Πως βλέπω την κριτική?έχω γράψει κριτική παλαιότερα. Γενικά αξίζει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλε αξιζει....ωραίο τσιμπουκι...γενικά ασχολείται δεν βιάζεται...καθαρό μουνακι...ακριβή βέβαια στα 200 ....επίσης εμφάνιση όχι ότι βλέπεις...λίγο κοιλίτσα έχει...γενικά περνάς πολύ καλαΈχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Πως βλέπω την κριτική?
Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά - Page 750 - bourdela.com forum
Ενημερώσεις λειτουργίας οίκων ανοχής. Ενημερώσεις αφίξεων city tours, call girls στην πόλη των Χανίων. Ειδήσεις, άρθρα, ρεπορτάζ που αφορούν τον αγοραίο έρωτα στα Χανιά, και όχι μόνο! FreeFuck προσφορές επαγγελματιών του χώρου (ιερόδουλες), που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα, σε οίκους...
www.bourdela.com
ΕυχαριστώΟ αγοραίος έρωτας στα Χανιά - Page 750 - bourdela.com forum
Ενημερώσεις λειτουργίας οίκων ανοχής. Ενημερώσεις αφίξεων city tours, call girls στην πόλη των Χανίων. Ειδήσεις, άρθρα, ρεπορτάζ που αφορούν τον αγοραίο έρωτα στα Χανιά, και όχι μόνο! FreeFuck προσφορές επαγγελματιών του χώρου (ιερόδουλες), που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα, σε οίκους...www.bourdela.com
ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ JUICE ΣΕΞΥ ΚΑΥΛΑΚΙ
Τζουλιαννα 22 χρονη ανεξάρτητο καυλακι με juice κορμάκι σκέτη κόλαση,περιμένω καυλωμενη το τηλέφωνο σου για να έρθεις να με πάρεις δυνατά. Μου αρέσει να είσαι από πίσω μου γιαυτο πάρε με αμέσως .Σε περιμένω μέχρι αργά το βράδυ.Πάρε με και θα σε ικανοποιήσω.Σε δικο μου χωρο 6934995426
kanesex.com
Για λίγο στην Πάτρα !!!
Ονομάζομαι Αρτέμης είμαι 23 ετών!! Μην αργείς πάρε με 6998393384 και δεν θα χάσεις σε περιμένω στο χώρο μου μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες !!
kanesex.com
Γνώμη για εδώ κάνεις?
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Πέρασα από την συγκεκριμένη κοπέλα σήμερα.
Άλλο επίπεδο λέμε. Σε ένα ακριβό rbnb με υποδέχτηκε και πέρασα για μια ώρα στον παράδεισο.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η κυρία τη λέξη ΜΗ η
ΟΧΙ ΕΚΕΊ ! ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.
Επιτρέπονται όλα σε κόσμιο επίπεδο βέβαια. Παραχωρεί άνευ όρων το κορμί της. Πολλά θετικά στο ραντεβού. ( Δεν λέγονται) .
Ευχαριστήθηκα βυζί, κλπ.
Φωτογραφίες αληθινές.
Μοιάζει στο πρόσωπο στη γυναίκα του Πατούλη. Από μένα 10'.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Πάλι μου e - σηκώθη.
Άλλο επίπεδο λέμε. Σε ένα ακριβό rbnb με υποδέχτηκε και πέρασα για μια ώρα στον παράδεισο.
Επιτρέπονται όλα σε κόσμιο επίπεδο βέβαια. Παραχωρεί άνευ όρων το κορμί της. Πολλά θετικά στο ραντεβού. ( Δεν λέγονται) .
Ευχαριστήθηκα βυζί, κλπ.
Φωτογραφίες αληθινές.
Είναι καλή αξίζει και από εμφάνιση πως ειναιΗ Αλεξάνδρα στο στενό χρεώνει 30€ επιβεβαιώνω.
Pryce
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστήθηκα βυζί, κλπ.
Φωτογραφίες αληθινές.
φιλε μου για 250ε/ωρα αλιμονο να ελεγε οχι και μη
να'ναι καλα οι Αμερικανοι που τις ταιζουν, εχουν σκασει τοσα εσκορτ μεσα στο χειμωνα λογω του ελικοπτεροφορου και των φρεγατων λογικα
εχουν κατσει και 3 εξτρα μερες απο οτι υπολογιζαν λογω του καιρου, οι κοπελες θα εχουν φαει καλα
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Αντάξια των 30€ που ζητάει. Στο στενό δεν πάει κανείς ? Γιατί βλέπω μόνο ερωτήσεις εδώ και πολύ καιρό...δεν έχω δει κάποιον να γράψει εντυπώσεις από κάποια κοπέλα.Πως βλέπω την κριτική?
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μάγκες! Ξέρουμε αν κάνει καμία άλλη κοπέλα φουλ πρόγραμμα στο στενό πέρα από Αλεξάνδρα που έγραψε ο συναγωνιστής ότι δν αξίζει; Ευχαριστώ πολυ
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Πραγματικά ! Αυτό το :Αντάξια των 30€ που ζητάει. Στο στενό δεν πάει κανείς ? Γιατί βλέπω μόνο ερωτήσεις εδώ και πολύ καιρό...δεν έχω δει κάποιον να γράψει εντυπώσεις από κάποια κοπέλα.
10 ποσταρίσματα, 9 ερωτήσεις,
με ξεπερνάει.
Και μάλιστα πολλές ερωτήσεις δεν χρήζουν απαντήσεων.
Γράψτε βρε παιδιά εδώ και όταν πάτε στη Μίνωος η άλλου τις εντυπώσεις σας. Να ενημερωθούν και οι άλλοι.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Δεν σου έχει τύχει?φιλε μου για 250ε/ωρα αλιμονο να ελεγε οχι και μη
να'ναι καλα οι Αμερικανοι που τις ταιζουν, εχουν σκασει τοσα εσκορτ μεσα στο χειμωνα λογω του ελικοπτεροφορου και των φρεγατων λογικα
εχουν κατσει και 3 εξτρα μερες απο οτι υπολογιζαν λογω του καιρου, οι κοπελες θα εχουν φαει καλα
Μακάρι να μη σου τύχει, αλλά συμβαίνει και με περισσότερα χρήματα.
Φίλε μου αν πας πρωί και η κοπέλα έχει γίνει ντίρλα από το πιοτό την προηγούμενη και είναι ξύδια όλα στο στομάχι της , θα φας άκυρο όσο κι αν πληρώσεις.
Και μη μου πεις για επαγγελματίες και τα ρέστα γιατί καμμία δεν είναι.
Όσο για τους Αμερικανούς, μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος.
Splitsplats
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ερωτιαρηδες. Καμία 50αρα παίζει ή όλες θέλουν 35 και πάνω;
Πραγματικά ! Αυτό το :
10 ποσταρίσματα, 9 ερωτήσεις,
με ξεπερνάει.
Και μάλιστα πολλές ερωτήσεις δεν χρήζουν απαντήσεων.
Γράψτε βρε παιδιά εδώ και όταν πάτε στη Μίνωος η άλλου τις εντυπώσεις σας. Να ενημερωθούν και οι άλλοι.
Καλησπερα μάγκες! Ξέρουμε αν κάνει καμία άλλη κοπέλα φουλ πρόγραμμα στο στενό πέρα από Αλεξάνδρα που έγραψε ο συναγωνιστής ότι δν αξίζει; Ευχαριστώ πολυ
¨Εχω γράψει λι΄γο πιο πίσω για την Αλεξάντρα. Ο΄πως κ άλλος ένας συναγωνιστής. Επίσης έγραψα κ κριτική στο αντίστοιχο νήμα . Ο¨ποιος θέλει διαβάζει , πηγαίνει κ ας γράψει τη γνώμη του.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Αν έχετε μια καλή εμπειρία από το στενό καλό είναι να το γράφεται για να μην πηγαίνουμε στα τυφλά. Μην φοβάστε δεν είναι κοπέλα σας, δεν θα σας την φάμε. Όπως επίσης άμα δεν έχετε μια καλή εμπειρία από το στενό καλό είναι να το γράφεται και για να βλέπουν τα αφεντικά τους να τους βάζουν μυαλό και για να τις αποφεύγουμε. Μην φοβάστε δεν είναι η αδερφή σας, δεν θα την κακοχαρακτηρισουμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K