Να γίνουν πειραματόζωα τα κορίτσια δηλαδή για να αισθάνεσαι εσύ ασφαλης ?
Εισαι ψυχασθενης. Δισεκατομμυρια ανθρωποι σε ολο τον κοσμο εχουν κανει τα εμβολια, οι πουτανες της Μινωος ειναι τα πειραματοζωα, το βρηκες. Επειδη κυκλοφορουν τυποι σαν εσενα πεθαινει κοσμος, και θελω να ειναι εμβολιασμενες και οι κοπελες. Εισαι δολοφονος αλλα δεν περιμενω να καταλαβεις.
> Αν βρεις μια γκόμενα έξω και σου κάνει τα γλυκά μάτια μην την πηδήξεις αν δεν έχει πιστοποιητικο εμβολιασμού.
προφανως, με τρελη θα μπλεξω? Οσους ξερω που δεν εχουν κανει εμβολιο οχι μονο δεν τους μιλαω, αλλα δεν σκοπευω και να τους ξαναμιλησω. Τωρα με την κορονα βλεπεις ποιος ειναι μαλακας δολοφονος και ποιος ειναι ανθρωπος.
> Δηλαδή γαμαμε πουτανες και αντί να φοβόμαστε τα αφροδισια φοβόμαστε τις ιώσεις !
για τα αφροδισια φορας καποτα τυπε. για την κορονα πανω στο γαμησι δεν μπορεις να προστατευθεις θα σου φυγει η μασκα θα βαριανασανεις.
Όποιος φοβάται ή έχει μεγάλο κίνδυνο απ΄τον ιό για οποιοδήποτε λόγο απέχει απ΄το σπορ. Πάντως το να εμβολιαστείς εσύ απ΄το να περιμένεις παράλογα πράγματα το έχεις σκεφτεί ;
Περασα κορονα πολυ ασχημα αλλα εχει περασει καιρος και δεν εχω καταλοιπα ευτυχως. Τοσοι ειναι ακομα και 30αρηδες που δεν μπορουν να περπατησουν, εχουν μεινει αναπηροι με μονιμες βλαβες στην καρδια και στα πνευμονια, εγω την εβγαλα καθαρη. Ρωτηστε κανα παθολογο να σας πει τι εστι κορονα. Προφανως και εχω εμβολιαστει εσενα περιμενα? Αν δεν εχουν εμβολιασθει ολοι, οπως σε ολα τα εμβολια, απο αυτα που καναμε παιδακια μεχρι τα σημερινα, δεν εχει νοημα ομως. Απλα δεν θελω να περασω τα ιδια. Τσαμπα ειναι τα εμβολια δεν ειναι παραλογο να θες να ειναι ολοι εμβολιασμενοι, λες και ειναι τιποτα δυσκολο. Online το κανονιζεις στο 5λεπτο και η διαδικασια η ιδια κραταει κανα τεταρτο, ειναι απο τα ευκολοτερα πραγματα. Οποιος ειναι πανω απο 18 εμβολιαζεται ανα πασα στιγμη. Μεχρι και προσωρινο ΑΜΚΑ βγαζουν για τους "παρανομους¨. Οποιος δεν εμβολιαζεται ειναι υπευθυνος για οσους σκοτωσει η μισερωσει κολλωντας τους. Πραγματικα εξηγησε μου γιατι ειναι παραλογο να θες να ειναι εμβολιασμενες τυπισες που ερχονται σε επαφη με τοσων τις ανασες καθε μερα.
Ακριβως επειδη περιμενα τετοιες βλακιες ρωτησα. Αναμενω αν ξερει κανεις αν εχει εμβολιαστει καμια. Tα self test ειναι μια κοροιδια, αναρωτιεμαι απο οσους μπαινουν και δηλωνουν οτι εκαναν και βγηκε αρνητικο αν πανω απο 10% εχει κανει το τεστ πραγματικα. Ακομα και να το κανεις ειναι 30% λαθος το αποτελεσμα, παραπανω αν ειναι στις πρωτες μερες της μολυνσης.
Για τους υπολοιπους πατε εκει να βρασετε στον ιο, ηλιθιοι. Αμα δεν μπορειτε να παρετε ανασα και αναρωτιεστε αν θα ξυπνησετε την αλλη μερα θα με θυμηθειτε. Κτηνη. Αλλα πρεπει να πεθανουν συγγενεις σας η να το παθετε οι ιδιοι για να παρετε χαμπαρι. Σκανε στα Χανια αεροπλανα γεματα τουριστες απο ολο τον κοσμο, μονο χαρη στα εμβολια καπως μαζευεται η κατασταση.