giorgaras1314
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
πολλα κιλα...
Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία!!! Έισαι διαθέσιμη για την πέμπτη?Το Φως της Ανάσταση να χαρίσει ελπίδα αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη σε όλους.
Χρόνια πολλά
Χριστός ανέστη.
Σύντομα κοντά σας.
Βεεεεβαια! Ξέρω είσαι από τους παλιότερους εδώ μέσα. Έτσι είναι. Και τρείς ώρες έχω κάτσει μέσα με 30€. Και τηλέφωνα. Και στην Αθήνα βγήκα με δύο κοπέλες . Και στα Χανιά. Ξέρω δε πας πίσω.
Και το κυριότερο, έρχεται νέα κοπέλα, περνάς , όση ώρα εσύ περιμένεις μέσα αυτή ενημερώνεται έξω από την κυρία που ξέρει τα πάντα για τον καθένα μας.
Αυτό θέλω να πω στα παιδιά εδώ μέσα. Ο αγενής και ο βρώμικος , η κοπέλα είναι ενήμερη πριν μπει για πρώτη φορά στο δωμάτιο.
Και εκεί φυσικά υπάρχει χτύπημα της πόρτας στο 10 λεπτό ή και πιο νωρίς.
Αργησα να απαντησω αλλα.. προκειται για πανεμορφη milf με πολυ ωραιο σωμα, απιστευτα αισθησιακη και δεν βιαζεται καθολου!Για πες στοιχεία για στεφανια...γιατί δεν βρίσκω κάτι.
Ειναι πολυ καλη, κοριτσι με ωραιο σωμα. Θελει προσοχη στο τηλεφωνο, γιατι με το παραμικρο παρεξηγει και σε στελνει στο διαολο. Ειχαμε πει για αυτην εδω λιγο παλιοτερα. Σε μια φαση που μιλησαμε και την ειχα ηδη συναντησει, τις λεω θα μου κοψεις κατι και μου λεει αν θες λιγοτερα πηγαινε στα μπουρδελα με 30 ευρω η τραβα μαλακια ρε μαλακα αχαχα. Νομιζω 50 χρεωνει και με μασαζ ειναι παραπανω. Δεν εχει παντα δικο της χωρο, αλλα ερχεται στο δικο σου η στο αυτοκινητο! Καλοκαιρακι τωρα εξω πανω στο καπω θα ειναι τελεια!Κανένας ?
Σε αυτή την κοπέλα αναφέρεται ο ch_alavis στην από πάνω δημοσίευση.Για αυτη την κοπελα ξερει κανεις τπτ? καμια κριτικη εστω και του ποδαριου... 6907496895. Χανιά Κρήτη
Βικτώρια είναι η γνωστή κοπέλα που έρχεται ανά περιόδους?Πάροδος Μίνωος σήμερα Κυριακή
2 - Μαρίνα
3 - εκτός λειτουργίας
6 - Μαρία
9 - εκτός λειτουργίας
11 - Λολίτα
14 - Βαλέρια (καινούργια)
14 όροφος - Χριστίνα
15 - εκτός λειτουργίας
17 - Σοφάκι