GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Έχει υπάρξει περίοδος με 15-16 οίκους ανοικτούςΑυτό το σοκάκι. Νομίζω ότι είναι 9 αλλά δεν είναι πάντα όλα ανοιχτά
Τώρα με τα βίας 9-10
Έχει υπάρξει περίοδος με 15-16 οίκους ανοικτούςΑυτό το σοκάκι. Νομίζω ότι είναι 9 αλλά δεν είναι πάντα όλα ανοιχτά
thank you!!!!Δουλεύει σήμερα στο 2
Η φρέσκια Άντζελα είναι κούκλα, με πολύ καλές υπηρεσίες. Δηλώνει Ελληνίδα, αλλά μπορεί να είναι και απλά πολλά χρόνια στην Ελλάδα και να μην καταλαβαίνουμε τη διαφοράΔιαβάζω κριτικές για μια Άντζελα..αλλά δεν είναι και τόσο θετικές...άλλη είναι η Ελληνίδα και άλλη η Ρωσίδα Άντζελα?..βάση των κριτικών ρωτάω.
Οκ θα την επισκεφτώ συντόμως.Η φρέσκια Άντζελα είναι κούκλα, με πολύ καλές υπηρεσίες. Δηλώνει Ελληνίδα, αλλά μπορεί να είναι και απλά πολλά χρόνια στην Ελλάδα και να μην καταλαβαίνουμε τη διαφορά
Η Άντζελα που ίσως δεις σε κριτικές πάνω από 3-4 μήνες πίσω, είναι άλλη κοπέλα που έκανε πέρασμα από τη γειτονιά, αλλά δεν ρίζωσε
Αυτή κάνει "παρτουζα" με την Μαρία που δηλώνει μικρή καυλιτσα στα Χανιά. Καλιά σου να μην πας, ή αν πας να είσαι ξεκάθαρος τι θες, και τι μπορεί να σου προσφέρει.Καλησπέρα στους Χανιώτες από Ρέθυμνο ! Είδα αυτή εδώ ήταν Χανιά της προηγούμενες μέρες ξέρετε κάτι ρε μάγκες ; Αξίζει ; Anna proti fora rethimno 6970133248
Ωρε κωλάθρα!!!Καλησπέρα στους Χανιώτες από Ρέθυμνο ! Είδα αυτή εδώ ήταν Χανιά της προηγούμενες μέρες ξέρετε κάτι ρε μάγκες ; Αξίζει ; Anna proti fora rethimno 6970133248
Δουλεύουν και οι δύοΚαλησπερα σήμερα δουλεύει η Άντζελα ;; , αλεξια ;;
Η Αγάπη θέλει λίγο προσοχή γιατί προσπαθεί να χρησιμοποιήσει πολύ τα χέρια για να τελειώσειτε γρηγορότερα. Δεν διαμαρτύρεται όμως αν τα τραβήξετε και είναι πρόθυμη για όλες τις στάσειςΔουλεύουν και οι δύο
Επίσης επισκέφτηκα Αγάπη και Δανιελα
Εντελώς άλλα κιλά η κάθε μία, αλλά πολύ καλές υπηρεσίες και οι δύο.
Θα συνιστούσα τη Μαρίνα με μεγάλη διαφορά. Κάνει πολλές φορές κάποια έξτρα από μόνη της χωρίς διαφοράΔουλεύουν και οι δύο
Η Μαρίνα είναι πιο πρόθυμη και καμιά φορά προσφέρει έξτρα χωρίς χρέωση. Το Σοφάκι αν και η λιγότερο εμφανίσιμη σε κρατάει περισσότερο, ίσως και πάνω από μισάωρο και μπορεί να σε ολοκληρώσει και δύο φορέςΤυπε μου οι στάνταρ στο στενό είναι Αλεξία, Μαρίνα,Σοφάκι και η κυρία Χριστίνα όλες οι υπόλοιπες έρχονται για ένα διάστημα και μετά φεύγουν για αυτό ίσως να είναι κάποια κλειστά . Αν κάνω κάπου λάθος διορθώσετε με
Περιγραφή για αγάπη; Ηλικία, εμφάνιση ;Δουλεύουν και οι δύο
Εμφάνιση chubby βυζάρες τρομερές ανοιχτά μάτια..πολύ μακρυά ξανθά μαλλιά που όμως τα έχει πιασμένα....μέσα πολύ καλή έχει έξτρα ελεύθερο στοματικό με 50!!!!..αυτό το μόνο μείον για εμένα..στο απλό με 30... έχει γλωσσοφιλα..(φιλάει γαμώ).Περιγραφή για αγάπη; Ηλικία, εμφάνιση ;