You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Αν πάει κάποιος συναγωνιστής να ενημερώσει ξενοδοχείο λευκά όρη. 50ε μου είπε αλλά έχει και +.https://kanesex.com/erotikes-ypires...ikes/irtha-gia-ligo-apo-thessaloniki_i1301071 Καλησπέρα σε όλους !!Τι ξέρουμε εδω πέρα ?? κατι καινούριο βλέπω!!
Φαίνεται καλή περίπτωση! Αν καταφέρω να πάω θα ενημερώσω.Αν πάει κάποιος συναγωνιστής να ενημερώσει ξενοδοχείο λευκά όρη. 50ε μου είπε αλλά έχει και +.
Επισκέφθηκα την Σοφία πριν κάμποση ώρα και ειλικρινά δεν ξέρω πως να περιγράψω την εμπειρία. Δεν ήταν κάτι super wow, αλλά ούτε και χάλια. Μάλλον προς το μέτριο.
Εξωτερική εμφάνιση πολύ καθαρή και όμορφη με μεγάλη κωλάρα και μεγάλα φυσικά βυζιά, αλλά σίγουρα παραπάνω κιλάκια από τις φωτό (εμένα μου άρεσε έτσι).
Ήρεμη χωρίς να δείχνει να βιάζεται και φορούσε ένα δικτυωτό που το κατέβασε μόνο μέχρι την μέση. Από εκεί και κάτω, δεν το έβγαλε ποτέ. Ένα από τα μεγάλα αρνητικά (για μένα) είναι ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με προκαταρκτικά, με αποτέλεσμα να βάλει το προφυλακτικό πριν μου σηκωθεί και να αρχίσει με το στόμα της. Πίπα καλή με ωραία χείλη, χωρίς να βιάζεται να τελειώσει.
Χρέωση 50 ευρώ όπως αναφέρθηκε και χρεώνει και +20 το κάθε έξτρα. Δεν ήταν και η πιο θερμή γυναίκα του κόσμου σε μένα, με αποτέλεσμα να μην έρχομαι κι εγώ σε θερμοκρασία λειτουργίας, αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει και με μένα. Αν δεν είναι ναζιάρα και να το απολαμβάνει (έστω επιφανειακά), τότε λειτουργώ "με το ζόρι" κι εγώ. Αν σας αρέσει ο σωματότυπος τότε μάλλον θα περάσετε καλά, ειδικά αν δεν σας νοιάζει και πολύ η χημεία μεταξύ σας με την παρτενέρ.
Σίγουρα δεν θα ξαναπήγαινα, αλλά οριακά δεν θα το έλεγα πεταμένα λεφτά (χωρίς έξτρα ασφαλώς).
Εξωτερική εμφάνιση πολύ καθαρή και όμορφη με μεγάλη κωλάρα και μεγάλα φυσικά βυζιά, αλλά σίγουρα παραπάνω κιλάκια από τις φωτό (εμένα μου άρεσε έτσι).
Ήρεμη χωρίς να δείχνει να βιάζεται και φορούσε ένα δικτυωτό που το κατέβασε μόνο μέχρι την μέση. Από εκεί και κάτω, δεν το έβγαλε ποτέ. Ένα από τα μεγάλα αρνητικά (για μένα) είναι ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με προκαταρκτικά, με αποτέλεσμα να βάλει το προφυλακτικό πριν μου σηκωθεί και να αρχίσει με το στόμα της. Πίπα καλή με ωραία χείλη, χωρίς να βιάζεται να τελειώσει.
Χρέωση 50 ευρώ όπως αναφέρθηκε και χρεώνει και +20 το κάθε έξτρα. Δεν ήταν και η πιο θερμή γυναίκα του κόσμου σε μένα, με αποτέλεσμα να μην έρχομαι κι εγώ σε θερμοκρασία λειτουργίας, αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει και με μένα. Αν δεν είναι ναζιάρα και να το απολαμβάνει (έστω επιφανειακά), τότε λειτουργώ "με το ζόρι" κι εγώ. Αν σας αρέσει ο σωματότυπος τότε μάλλον θα περάσετε καλά, ειδικά αν δεν σας νοιάζει και πολύ η χημεία μεταξύ σας με την παρτενέρ.
Σίγουρα δεν θα ξαναπήγαινα, αλλά οριακά δεν θα το έλεγα πεταμένα λεφτά (χωρίς έξτρα ασφαλώς).
ηλικια? αν και πρεπει να εφυγε απο χανιαΕπισκέφθηκα την Σοφία πριν κάμποση ώρα και ειλικρινά δεν ξέρω πως να περιγράψω την εμπειρία. Δεν ήταν κάτι super wow, αλλά ούτε και χάλια. Μάλλον προς το μέτριο.
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Νοσηρε σε ευχαριστώ για την κριτική!!!!! Δεν με βλέπω να πηγαινω....H Angel είναι όπως τις φωτο αρκετά όμορφη πιτσιρίκα πιο σκουρόχρωμη... όμως από υπηρεσίες...Μεταξουργείου..
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μαγκες! Ξέρουμε κάτι για εδω;
Xania mikri kavliara 6906661543
Καλησπέρα σε όλους, είμαι η Εμμανουέλα μια 25χρονη καινούρια στο χώρο. Μου αρέσει το σεξ σε όλες τις στάσεις … Έχω βυζάρες και τρελές καμπύλες και θέλω να σβήσεις τις καύλες σου πάνω μου απόψε! Βρίσκομαι στα χανια και θέλω να με πάρεις τώρα για να συναντηθούμε σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης...
kanesex.com
25 με 30 θα έλεγα.ηλικια? αν και πρεπει να εφυγε απο χανια
Πάροδος Μίνωος σήμερα Τρίτη
3 - Αλεξία
6 - Τζέλα
9 - Τσασμίν
10 - Μαρία
11 - Άντζελα
14 - Ζωή
καλησπέρα έχουμε μήπως φωτό από τζέλα και Τσάσμιν?
Ναι είναι πολύ καλή. Είναι ξανθούλα, όμορφη και περνάς καλά. Φτάνουν τα spoilers . Κάνε την περασάδα σου και θα αποζημιωθείς!Βρε παιδιά τόσο καλή είναι αυτή η Μαρία? Δώστε περιγραφή και εντυπώσεις, πως είναι???
Τσάσμιν δωσε πληροφορίεςΠάροδος Μίνωος σήμερα Τρίτη
3 - Αλεξία
6 - Τζέλα
9 - Τσασμίν
10 - Μαρία
11 - Άντζελα
14 - Ζωή
Μολδαβέζα είναι ?Ναι είναι πολύ καλή. Είναι ξανθούλα, όμορφη και περνάς καλά. Φτάνουν τα spoilers . Κάνε την περασάδα σου και θα αποζημιωθεί
Δίπλα, ρουμάνα απ΄ ότι είπε!Μολδαβέζα είναι ?
giorgaras1314
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
ξερει κανεις αμα η σονια σταματησε μονιμα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K