Σας παραθέτω και εγω μια κριτική που χρωστούσα απο τον προηγούμενο μήνα, μια προσφορά του Ettore για τα VIP μελή: Full προγραμμα στη τιμή του απλού. Ν.9 Σόνια
Η Σόνια τόσο καιρό που βρίσκεται στην οδό περνούσε απαρατήρητη απο τα μάτια μου αφού μια φορά που είχα περάσει αρκετές μέρες πρίν δεν μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως επίσης δεν υπάρχει και καμία κριτική που να λέει το αντίθετο.
Πήγα λοιπόν με στόχο το πρωκτικό. Περασα στο δωμάτιο και αμεσως ήρθε η κοπέλα. Αρχικά θα την χαρακτήριζα ώς ψυχρή. Αφαίρεσε τα εσώρουχα της και μου τον έπαιξε λίγο για να περάσει λαστιχο. Μόλις αυτό έγινε σηκώνεται και μου λεει "Θες μόνο απο πίσω;" Εδω να προσθέσω οτι η κοπέλα δεν μιλάει ελληνικά, μόνο αγγλικά. Όταν μου το είπε μου έδωσε την εντύπωση οτι ήθελε να με ξεπετάξει λίγο γρήγορα. Τελικά όπως της είπα ξεκινησε με στοματικό, καλή ήταν και μετα απο λίγο με αυτήν απο κάτω επερνα το μουνάκι της. Μετά απο μόνη της πάλι μου λεει αν ήρθε η ώρα απο πίσω και της είπα ναι όπου και στήθηκε στα 4. η χρήση πολλής κρέμας ήταν βεβαια εμφανής αλλα συνέχισα μεχρι το τέλος. Σηκωθηκε πλύθηκε και αποχώρησε με ένα ευχαριστώ..
Γενικά δεν ήταν άσχημα απλώς της έλειπε λίγο η όρεξη και η τσαχπινιά..