Διαγραμμένο μέλος 143317
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2013
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Αλεξία δαγκωτό!Ποια ειναι καλυτερη;;κάνουν ποδολαγνειες;
Αλεξία δαγκωτό!Ποια ειναι καλυτερη;;κάνουν ποδολαγνειες;
Ψάξε λίγες σελίδες πίσω, έχει φωτογραφίες από το νέο χώρο που έφτιαξε... Δεν δείχνει πρόσωπο, αλλά σώμα φαίνεταιΈχετε καμια φωτο της αλεξίας;
Ξέρουμε προγραμματα και τι μου λες;;τουμπανο φαίνεται η Αλεξία!!Ψάξε λίγες σελίδες πίσω, έχει φωτογραφίες από το νέο χώρο που έφτιαξε... Δεν δείχνει πρόσωπο, αλλά σώμα φαίνεται
Έχει πολλές επιλογές, ειδικά τώρα με την ντουζιέρα... Ντουζ μαζί, γαμησι στο ντουζ, μια ωρίτσα...Ξέρουμε προγραμματα και τι μου λες;;τουμπανο φαίνεται η Αλεξία!!
Αφήνει γλύψιμο, δεν κάνει ακάποτοΚαλημερα επειδή σε βλέπω ενημερωμένο τελειωτικό προσφέρει ? Να την γλύψεις αφήνει? Η ώρα ξέρουμε τιμή?
Σε ευχαριστώ πολύ τελευταία ερώτηση να τελειώσεις στο σώμα της πάνω αφήνει ξέρω για στόμα πρόσωπο όχι αλλά στο υπόλοιπο σώμα?Αφήνει γλύψιμο, δεν κάνει ακάποτο
Ώρα χρεώνει γύρω στα 100€, ανάλογα τι άλλο μπορεί να ζητήσεις. Ντουζ μαζί, γαμησι στο ντουζ κλπ πάνε έξτρα
Επίσης στην ώρα πάνω πόσες φορές δέχεται να τελειώσεις?Σε ευχαριστώ πολύ τελευταία ερώτηση να τελειώσεις στο σώμα της πάνω αφήνει ξέρω για στόμα πρόσωπο όχι αλλά στο υπόλοιπο σώμα?
Επίσης στην ώρα πάνω πόσες φορές δέχεται να τελειώσεις?
Κάποιος είχε ανεβάσει παλιότερα φωτογραφία που την είχε χυσει στα κωλομερια. Προσωπικά δεν το έχω ζητήσει κανΣε ευχαριστώ πολύ τελευταία ερώτηση να τελειώσεις στο σώμα της πάνω αφήνει ξέρω για στόμα πρόσωπο όχι αλλά στο υπόλοιπο σώμα?
Το είπες εσύ, για να μην το πω εγώαμα σε συμπαθει και σε ξερει...τα κανει σχεδον ολα...
οποιος προλαβε οταν εδινε κωλο...ηταν απο τους τυχερους,επισης στις παρτουζες πολύ καλή , τα υπόλοιπα δε μπορώ να τα πω απο δω.Το είπες εσύ, για να μην το πω εγώ
Το ζήσαμε και αυτό... ?οποιος προλαβε οταν εδινε κωλο...ηταν απο τους τυχερους,επισης στις παρτουζες πολύ καλή , τα υπόλοιπα δε μπορώ να τα πω απο δω.