Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

pa-zro

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
αυτο που πληρωνετε καποιοι λεφτα για να γαματε γριες , χοντρες και μπαζολες να το κοιταξετε λιγο
Εδώ θα μπορούσαμε να ανοίξουμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Είμαστε σαβουρογαμιδες στα Χανιά??

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Εδώ θα μπορούσαμε να ανοίξουμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Είμαστε σαβουρογαμιδες στα Χανιά??
Το πάτε σε λάθος κατεύθυνση...με του τι του σηκώνεται του καθενός δεν πρέπει να ασχολούμαστε...
Οπότε ίσως κακώς έκανα το σχόλιο για την συγκεκριμένη... αλλά ήθελα με κάποιο τρόπο να αντιδράσω στα τόσα διθύραμβικα σχόλια για την συγκεκριμένη κυρία....

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Για αυτή την Μελίνα από κανεσεξ

Ξέρουμε κάτι? Κάποιος που έχει δοκιμάσει?
Κανένας ?

pa-zro

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Το πάτε σε λάθος κατεύθυνση...με του τι του σηκώνεται του καθενός δεν πρέπει να ασχολούμαστε...
Οπότε ίσως κακώς έκανα το σχόλιο για την συγκεκριμένη... αλλά ήθελα με κάποιο τρόπο να αντιδράσω στα τόσα διθύραμβικα σχόλια για την συγκεκριμένη κυρία....
Δεν το παω σε τέτοια λάθος κατεύθυνση. Σέβομαι του καθενός τα γούστα και δεν ασχολούμε. Δεν κάνω κριτική σε κανέναν. Καταλαβαίνεις. Αυτό που λέω είναι ότι αντικειμενικά εδώ έρχεται πολύ σπάνια κάποια εμφανίσιμη. Διαφωνείς? Δεν είναι τα δικά μας € ίδια με αλλού? Και γιατί έρχονται και ξαναέρχονται οι Δ' εθνικής ? Βρίσκουν πελάτες εδώ προφανώς... Τόσοι πολλοί τέτοιοι πελάτες?

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
533
Πόντοι
21
Δεν το παω σε τέτοια λάθος κατεύθυνση. Σέβομαι του καθενός τα γούστα και δεν ασχολούμε. Δεν κάνω κριτική σε κανέναν. Καταλαβαίνεις. Αυτό που λέω είναι ότι αντικειμενικά εδώ έρχεται πολύ σπάνια κάποια εμφανίσιμη. Διαφωνείς? Δεν είναι τα δικά μας € ίδια με αλλού? Και γιατί έρχονται και ξαναέρχονται οι Δ' εθνικής ? Βρίσκουν πελάτες εδώ προφανώς... Τόσοι πολλοί τέτοιοι πελάτες?
Εχεις δικιο δεν αντί λέω απλος και πολλες ειναι πολυ υπερτιμιμενες

giorgaras1314

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
263
Πόντοι
21
δεν εννοουσα για τα γουστα του καθενος κατι,ουτε ηθελα να προσβαλω καποιον,απλα αμα ειναι να πληρωσεις για να γαμησεις κατι που το βρισκεις ευκολα και τσαμπα εξω...ειναι λίγο καπως πιστευω...να πληρώσεις για κάτι που ειναι καλό

η στο φινάλε μη πληρώσεις και τιποτα και αστο να παει να γαμηθει απο να τα δωσεις σε καποια μπαζόλα και να μας πιάνουκ και μαλάκες

μια χάρα τα πε ο συγκεκριμένος φίλος για την λεγάμενη και για τα διθυραμβικα σχόλια,όπως και για πολλες άλλες που γράφοντε εδω μέσα τρελά λογια...για παράδειγμα πηγα να δω στεφανία που έγραφε κάποιος ότι ειναι σαν αλεξια ...έλεος ρε μαγκες η γυναίκα ειναι γρια...βεβαια δε μπορω να γνωρίζω την ηλικία του καθενους εδω μέσα.

• Like
Αντιδράσεις: k91
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη

2 - εκτός λειτουργίας
3 - εκτός λειτουργίας
6 - Μαρία
9 - εκτός λειτουργίας
11 - Λολίτα
14 - Σοφία
14 όροφος - εκτός λειτουργίας
15 - εκτός λειτουργίας
17 - Σοφάκι

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
Ναι, η Λολίτα στο 11

Συνημμένα

• 3455455.jpg
    3455455.jpg
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 96
  • 8764398.jpg
    8764398.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 98
  • 657658.jpg
    657658.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 98
  • 464875.jpg
    464875.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 96

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
η Σοφια στο 14 και η Λολιτα στο 11

Συνημμένα

• IMG-20220329-WA0029.jpg
    IMG-20220329-WA0029.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 78
  • IMG-069a12f68e55131c1b226c83eb78632e-V.jpg
    IMG-069a12f68e55131c1b226c83eb78632e-V.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 77

Nosiros

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
349
Πόντοι
21
Η Λολίτα όταν ήταν όμορφη ήτανε μη μου άπτου... Τώρα που πατσαβουρεψε χαλάρωσε λίγο και δίνει κ κωλο...

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Νομίζω ότι πολλοί από σας πιστεύετε ότι η κάθε κοπέλα προσφέρει ακριβώς τα ίδια σε όλους για 30€. π.χ.
Αμ δε! Όπου γουστάρει και ότι γουστάρει είναι παιδάκια. Ξυπνήστε. Και η τσατσά όταν χτυπάει τη πόρτα, η κοπέλα της το λέει πριν μπει με το πελάτη.
Δηλ. Τώρα στη Μίνωος δίνουν κώλο αυτές οι δύο? Λάθος.
Δίνουν κι άλλες . Αλλά δε σας το λένε. Και πολύ καλά κάνουν.
Καταλάβετε το. Κι αυτές είναι άνθρωποι.
Και όλους σας ξέρουν.
Και για να μη γράψει κανείς καμμία βλακειουλα έχω να περάσω από τη Μίνωος κοντά 8 μήνες.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Νομίζω ότι πολλοί από σας πιστεύετε ότι η κάθε κοπέλα προσφέρει ακριβώς τα ίδια σε όλους για 30€. π.χ.
Αμ δε! Όπου γουστάρει και ότι γουστάρει είναι παιδάκια.
Δίνουν κι άλλες . Αλλά δε σας το λένε. Και πολύ καλά κάνουν.
Καταλάβετε το. Κι αυτές είναι άνθρωποι.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Και στα "προγράμματα" τους σε κάποιους τα δίνουν και δωρεάν. Υπήρχαν (και είμαι σίγουρος ότι ακόμα υπάρχουν) κοπέλες που έδιναν και τηλέφωνο για ραντεβού έξω άμα γουστάρουν

Αλλά πολλοί έχουν τη λογική ότι αφού πληρώνω, είμαι κυρίαρχος πάνω στην κοπέλα. Πάνε απλυτοι, είναι αγενής, βίαιοι, και γενικά όχι αυτό που θα ήθελε μια γυναίκα...

Ε, αυτοί δεν περνάνε καλά

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Και στα "προγράμματα" τους σε κάποιους τα δίνουν και δωρεάν. Υπήρχαν (και είμαι σίγουρος ότι ακόμα υπάρχουν) κοπέλες που έδιναν και τηλέφωνο για ραντεβού έξω άμα γουστάρουν

Αλλά πολλοί έχουν τη λογική ότι αφού πληρώνω, είμαι κυρίαρχος πάνω στην κοπέλα. Πάνε απλυτοι, είναι αγενής, βίαιοι, και γενικά όχι αυτό που θα ήθελε μια γυναίκα...

Ε, αυτοί δεν περνάνε καλά.

Ε, αυτοί δεν περνάνε καλά
Βεεεεβαια! Ξέρω είσαι από τους παλιότερους εδώ μέσα. Έτσι είναι. Και τρείς ώρες έχω κάτσει μέσα με 30€. Και τηλέφωνα. Και στην Αθήνα βγήκα με δύο κοπέλες . Και στα Χανιά. Ξέρω δε πας πίσω.
Και το κυριότερο, έρχεται νέα κοπέλα, περνάς , όση ώρα εσύ περιμένεις μέσα αυτή ενημερώνεται έξω από την κυρία που ξέρει τα πάντα για τον καθένα μας.
Αυτό θέλω να πω στα παιδιά εδώ μέσα. Ο αγενής και ο βρώμικος , η κοπέλα είναι ενήμερη πριν μπει για πρώτη φορά στο δωμάτιο.
Και εκεί φυσικά υπάρχει χτύπημα της πόρτας στο 10 λεπτό ή και πιο νωρίς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom