alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
η αντζελα κ η μαρινα..
Έχω πάει 2 φορές τις τελευταίες 20-25 μέρες δεν έχω δει την Άντζελα. Δουλεύει ακόμη ?η αντζελα κ η μαρινα..
Με 50€ της κάθομαι.
Kανείς που να γνωρίζει κατι εδώ;
Αν είναι να μου δώσει αυτή 150€ θα το σκεφτώ..
ολες αυτες οι παραπανω που δειχνει αυτο το σιτε σε σχεση με το news ισχυουν?
ελα ντε...Έχω πάει 2 φορές τις τελευταίες 20-25 μέρες δεν έχω δει την Άντζελα. Δουλεύει ακόμη ?
Καλημερα...Πολύ ησυχία...δεν πάει κανείς αυτές τις μέρες στενό να μας κάνει κανένα review να μας πει τι παίζει ?
Την εβλεπα στο site από καιρό..ήμουν έτοιμος να πάω γιατί έβλεπα οτι θα ερχόταν χανιά και μάλιστα η τιμή της για 1 ώρα ήταν πολύ κομπλέ (120€)..αλλά με το που πάτησε χανιά το έκανε 150€..ξενέρωσα με αυτήν την κίνηση..δηλαδή τι,120€ αθήνα και 150€ χανιά..όχι δεν θα πάρω..Μολις εφυγα απο την Darcy την μαυρουλα που εχει ερθει.
Η κοπελα ειναι λεπτη, εχει τρομερο σωμα οπως στις φωτογραφιες, υπεροχο φυσικο στηθος, ομορφο προσωπο. Δεν βιαζεται, ειναι καλη στο social (στα αγγλικα), δεκτικη στο σεξ, παιρνει αρκετα πρωτοβουλιες, και η τιμη της ειναι πολυ κομπλε, ειδικα σε σχεση με κατι ντιβες του 200ευρου. Μενει και σε καλη τοποθεσια.
Στα αρνητικα, δεν δεχεται φιλια με γλωσσα (ισως θετικο για καποιους). Επισης μου ειπε οτι το cim ειναι +30 για καθε φορα, που το θεωρω αρκετα φαουλ. Επισης εσκαγαν αρκετα μηνυματα και τηλεφωνα, θα επρεπε να ειχε βαλει το κινητο σε σιγαση, αλλα αραξτε και σεις λιγο ρε μαγκες.
Δεν μιλαει ελληνικα, οποτε οποιος δεν ξερει αγγλικα μην παιρνει τηλεφωνα, στειλτε ενα μηνυμα με translate.
Οποιος θελει να περασει καλα και δεν ειναι ιδιαιτερα αγαπησιαρης - gfe φαση σιγουρα θα γουσταρει. Θα κατσει αλλες 2 μερες. Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει φουλ.
εμενα λογικο μου φαινεται να χρεωνει λιγο παραπανω, το ταξιδι εχει εξοδα (εισιτηρια, διαμονη) συν οτι στην Αθηνα εχει πολυ περισσοτερο ανταγωνισμοΤην εβλεπα στο site από καιρό..ήμουν έτοιμος να πάω γιατί έβλεπα οτι θα ερχόταν χανιά και μάλιστα η τιμή της για 1 ώρα ήταν πολύ κομπλέ (120€)..αλλά με το που πάτησε χανιά το έκανε 150€..ξενέρωσα με αυτήν την κίνηση..δηλαδή τι,120€ αθήνα και 150€ χανιά..όχι δεν θα πάρω..