giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Φίλε Heraklion lover καλημερα. Δεν ξερω αν εχει ξαναερθει αλλες τρεις φορες, αλλα το κορίτσι εμφανισιακά είναι φωτιαααααααα!!!!!
Συνάδελφε σε ποια αναφέρεσαι??? Βοηθησε μας λιγο...Τα πηραμε παρτουζα τα Βουλγαρακια όντως πολυ ψυχρά και δεν ξέρουν καν πως είναι η παρτουζα τουλάχιστο η συμπεριφορά τους αυτό έδειχνε... Στα του αγώνα καλές θα έλεγα παντως με την κοπέλα που έρχεται πρώτη φορά να ναι κάπου στα 23-24 μπορεί και λίγο μεγαλυτερη με κωλαρα βυζι τριάρι θα έλεγα έως 2.50ρι πολυ καλές καμπυλες για γέρους παιχτες την άλλη την είχα ξαναπάρει όταν είχε έρθει περυσι στα δικαστήρια Λεττουλινι μικροκαμωμένη έχει κι αυτή τις καμπυλες της αλλά η καινουργια..
Εννοείς την φίλη της την Valeriya ε; Αν ναι έχω παει και εγώ, και επιβεβαιώνω ...Έμαθα οκ . Έχει έρθει άλλες 3 φορές με μια φίλη της … είναι τούμπανο … όντως … την έχω δει ηρακλειο … και υπηρεσίες Καλές … να πάτε παιδιά..λίγο τσιμπημένη αλλά είναι πολυτέλεια για την Κρήτη .
Ρε παιδια σε ποιες αναφερεστε;;;Εννοείς την φίλη της την Valeriya ε; Αν ναι έχω παει και εγώ, και επιβεβαιώνω ...
Για την Kira-Alexandra και τη φίλη της. (ρωτάω πιο πολύ αν γνωρίζει ο φιλος HeraklionLover αν η φίλης της Αλεξάνδρα είναι η Βαλέρια) Αν είναι τότε αυτά τα δύο κορίτσα είναι πολύ δυνατά!Ρε παιδια σε ποιες αναφερεστε;;;
Γιατι δεν μας λετε και σε εμας;; Για δε μας παιζετε;;
Η Valeriya μου είπε σήμερα το πρωί ότι είναι Ουκρανία πάντωςΓια την Kira-Alexandra και τη φίλη της. (ρωτάω πιο πολύ αν γνωρίζει ο φιλος HeraklionLover αν η φίλης της Αλεξάνδρα είναι η Βαλέρια) Αν είναι τότε αυτά τα δύο κορίτσα είναι πολύ δυνατά!
Ρε παιδια σε ποιες αναφερεστε;;;
Γιατι δεν μας λετε και σε εμας;; Για δε μας παιζετε;;
Συνάδελφε σε ποια αναφέρεσαι??? Βοηθησε μας λιγο...
το περιμενα..μουφα η φαση.Άκυρο η Όλγα στο 11 δεν είναι καινούργια Εχει ξαναέρθει. Είναι η μελαχρινή Ρωσίδα που ερχόταν στο 14.
Συνάδελφε σε ποια αναφέρεσαι??? Βοηθησε μας λιγο...
Καλησπέρα φίλε για ποια αγγελία αναφέρεσαι? Τιμή υπηρεσίες?Τα πηραμε παρτουζα τα Βουλγαρακια όντως πολυ ψυχρά και δεν ξέρουν καν πως είναι η παρτουζα τουλάχιστο η συμπεριφορά τους αυτό έδειχνε... Στα του αγώνα καλές θα έλεγα παντως με την κοπέλα που έρχεται πρώτη φορά να ναι κάπου στα 23-24 μπορεί και λίγο μεγαλυτερη με κωλαρα βυζι τριάρι θα έλεγα έως 2.50ρι πολυ καλές καμπυλες για γέρους παιχτες την άλλη την είχα ξαναπάρει όταν είχε έρθει περυσι στα δικαστήρια Λεττουλινι μικροκαμωμένη έχει κι αυτή τις καμπυλες της αλλά η καινουργια..
Αν παει καποιος να ενημερωσει να προλάβουμεΗ Νέλλη με την Νάνσυ τι λένε έχει πάει κανείς?