Studio Stars στη Μίνωος? σε ποιό νούμερο είναι?Παιδιά ένα studio stars, που είναι μέσα στην μινοως, έχει πάει κανείς????? Τι παίζει εκεί???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Έλα μωρέ σταματήστε!Studio Stars στη Μίνωος? σε ποιό νούμερο είναι?
Το νούμερο 2 έχει κάνει ανακαίνιση, άλλαξε είσοδο και το κάνει γραφεία νομίζω. Καμμία σχέση με ντελο. Αυτό νομίζω λέτε.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Πήγαινε τρέχοντας μεγάλε. Στο Βόλο θα είναι από αύριο. Το καλύτερο κορίτσι της αλυσίδας. Φιλότιμη και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.
ΜΑς φέρεται πολύ ωραία εδώ στα Χανιά και για αυτό σου απάντησα αμέσως. Χαιρετισμούς.
ΜΑς φέρεται πολύ ωραία εδώ στα Χανιά και για αυτό σου απάντησα αμέσως. Χαιρετισμούς.
Νομίζω είναι το 4. Ανέβηκα πρόσφατα , δεν ειδα τσατσά μόνο την κοπέλα που ήταν μεγαλη ηλικιακά για τα κριτήρια μου και έφυγα .Studio Stars στη Μίνωος? σε ποιό νούμερο είναι?
Πήγα.Πήγαινε τρέχοντας μεγάλε. Στο Βόλο θα είναι από αύριο. Το καλύτερο κορίτσι της αλυσίδας. Φιλότιμη και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.
ΜΑς φέρεται πολύ ωραία εδώ στα Χανιά και για αυτό σου απάντησα αμέσως. Χαιρετισμούς
Όντως απο τις καλύτερες που έχω πάει.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Τα χαιρετίσματα μας, αν δεν τα είπες ... να ξαναπάς να τα πεις.Πήγα.
Όντως απο τις καλύτερες που έχω πάει.
Εμείς εδώ στα Χανιά το ξέρουμε το κορίτσι.
Στη θέση σου θα έγραφα στο θρεντ του Βόλου να την επισκεφτούν τα παληκάρια.... μη πηγαίνουν και γαμάνε τις σαβούρες εκεί.
Pryce
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
εχει παει κανεις με λορα φεραζ?
Γιατί η 1η δε πήγε καλά?Λοιπόν όταν ξανάρθει στα Χανιά θα περάσω να δω τη Βίκα , για δω τι θα γίνει αυτή τη φορά.
Παιδιά πήγα σήμερα στην μίνοως, κάθε φορά και χειρότερα, όχι για 40€ δεν είναι, ούτε για 20, στην οδό Φυλής στην Αθήνα πας με κουκλάρες με 20€ , εδώ μαύρα χάλια και 40€ , κρίμα η βενζίνη που χάλασα για να πάω, παλιά υπήρχαν 2-3 καλές, τώρα η απόλυτη παρακμή,η πάροδος έχει πιάσει πάτο, μόνο για ηλικιωμένους και για λαθρομετανάστες είναι...
Και σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο, εδώ μέσα πέφτει τρελό photo shop,οι φωτογραφίες είναι όλες ψεύτικες και μόλις πάμε τρομάζουμε ,η μοναδική όμορφη κοπέλα, πολύ όμορφη θα έλεγα είναι η Κάρλα, που τώρα δεν είναι εκεί,ρε παιδιά που τις βρήκατε όλες αυτές????? Σοβαρά τώρα υπάρχουν άντρες που πάνε με αυτές????? Σοβαρευτείτε λίγο και φέρτε ωραία κορίτσια,40€ για αυτές δεν αξίζουν, και 40€ είναι λεφτά, και πρέπει να τα σέβεστε, ρίξτε ένα μαύρο στην μίνοως μπας και βάλουν μυαλό και φέρουν ωραία κορίτσια .....
Μέτρια. Ει΄χα ακούσει πολύ καλά λόγια κ είχα προσδοκίες. Ϊσως την πέτυχα σε κακή μέρα. Πάντως θα ξαναδοκιμάσω.Γιατί η 1η δε πήγε καλά?
ΚαίτηΚαι σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο, εδώ μέσα πέφτει τρελό photo shop,οι φωτογραφίες είναι όλες ψεύτικες και μόλις πάμε τρομάζουμε ,η μοναδική όμορφη κοπέλα, πολύ όμορφη θα έλεγα είναι η Κάρλα, που τώρα δεν είναι εκεί,ρε παιδιά που τις βρήκατε όλες αυτές????? Σοβαρά τώρα υπάρχουν άντρες που πάνε με αυτές????? Σοβαρευτείτε λίγο και φέρτε ωραία κορίτσια,40€ για αυτές δεν αξίζουν, και 40€ είναι λεφτά, και πρέπει να τα σέβεστε, ρίξτε ένα μαύρο στην μίνοως μπας και βάλουν μυαλό και φέρουν ωραία κορίτσια .....
Αναστασία
Βίκα
Στεφάνια
Είναι όπως τις βλέπεις.
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Έχει δοκιμάσει κανείς εδω ρε μάγκες; Είναι κάμποσο καιρό εδώ
ψηλή και ζουμερη καβλιαρα για σενα 6946394318
Γειά σου μωρακι μου, ονομάζομαι φαιη και είμαι μια χυμώδης ψηλή μελαχρινη, μια 24χρονη γυναικάρα με γαλανά ματια, μέσα στην καύλα. Διαθέτω εξαιρετικές βυζαρες νούμερο Ε για φίλημα και μια κωλαρα που θα θυμάσαι για πάντα. Είμαι τουλάχιστον 1,75 ύψος και περίπου 85 κιλά, μια ζουμερη καβλιτσα που...
kanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K