Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Chbab87

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
76
Πόντοι
0
Φίλε αξιζει....ωραίο τσιμπουκι...γενικά ασχολείται δεν βιάζεται...καθαρό μουνακι...ακριβή βέβαια στα 200 ....επίσης εμφάνιση όχι ότι βλέπεις...λίγο κοιλίτσα έχει...γενικά περνάς πολύ καλα

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Πως βλέπω την κριτική?

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
431
Πόντοι
26
Θέλουμε πίσω την Αλεξία,η μοναδική που αξίζει, όλα τα μπάζα είναι στην μίνοως δυστυχώς

Chbab87

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
76
Πόντοι
0
Ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: Ettore

Chbab87

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
76
Πόντοι
0

Γνώμη για εδώ κάνεις?

steve8163

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα…. γνωριζει κανεις τις καλυτερες μιλφ στην μινωος να μου προτεινει; ηλικια και τιμες; επισης για 1 ωρα πακετο υπαρχει σαν εξτρα;

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486

Πέρασα από την συγκεκριμένη κοπέλα σήμερα.
Άλλο επίπεδο λέμε. Σε ένα ακριβό rbnb με υποδέχτηκε και πέρασα για μια ώρα στον παράδεισο.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η κυρία τη λέξη ΜΗ η
ΟΧΙ ΕΚΕΊ ! ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.
Επιτρέπονται όλα σε κόσμιο επίπεδο βέβαια. Παραχωρεί άνευ όρων το κορμί της. Πολλά θετικά στο ραντεβού. ( Δεν λέγονται) .
Ευχαριστήθηκα βυζί, κλπ.
Φωτογραφίες αληθινές.
Μοιάζει στο πρόσωπο στη γυναίκα του Πατούλη. Από μένα 10'.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486

Άλλο επίπεδο λέμε. Σε ένα ακριβό rbnb με υποδέχτηκε και πέρασα για μια ώρα στον παράδεισο.
Επιτρέπονται όλα σε κόσμιο επίπεδο βέβαια. Παραχωρεί άνευ όρων το κορμί της. Πολλά θετικά στο ραντεβού. ( Δεν λέγονται) .
Ευχαριστήθηκα βυζί, κλπ.
Φωτογραφίες αληθινές.
Πάλι μου e - σηκώθη.

Pryce

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Κριτικές
5
Like
308
Πόντοι
21

Ευχαριστήθηκα βυζί, κλπ.
Φωτογραφίες αληθινές.

φιλε μου για 250ε/ωρα αλιμονο να ελεγε οχι και μη

να'ναι καλα οι Αμερικανοι που τις ταιζουν, εχουν σκασει τοσα εσκορτ μεσα στο χειμωνα λογω του ελικοπτεροφορου και των φρεγατων λογικα

εχουν κατσει και 3 εξτρα μερες απο οτι υπολογιζαν λογω του καιρου, οι κοπελες θα εχουν φαει καλα

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Πως βλέπω την κριτική?
Αντάξια των 30€ που ζητάει. Στο στενό δεν πάει κανείς ? Γιατί βλέπω μόνο ερωτήσεις εδώ και πολύ καιρό...δεν έχω δει κάποιον να γράψει εντυπώσεις από κάποια κοπέλα.

Chbab87

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
76
Πόντοι
0
Επίσκεψη χτες στο στενό.. στην Αλεξάνδρα...εμφανισιακά η κοπέλα είμαι κάτω του μετρίου...απλά με έψησε ότι κάνει φουλ πρόγραμμα με 70...κωλο ακαποτο κτλ...με μια φράση...δεν αξίζει ...δεν ξαναπάω...

PerfectBalance204

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπερα μάγκες! Ξέρουμε αν κάνει καμία άλλη κοπέλα φουλ πρόγραμμα στο στενό πέρα από Αλεξάνδρα που έγραψε ο συναγωνιστής ότι δν αξίζει; Ευχαριστώ πολυ

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Αντάξια των 30€ που ζητάει. Στο στενό δεν πάει κανείς ? Γιατί βλέπω μόνο ερωτήσεις εδώ και πολύ καιρό...δεν έχω δει κάποιον να γράψει εντυπώσεις από κάποια κοπέλα.
Πραγματικά ! Αυτό το :
10 ποσταρίσματα, 9 ερωτήσεις,
με ξεπερνάει.
Και μάλιστα πολλές ερωτήσεις δεν χρήζουν απαντήσεων.
Γράψτε βρε παιδιά εδώ και όταν πάτε στη Μίνωος η άλλου τις εντυπώσεις σας. Να ενημερωθούν και οι άλλοι.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
φιλε μου για 250ε/ωρα αλιμονο να ελεγε οχι και μη

να'ναι καλα οι Αμερικανοι που τις ταιζουν, εχουν σκασει τοσα εσκορτ μεσα στο χειμωνα λογω του ελικοπτεροφορου και των φρεγατων λογικα

εχουν κατσει και 3 εξτρα μερες απο οτι υπολογιζαν λογω του καιρου, οι κοπελες θα εχουν φαει καλα
Δεν σου έχει τύχει?
Μακάρι να μη σου τύχει, αλλά συμβαίνει και με περισσότερα χρήματα.
Φίλε μου αν πας πρωί και η κοπέλα έχει γίνει ντίρλα από το πιοτό την προηγούμενη και είναι ξύδια όλα στο στομάχι της , θα φας άκυρο όσο κι αν πληρώσεις.
Και μη μου πεις για επαγγελματίες και τα ρέστα γιατί καμμία δεν είναι.
Όσο για τους Αμερικανούς, μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος.

Splitsplats

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ερωτιαρηδες. Καμία 50αρα παίζει ή όλες θέλουν 35 και πάνω;

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Πραγματικά ! Αυτό το :
10 ποσταρίσματα, 9 ερωτήσεις,
με ξεπερνάει.
Και μάλιστα πολλές ερωτήσεις δεν χρήζουν απαντήσεων.
Γράψτε βρε παιδιά εδώ και όταν πάτε στη Μίνωος η άλλου τις εντυπώσεις σας. Να ενημερωθούν και οι άλλοι.
Καλησπερα μάγκες! Ξέρουμε αν κάνει καμία άλλη κοπέλα φουλ πρόγραμμα στο στενό πέρα από Αλεξάνδρα που έγραψε ο συναγωνιστής ότι δν αξίζει; Ευχαριστώ πολυ

¨Εχω γράψει λι΄γο πιο πίσω για την Αλεξάντρα. Ο΄πως κ άλλος ένας συναγωνιστής. Επίσης έγραψα κ κριτική στο αντίστοιχο νήμα . Ο¨ποιος θέλει διαβάζει , πηγαίνει κ ας γράψει τη γνώμη του.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Αν έχετε μια καλή εμπειρία από το στενό καλό είναι να το γράφεται για να μην πηγαίνουμε στα τυφλά. Μην φοβάστε δεν είναι κοπέλα σας, δεν θα σας την φάμε. Όπως επίσης άμα δεν έχετε μια καλή εμπειρία από το στενό καλό είναι να το γράφεται και για να βλέπουν τα αφεντικά τους να τους βάζουν μυαλό και για να τις αποφεύγουμε. Μην φοβάστε δεν είναι η αδερφή σας, δεν θα την κακοχαρακτηρισουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom