You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Master Yoda
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Καλώς σας βρήκα και εγώ παίδες. Θα συμφωνήσω και εγώ για την Μπιάνκα που επισκέφτηκα την Κυριακή ένεκα κλειστά το 3. Μακριά ... ένα θα σας πώ έβαζε κρέμα στο απαυτό τις μπροστά μου μετά που μου πέρασε την καπότα...Δλδ περίμενα να πασαλείφτει έλεος.Ότι πρόλαβα πρόλαβα.....τα λεφτά τελειώνουν με βλέπω σε καμία Ταϊλάνδη αλλά γεμάτο τραβελια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακριά φόλα....
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Καποιο αλλο στοιχειο;;; Ηλικια;;;Δεν θέλει, ντρέπεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οποιος ντρεπεται, κακα ζει!!!Δεν θέλει, ντρέπεται!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Γύρω στα 28, κοντή, ξανθιά, έχει γλυκό πρόσωπο και παραπανίσια κιλά. Δεν μιλάει καλά Ελληνικά.Καποιο αλλο στοιχειο;;; Ηλικια;;;
Τελευταία τροποποίηση:
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Ettore που αναφερεται ο φίλτατος συναγωνιστής Igano??? Ποια ηταν η κορασιδα και ξερουμε αν θα ξαναερθει;;Εμένα πάντως αξέχαστη μου έχει μείνει μια ξανθιά κοπέλα με απίστευτο κορμί στο 14 νομίζω. στο εισογειο του δυορόφου πριν κανέναν μήνα. Τέτοιο μωρό θα κανουμε καιρό να δούμε.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Στην Λίζα. Θα ξανάρθει.
Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά - Page 584 - bourdela.com forum
Ενημερώσεις λειτουργίας οίκων ανοχής. Ενημερώσεις αφίξεων city tours, call girls στην πόλη των Χανίων. Ειδήσεις, άρθρα, ρεπορτάζ που αφορούν τον αγοραίο έρωτα στα Χανιά, και όχι μόνο! FreeFuck προσφορές επαγγελματιών του χώρου (ιερόδουλες), που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα, σε οίκους...
www.bourdela.com
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
❤❤ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 100% ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ καλησπέρα ξέρει κανείς κάτι για την αγγελία?
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Πολυ καλοοοοοο!!!!!!! Αν παει καποιος να μας πει!!!!❤❤ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 100% ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ καλησπέρα ξέρει κανείς κάτι για την αγγελία?
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Πολυ καλοοοοοο!!!!!!! Αν παει καποιος να μας πει!!!!
αν εγραφε και τηλεφωνο καλα θα ήτανε
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Εντάξει δεν κάνει υπηρεσία, Αλεξία ή Μαρίνα... Αλλά τέτοιο κορίτσι τούμπανο με 30€ δύσκολο να βρεις.Ettore που αναφερεται ο φίλτατος συναγωνιστής Igano??? Ποια ηταν η κορασιδα και ξερουμε αν θα ξαναερθει;;
Την Πέμπτη επισκέφτηκα την ¨Ολγα.
Ρωσσίδα , ηλικιακά γύρω στα 35 . .Ψηλή γυναίκα νταρντανα με μεγάλο στήθος κ ωραία περιφέρεια. Την είδα στο σαλόνι κ πέρασα στο δωμάτιο . Μετά από λίγο ήρθε κ η ¨Ολγα, Ξεκίνησε δίνοντας μου το στήθος της ενώ με χάιδευε στο σώμα. Σιγά σιγά πέρασε κ το προφυλακτικό κ ξεκίνησε μία καλή πίπα. Στην διάρκεια του αγώνα πήρε όποια στάση της ζήτησα χωρίς βέβαια κ πολλή συμμετοχή.
Μετά από λίγο ήρθε το τέλος κ αφού χαιρέτησε ευγενικά έφυγε.
Σε γένικες γραμμές μπορώ να πω ότι έμεινα σχετικά ευχαριστημένος αλλά δεν ήταν κ εξαιρετική περίπτωση. Μάλλον προς το μέτρια θα έλεγα,
Τώρα αν θα την ξαναδώ? ίσως?
Ρωσσίδα , ηλικιακά γύρω στα 35 . .Ψηλή γυναίκα νταρντανα με μεγάλο στήθος κ ωραία περιφέρεια. Την είδα στο σαλόνι κ πέρασα στο δωμάτιο . Μετά από λίγο ήρθε κ η ¨Ολγα, Ξεκίνησε δίνοντας μου το στήθος της ενώ με χάιδευε στο σώμα. Σιγά σιγά πέρασε κ το προφυλακτικό κ ξεκίνησε μία καλή πίπα. Στην διάρκεια του αγώνα πήρε όποια στάση της ζήτησα χωρίς βέβαια κ πολλή συμμετοχή.
Μετά από λίγο ήρθε το τέλος κ αφού χαιρέτησε ευγενικά έφυγε.
Σε γένικες γραμμές μπορώ να πω ότι έμεινα σχετικά ευχαριστημένος αλλά δεν ήταν κ εξαιρετική περίπτωση. Μάλλον προς το μέτρια θα έλεγα,
Τώρα αν θα την ξαναδώ? ίσως?
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Νομιζω 23.00Τι ωρα κλείνουν ξέρουμε?