9 - Ελένη
11 - Λολίτα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Για πες στοιχεία για στεφανια...γιατί δεν βρίσκω κάτι.
Αργησα να απαντησω αλλα.. προκειται για πανεμορφη milf με πολυ ωραιο σωμα, απιστευτα αισθησιακη και δεν βιαζεται καθολου!

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Ειναι πολυ καλη, κοριτσι με ωραιο σωμα. Θελει προσοχη στο τηλεφωνο, γιατι με το παραμικρο παρεξηγει και σε στελνει στο διαολο. Ειχαμε πει για αυτην εδω λιγο παλιοτερα. Σε μια φαση που μιλησαμε και την ειχα ηδη συναντησει, τις λεω θα μου κοψεις κατι και μου λεει αν θες λιγοτερα πηγαινε στα μπουρδελα με 30 ευρω η τραβα μαλακια ρε μαλακα αχαχα. Νομιζω 50 χρεωνει και με μασαζ ειναι παραπανω. Δεν εχει παντα δικο της χωρο, αλλα ερχεται στο δικο σου η στο αυτοκινητο! Καλοκαιρακι τωρα εξω πανω στο καπω θα ειναι τελεια!

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.286

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
433
Πόντοι
26
Φωτογραφίες απο τα κορίτσια ????

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.286
Πάροδος Μίνωος σήμερα Τετάρτη

2 - Μαρίνα
3 - εκτός λειτουργίας
6 - Βικτώρια (καινούργια)
9 - Μαρία
11 - Λολίτα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

Τελευταία τροποποίηση:

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Πάροδος Μίνωος σήμερα Κυριακή

2 - Μαρίνα
3 - εκτός λειτουργίας
6 - Μαρία
9 - εκτός λειτουργίας
11 - Λολίτα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - εκτός λειτουργίας
17 - Σοφάκι
Βικτώρια είναι η γνωστή κοπέλα που έρχεται ανά περιόδους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom