Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μακάρι να γράφανε όλοι από 2 λέξεις... Και αυτό μόνο που έγραψες, κάτι κάνει.Λοιπόν μοναχοφαγαδες που δεν λει τπτ κάνεις λςς και δεν παει κάνεις στης κοπέλες. Πήγα Τατιάνα σήμερα πέρασα τέλεια
Λες και είναι η Γυνεκες τους κάνουν η λες και δεν θα πάνε με αλλον παρα μονο με αυτούς αλλα τι να πεις.. Τέλος πάντων όσοι μπορούμε τουλάχιστον να βοηθάμε αναμεταξύ μαςΜακάρι να γράφανε όλοι από 2 λέξεις... Και αυτό μόνο που έγραψες, κάτι κάνει.
Λεπτομέρειες είναι καλό να έχουμε, αλλά τουλάχιστον τώρα, ξέρεις ότι δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου...
Φίλε για πες για eva paradise φαίνεται πολύ ωραία γκόμενά αλλά δεν ξέρω.. Μάλλον θα πάω για ΤατιάναΗ LoRa και η Kate καμιά σχέση με τις φωτό.... Η Αντρέα ωραίο κορίτσι αλλά λίγο αδιάφορη στον αγωνα. Η Εύα παρανταις θέλει πιστοποιητικό γέννησης και οικογενειακής κατάστασης αλλιώς δεν....
Φαίνεται απιστευτο μουνι οποίος πάει ας ενημερώσειSylvia ....Πρωτη φορα στα Χανια
Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτην;
Φίλε δεν με δέχτηκε και δεν πήγα τελικά... Νομίζω όμως ότι είχα πάει στο παρελθόν αν δεν κάνω λάθος μπορεί να έχω γράψει και κάτι γιαυτην. Σίγουρα υπάρχει κριτική από τον ΑΚ1925Φίλε για πες για eva paradise φαίνεται πολύ ωραία γκόμενά αλλά δεν ξέρω.. Μάλλον θα πάω για Τατιάνα
Φίλε για πες για eva paradise φαίνεται πολύ ωραία γκόμενά αλλά δεν ξέρω.. Μάλλον θα πάω για Τατιάνα
Για πες λεπτομέρειεςη αντζελα στο 2 τρομερη!
Ξένια καινούργια;Πάροδος Μίνωος σήμερα Παρασκευή
2 - Άντζελα
3 - Αλεξία
6 - Μαρίνα
9 - εκτός λειτουργίας
11 - Βαρβάρα
14 - Άντρεα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Ξένια
Ξένια καινούργια;