Εδώ θα μπορούσαμε να ανοίξουμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Είμαστε σαβουρογαμιδες στα Χανιά??αυτο που πληρωνετε καποιοι λεφτα για να γαματε γριες , χοντρες και μπαζολες να το κοιταξετε λιγο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Το πάτε σε λάθος κατεύθυνση...με του τι του σηκώνεται του καθενός δεν πρέπει να ασχολούμαστε...Εδώ θα μπορούσαμε να ανοίξουμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Είμαστε σαβουρογαμιδες στα Χανιά??
Οπότε ίσως κακώς έκανα το σχόλιο για την συγκεκριμένη... αλλά ήθελα με κάποιο τρόπο να αντιδράσω στα τόσα διθύραμβικα σχόλια για την συγκεκριμένη κυρία....
styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Κανένας ?Για αυτή την Μελίνα από κανεσεξ
ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΕΧ 6907496895
ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΣΟΥ!!!!! Για να απολαύσεις καυτές στιγμές μαζί μου ... Μόνο για σοβαρούς και εχέμυθους κύριους για συνάντηση στον χορό σου η σέ κάποιο ξενοδοχείο!!!!! Δεν έχω χορό...... Κάλεσε με και δεν θα χάσεις είμαι 28 χρονών πραγματικές φωτό!!!!!!! Από 10 το πρωί μέχρι 12.00 τό βράδυ...kanesex.com
Ξέρουμε κάτι? Κάποιος που έχει δοκιμάσει?
Δεν το παω σε τέτοια λάθος κατεύθυνση. Σέβομαι του καθενός τα γούστα και δεν ασχολούμε. Δεν κάνω κριτική σε κανέναν. Καταλαβαίνεις. Αυτό που λέω είναι ότι αντικειμενικά εδώ έρχεται πολύ σπάνια κάποια εμφανίσιμη. Διαφωνείς? Δεν είναι τα δικά μας € ίδια με αλλού? Και γιατί έρχονται και ξαναέρχονται οι Δ' εθνικής ? Βρίσκουν πελάτες εδώ προφανώς... Τόσοι πολλοί τέτοιοι πελάτες?Το πάτε σε λάθος κατεύθυνση...με του τι του σηκώνεται του καθενός δεν πρέπει να ασχολούμαστε...
Οπότε ίσως κακώς έκανα το σχόλιο για την συγκεκριμένη... αλλά ήθελα με κάποιο τρόπο να αντιδράσω στα τόσα διθύραμβικα σχόλια για την συγκεκριμένη κυρία....
arxontas22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
Εχεις δικιο δεν αντί λέω απλος και πολλες ειναι πολυ υπερτιμιμενεςΔεν το παω σε τέτοια λάθος κατεύθυνση. Σέβομαι του καθενός τα γούστα και δεν ασχολούμε. Δεν κάνω κριτική σε κανέναν. Καταλαβαίνεις. Αυτό που λέω είναι ότι αντικειμενικά εδώ έρχεται πολύ σπάνια κάποια εμφανίσιμη. Διαφωνείς? Δεν είναι τα δικά μας € ίδια με αλλού? Και γιατί έρχονται και ξαναέρχονται οι Δ' εθνικής ? Βρίσκουν πελάτες εδώ προφανώς... Τόσοι πολλοί τέτοιοι πελάτες?
giorgaras1314
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
δεν εννοουσα για τα γουστα του καθενος κατι,ουτε ηθελα να προσβαλω καποιον,απλα αμα ειναι να πληρωσεις για να γαμησεις κατι που το βρισκεις ευκολα και τσαμπα εξω...ειναι λίγο καπως πιστευω...να πληρώσεις για κάτι που ειναι καλό
η στο φινάλε μη πληρώσεις και τιποτα και αστο να παει να γαμηθει απο να τα δωσεις σε καποια μπαζόλα και να μας πιάνουκ και μαλάκες
μια χάρα τα πε ο συγκεκριμένος φίλος για την λεγάμενη και για τα διθυραμβικα σχόλια,όπως και για πολλες άλλες που γράφοντε εδω μέσα τρελά λογια...για παράδειγμα πηγα να δω στεφανία που έγραφε κάποιος ότι ειναι σαν αλεξια ...έλεος ρε μαγκες η γυναίκα ειναι γρια...βεβαια δε μπορω να γνωρίζω την ηλικία του καθενους εδω μέσα.
η στο φινάλε μη πληρώσεις και τιποτα και αστο να παει να γαμηθει απο να τα δωσεις σε καποια μπαζόλα και να μας πιάνουκ και μαλάκες
μια χάρα τα πε ο συγκεκριμένος φίλος για την λεγάμενη και για τα διθυραμβικα σχόλια,όπως και για πολλες άλλες που γράφοντε εδω μέσα τρελά λογια...για παράδειγμα πηγα να δω στεφανία που έγραφε κάποιος ότι ειναι σαν αλεξια ...έλεος ρε μαγκες η γυναίκα ειναι γρια...βεβαια δε μπορω να γνωρίζω την ηλικία του καθενους εδω μέσα.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Πηγές ? Δεν ήταν καλή?Ειλικρινά σε θαυμάζω...μακάρι να συμμεριζομουν την άποψη σου...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Κατάντια...Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη
6 - Μαρία
11 - Λολίτα
14 - Σοφία
17 - Σοφάκι
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Νομίζω ότι πολλοί από σας πιστεύετε ότι η κάθε κοπέλα προσφέρει ακριβώς τα ίδια σε όλους για 30€. π.χ.
Αμ δε! Όπου γουστάρει και ότι γουστάρει είναι παιδάκια. Ξυπνήστε. Και η τσατσά όταν χτυπάει τη πόρτα, η κοπέλα της το λέει πριν μπει με το πελάτη.
Δηλ. Τώρα στη Μίνωος δίνουν κώλο αυτές οι δύο? Λάθος.
Δίνουν κι άλλες . Αλλά δε σας το λένε. Και πολύ καλά κάνουν.
Καταλάβετε το. Κι αυτές είναι άνθρωποι.
Και όλους σας ξέρουν.
Και για να μη γράψει κανείς καμμία βλακειουλα έχω να περάσω από τη Μίνωος κοντά 8 μήνες.
Αμ δε! Όπου γουστάρει και ότι γουστάρει είναι παιδάκια. Ξυπνήστε. Και η τσατσά όταν χτυπάει τη πόρτα, η κοπέλα της το λέει πριν μπει με το πελάτη.
Δηλ. Τώρα στη Μίνωος δίνουν κώλο αυτές οι δύο? Λάθος.
Και όλους σας ξέρουν.
Και για να μη γράψει κανείς καμμία βλακειουλα έχω να περάσω από τη Μίνωος κοντά 8 μήνες.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Και στα "προγράμματα" τους σε κάποιους τα δίνουν και δωρεάν. Υπήρχαν (και είμαι σίγουρος ότι ακόμα υπάρχουν) κοπέλες που έδιναν και τηλέφωνο για ραντεβού έξω άμα γουστάρουνΝομίζω ότι πολλοί από σας πιστεύετε ότι η κάθε κοπέλα προσφέρει ακριβώς τα ίδια σε όλους για 30€. π.χ.
Αμ δε! Όπου γουστάρει και ότι γουστάρει είναι παιδάκια.
Αλλά πολλοί έχουν τη λογική ότι αφού πληρώνω, είμαι κυρίαρχος πάνω στην κοπέλα. Πάνε απλυτοι, είναι αγενής, βίαιοι, και γενικά όχι αυτό που θα ήθελε μια γυναίκα...
Ε, αυτοί δεν περνάνε καλά
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Και στα "προγράμματα" τους σε κάποιους τα δίνουν και δωρεάν. Υπήρχαν (και είμαι σίγουρος ότι ακόμα υπάρχουν) κοπέλες που έδιναν και τηλέφωνο για ραντεβού έξω άμα γουστάρουν
Αλλά πολλοί έχουν τη λογική ότι αφού πληρώνω, είμαι κυρίαρχος πάνω στην κοπέλα. Πάνε απλυτοι, είναι αγενής, βίαιοι, και γενικά όχι αυτό που θα ήθελε μια γυναίκα...
Ε, αυτοί δεν περνάνε καλά.
Βεεεεβαια! Ξέρω είσαι από τους παλιότερους εδώ μέσα. Έτσι είναι. Και τρείς ώρες έχω κάτσει μέσα με 30€. Και τηλέφωνα. Και στην Αθήνα βγήκα με δύο κοπέλες . Και στα Χανιά. Ξέρω δε πας πίσω.Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Και στα "προγράμματα" τους σε κάποιους τα δίνουν και δωρεάν. Υπήρχαν (και είμαι σίγουρος ότι ακόμα υπάρχουν) κοπέλες που έδιναν και τηλέφωνο για ραντεβού έξω άμα γουστάρουν
Ε, αυτοί δεν περνάνε καλά
Και το κυριότερο, έρχεται νέα κοπέλα, περνάς , όση ώρα εσύ περιμένεις μέσα αυτή ενημερώνεται έξω από την κυρία που ξέρει τα πάντα για τον καθένα μας.
Αυτό θέλω να πω στα παιδιά εδώ μέσα. Ο αγενής και ο βρώμικος , η κοπέλα είναι ενήμερη πριν μπει για πρώτη φορά στο δωμάτιο.
Και εκεί φυσικά υπάρχει χτύπημα της πόρτας στο 10 λεπτό ή και πιο νωρίς.
styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Ας πούμε απλά ότι δεν ηταΠηγές ? Δεν ήταν καλή?
styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Ήταν του γούστου μου....Ας πούμε απλά ότι δεν ητα
Παρόμοια θέματα