You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Πάροδος Μίνωος 6 σήμερα Πέμπτη www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CE%B1/listingid:2514/] Αλεξία [/url]
Συνημμένα
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=1007571[/img[/URL]]
Πάροδος Μίνωος 14 σήμερα Πέμπτη [url=https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%91%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B1/listingid:1501/[/URL]] Αννίτα [/url]
Συνημμένα
psolantikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
καλημέρα συναγωνιστές! Την τσα2 στο Μίνωος 6 την έχει φορτώσει κανείς?
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Σήμερα Παρασκευή Πάροδος Μίνωος 15 www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1494/] Τάνια [/url]
Αξιολογήσεις για την Τάνια www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272077.msg8134354#msg8134354] εδώ [/url],www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1494/] εδώ [/url] και www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1504/] εδώ [/url]
Αξιολογήσεις για την Τάνια www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272077.msg8134354#msg8134354] εδώ [/url],www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1494/] εδώ [/url] και www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1504/] εδώ [/url]
Συνημμένα
bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Βλεπω οτι η Ολγα ξεκινησε και παλι να δουλευει στη Μινωος ...
Προσκληση λοιπον προς ολους τους fan της Ολγας (ή αλλιως Αλέξιας απο Βριλησσου) να ναυλωσουμε ενα αεροπλανο να παμε για επισκεψη ... Μας βλεπω για Jumbo ...
Τυχεροι Χανιωτες ...Το καλοκαιρι ειναι κοντα ομως, καποιοι απο εμας θα κατεβουν για διακοπες ...
Προσκληση λοιπον προς ολους τους fan της Ολγας (ή αλλιως Αλέξιας απο Βριλησσου) να ναυλωσουμε ενα αεροπλανο να παμε για επισκεψη ... Μας βλεπω για Jumbo ...
Τυχεροι Χανιωτες ...Το καλοκαιρι ειναι κοντα ομως, καποιοι απο εμας θα κατεβουν για διακοπες ...
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Βλεπω οτι η Ολγα ξεκινησε και παλι να δουλευει στη Μινωος ...
Φίλε αν δείτε ότι δε μαζεύετε για το Jumbo μας στέλνετε τα χρήματα και τα πάμε εμείς στην Όλγα. Θα σας τη κάνουμε την εξυπηρέτηση αν θέλετε. Κανένα πρόβλημα και καμμία υποχρέωση.
Πέρα απ' τη πλάκα... πέρασα χθες από την Όλγα. Το κορίτσι δε παίζετε...
Τα πάντα όλα...
Και όπως λέμε και στη διπλή δίαιτα... Δε χόρτασα με τη μία και πήρα άλλη μία. Ζάχαρη λέμε.
περασα σημερα το πρωι απο Αλεξια, αλλα ειχε τοσο κοσμο, που με εκανε να μην περιμενω. ξαναπροσπαθησα το βραδυ και το δωρο του ettore ηταν τελειο.
η υπηρεσια οπως παντα πολυ φιλικη, με το χαμογελο και σουπερ διαθεση, μου εδειξε την Αλεξια που ηταν πολυ ομορφη.
περασα στο επανω δωματιο και την περιμενα. το δωματιο πολυ καθαρο και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση το οτι ειχε καθρεπτες γυρω γυρω.
μπηκε η Αλεξια και πριν ξεντυθει την χαρηκα με το πολυ ομορφο συνολακι της. σιγα σιγα ξεντυνοταν και αποκαλυπτοταν το πανεμορφο σωματακι της, ειναι αδυνατη, σφιχτη με απαλη επιδερμιδα. τα βυζια της φυσικα, φυσικα! και με πολυ ομορφες ρογες. κατι εχει κανει και μου φανηκε πιο ομορφη απο αλλες φορες, μαλλια; μακιγιαζ; δεν ξερω.
αφου τη χαρηκα σε πολλες στασεις και μετα απο δικα μου ανεβοκατεβασματα και δικη της τρομερη υπομονη ολοκληρωθηκε μια ευχαριστη εμπειρια.
αυτη τη φορα μου αρεσε πολυ ο τροπος που μου μιλουσε, ειναι τελικα "προεδρος της δημοκρατιας" για εμενα και σιγουρα θα ξαναπαω.
ευχαριστω ettore
η υπηρεσια οπως παντα πολυ φιλικη, με το χαμογελο και σουπερ διαθεση, μου εδειξε την Αλεξια που ηταν πολυ ομορφη.
περασα στο επανω δωματιο και την περιμενα. το δωματιο πολυ καθαρο και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση το οτι ειχε καθρεπτες γυρω γυρω.
μπηκε η Αλεξια και πριν ξεντυθει την χαρηκα με το πολυ ομορφο συνολακι της. σιγα σιγα ξεντυνοταν και αποκαλυπτοταν το πανεμορφο σωματακι της, ειναι αδυνατη, σφιχτη με απαλη επιδερμιδα. τα βυζια της φυσικα, φυσικα! και με πολυ ομορφες ρογες. κατι εχει κανει και μου φανηκε πιο ομορφη απο αλλες φορες, μαλλια; μακιγιαζ; δεν ξερω.
αφου τη χαρηκα σε πολλες στασεις και μετα απο δικα μου ανεβοκατεβασματα και δικη της τρομερη υπομονη ολοκληρωθηκε μια ευχαριστη εμπειρια.
αυτη τη φορα μου αρεσε πολυ ο τροπος που μου μιλουσε, ειναι τελικα "προεδρος της δημοκρατιας" για εμενα και σιγουρα θα ξαναπαω.
ευχαριστω ettore
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Πάροδος Μίνωος 6 www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CE%B1/listingid:2514/] Αλεξία [/url]
Συνημμένα
psolantikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Μάλλον είναι καιρός για ανανέωση των φωτογραφιών των κορασίδων επί της οδού Μίνωος. Όσοι έχουν υλικό θα ήταν ωραίο να το βλέπαμε.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Πάροδος Μίνωος 4 σήμερα Σάββατο www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1/listingid:1496/] Σοφάκι [/url]
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K