Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Emmpap40

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχή συναγωνιστές !!! Εγώ την πάτησα άσχημα. Πριν ένα μήνα ενώ είχα διαβάσει κριτικές ότι είναι τραβέλι είπα να δοκιμάσω και όχι μόνο ήταν τραβέλι όχι μόνο έκανε χάλια γαμήσι αλλά με κόλλησε και σύφιλη!!! ΠΡΟΣΟΧΗ δεν παίζουν με τα θέματα υγείας. Κόλλησα και την γυναίκα μου και τώρα εκτός από τους πόνους και τα φάρμακα τρεχω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. ΜΑΚΡΙΑ!!!
Επικίνδυνα πράγματα αυτά . Τα παράνομα θέλουν τεράστια προσοχή . Δεν πρέπει να παίζουν με την υγεία

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
Poutaniaris7 έγραψε:
Ρουμάνα είναι, ξέρεις ?
εμενα ειπε ρουμανα,και συμφωνω με τον προλαλησαντα μετριοτατη.
οσο για τα εσκορτια που γραφουν παραπανω νομιζω τα εκατοπενηνταρια το μισαωρο ειναι πολλα.
στην αθηνα οι ιδιες ζητανε λιγοτερα εδω γιατι ετσι (παρ ολο που μερικες ειναι καλες) αλλα τελευταια το εχουν ξεφτυλισει.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Poutaniaris7 έγραψε:
Ρουμάνα είναι, ξέρεις ?
εμενα ειπε ρουμανα,και συμφωνω με τον προλαλησαντα μετριοτατη.
οσο για τα εσκορτια που γραφουν παραπανω νομιζω τα εκατοπενηνταρια το μισαωρο ειναι πολλα.
στην αθηνα οι ιδιες ζητανε λιγοτερα εδω γιατι ετσι (παρ ολο που μερικες ειναι καλες) αλλα τελευταια το εχουν ξεφτυλισει.
Δεν τους δίνω 150€ για μισή ώρα, Που να μου κοπούν τα χέρια.

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Δεν ξέρω. Ξέρει κάποιος συναγωνιστης κάτι για αυτό το μουνι ? Καταρχάς είναι ακόμη στην πόλη μας ?
Πρέπει να χάνει πεταλιές. Της έστειλα μήνυμα και τη ρώτησα, και μετά μου έπρηξε τα @@

Μπορεί και να μας μπλέξει η παλαβή

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
23 Νοε 2013
Like
82
Πόντοι
0
Αυτό το μωρό πάντως συναγωνιστές θα το δοκιμάσω, δεν έχει πολλές κριτικές αλλά θα το ρισκάρω και θα σας πω. Βραζιλιανα με κωλο τούμπανο!

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Πάροδος Μίνωος σήμερα Παρασκευή

3 - Αλεξία
6 - εκτός λειτουργίας
9 - Κατερίνα
10 - εκτός λειτουργίας
11 - Καρίνα (καινούργια)
14 - Βαρβάρα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
158
Πόντοι
0
Προσοχή συναγωνιστές !!! Εγώ την πάτησα άσχημα. Πριν ένα μήνα ενώ είχα διαβάσει κριτικές ότι είναι τραβέλι είπα να δοκιμάσω και όχι μόνο ήταν τραβέλι όχι μόνο έκανε χάλια γαμήσι αλλά με κόλλησε και σύφιλη!!! ΠΡΟΣΟΧΗ δεν παίζουν με τα θέματα υγείας. Κόλλησα και την γυναίκα μου και τώρα εκτός από τους πόνους και τα φάρμακα τρεχω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. ΜΑΚΡΙΑ!!!
Εφτιαξες Τρίτη μεσημερι στις 2 και τέταρτο το προφίλ για να πεις στις 2:20 οτι σε κόλλησα εγω το τραβελι σύφιλη που ειμαι η μονη που κανω τα παντα με προφυλακτικό και τρωω κράξιμο που δεν κανω τίποτα ελεύθερο …Σύφιλη και ΣΜΝ κολλάς απο κατι κοπέλες σαν εσενα ανεξάρτητες και γραφείων που τα κανουν ολα ελεύθερα και εκτονώσεις σε στόματα και πρόσωπο που εγω δεν τα κανω ΠΟΤΕ και ας μη μου ερθει και κανεις ….Την υγεια μου δεν την κοστολογώ ενα 80αρι……..Οσο για το τραβελι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια…..Κατσε πράξε οσο θελεις. …Θα συνεχίσω να ερχομαι στα Χανια και στο Ηρακλειο που με κράζουν για να αφριζεις εσυ και κατι αλλα γραφείακια ….

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
431
Πόντοι
26
Καλησπέρα, υπάρχει προφίλ να δούμε την κοπέλα? Θέλουμε μια ανανέωση, έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια
Ότι να ναι, να κραξω ? Ήθελα να δώ γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, εγώ δεν εκραξα, άλλα προφίλ τα κάνουν αυτά

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
158
Πόντοι
0
Ότι να ναι, να κραξω ? Ήθελα να δώ γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, εγώ δεν εκραξα, άλλα προφίλ τα κάνουν αυτά
Δεν ειπα για σενα ….Για τον απο πανω σου λεω που έφτιαξε εξεπίτηδες προφίλ μονο και μονο για να βγαλει χολή

giorgaras1314

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
263
Πόντοι
21
Εφτιαξες Τρίτη μεσημερι στις 2 και τέταρτο το προφίλ για να πεις στις 2:20 οτι σε κόλλησα εγω το τραβελι σύφιλη που ειμαι η μονη που κανω τα παντα με προφυλακτικό και τρωω κράξιμο που δεν κανω τίποτα ελεύθερο …Σύφιλη και ΣΜΝ κολλάς απο κατι κοπέλες σαν εσενα ανεξάρτητες και γραφείων που τα κανουν ολα ελεύθερα και εκτονώσεις σε στόματα και πρόσωπο που εγω δεν τα κανω ΠΟΤΕ και ας μη μου ερθει και κανεις ….Την υγεια μου δεν την κοστολογώ ενα 80αρι……..Οσο για το τραβελι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια…..Κατσε πράξε οσο θελεις. …Θα συνεχίσω να ερχομαι στα Χανια και στο Ηρακλειο που με κράζουν για να αφριζεις εσυ και κατι αλλα γραφείακια ….
η κοπελα τα κάνει όλα με προφύλαξη,εγω πέρασα φοβερά και είναι και πολύ καλο κορίτσι,έξω καρδία,,εγω θα την πρότεινα

Cretan-Eagle

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
569
Πόντοι
21
Τί μωράκλα είναι αυτή;.. Αν πάει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις...

trelokomio81

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0

Stories

Νέο!