Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν...πήγα σήμερα στο 3 στην Κάρλα. Ας ξεκινήσω από τα καλά. Ένα μπουμπούκι 20 χρόνων, γλυκό κορίτσι, χαμογελαστό με σώμα για τα δικά μου γούστα 9.5/10. Στήθος για έπος. Από προγράμματα δεν αξίζει τίποτα τα 50€ για αυτό πήρα απλό 40€. Ανεβαίνω δωμάτιο και μπαίνει η κοπέλα χαμογελαστή και ευγενική. Πάμε στα καλά σιγά σιγά...στην παίζει λίγο και ΤΠΤ άλλο και λόγο εμφάνισης αμέσως η σημαία σηκωνεται. Φοράει προφυλακτικό και ξεκινάει να σε γλύφει...πίπα 5.5/10 βάζει μια γενναία δόση λυπαντικου λες και έχω ελαφαντιαση και ανεβαίνει από πάνω μου. Ήταν ενεργή άρα 7/10. Την βάζω ανάσκελα και γίνεται τσουβαλι 4/10 την βάζω στα 4 και συνεχίζει να είναι τσουβαλι, άρα 4/10. Δεν κατάφερα να τελειώσω και την βάζω να κάτσει δίπλα μήπως μου την έπαιζε και τα κατάφερνα και κάθεται άπραγη λες και ήταν αυτονόητο ότι θα το κάνω μόνος μου. Τελικά το έκανα μόνος μου και αυτή αρκέστηκε στο να μου τρίβει ελάχιστα τις μπάλες με τάση αποφυγής από δίπλα μου, άρα 3/10. Να σημειωθεί ότι είμαι αρκετά εμφανισημος, ξυρισμένος, ευγενικός, αρωματισμένος πάντα και κάτω των 40. Συνολική βαθμολογία 5.5/10 για μένα και όλα αυτά με 40€ υπηρεσίες χειρότερες από τότε που ήταν 30€. Αν τώρα τελειώνεις στο 5-10λεπτο η κοπέλα είναι ΠΟΛΥ εμφανίσιμη και θα σε ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ. Η κυρία έξω πολύ ευγενική. Συγνώμη για το σεντόνι.