Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Για ποιό λόγο να κανει κάποιος ακάποτο σεξ με ιερόδουλη..??

Δεν θυμάσαι το χαμό που έγινε με τις ναρκομανεις που ήταν φορείς HIV στην Αθήνα, και πήραν τόσο κόσμο στο λαιμό τους?

Στην καυλα πάνω, και τουλάχιστον με ορισμένες που φαίνονται πιο καθαρές, μπορεί να παρασυρθεί κάνεις. Ποια η διαφορά από το να πηδηξεις μια τουρίστρια ακαποτα? Τουλάχιστον η εκδιδόμενη περνάει και από γιατρούς...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:
Δεν θυμάσαι το χαμό που έγινε με τις ναρκομανεις που ήταν φορείς HIV στην Αθήνα, και πήραν τόσο κόσμο στο λαιμό τους?

Στην καυλα πάνω, και τουλάχιστον με ορισμένες που φαίνονται πιο καθαρές, μπορεί να παρασυρθεί κάνεις. Ποια η διαφορά από το να πηδηξεις μια τουρίστρια ακαποτα? Τουλάχιστον η εκδιδόμενη περνάει και από γιατρούς...

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Μήπως γνωρίζει κανείς αν όντως η Πάολα που ήταν μέχρι το 2019 στην Μίνωος (η ξανθιά) ήρθε και πάλι στα Χανιά και αν ναι πως μπορούμε να έρθουμε διακριτικά σε επαφή μαζί της ???

Δεν είναι στα Χανιά. Φεύγοντας είπε ότι ίσως επιστρέψει μετά το Πάσχα.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274

Swingers: Επιστρέφουν στην Κρήτη
για «ατελείωτες» σαρκικές απολαύσεις

Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης,μίλησε στο protothema.gr πως η συμμετοχή των swingers είναι και φέτος πολύ μεγάλη και μας περιέγραψε την καθημερινότητα των swingers κατά τη διαμονή τους στο νησί. Η ιδέα του " έσκασε" πριν πέντε χρόνια , όταν ο Νίκος πήγε στην Αυστρία για μια τουριστική έκθεση. Εκεί, ένας τύπος του έριξε κατά λάθος μπύρα. Ήταν ο επικεφαλής του μεγαλύτερου club των swingers στην Ευρώπη. Γνωρίστηκαν και το πρώτο σεξουαλικό πάρτυ έγινε πραγματικότητα ένα χρόνο μετά.

Σήμερα, ο Νίκος μιλάει για τις φετινές συμμετοχές. " Το 80% των δωματίων μας έχει καλυφθεί αυτή τη στιγμή και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχει καλυφθεί και 100%. Είναι σαράντα εθνικότητες, έχουν κλείσει και Έλληνες από τώρα για τον μήνα Μάιο και αυτό μας χαροποιεί. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και κάθε χρόνο έρχονται στο ξενοδοχείο μας οι swingers.

Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Η τιμή του δωματίου εκείνη την εποχή είναι τέσσερις φορές πάνω από την τιμή του δωματίου την εποχή του Αυγούστου. Διαβάστε περισσότεραwww.protothema.gr/greece/article/974093/swingers-epistrefoun-stin-kriti-gia-ateleiotes-sarkikes-apolauseis/] εδώ[/url]

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274

transparent-present-animation-16.gif

[size=25pt]1/5[/size]

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1
μετρια σε εμφανιση πολύ,υπηρεσίες δυνατες,κρυφο μυστικό ότι έκανε ακαποτα...μολις το μαθα την εκοψα τελείως

Σε εμένα πάντως που ήμουν σταθερός πελάτης της και πάντα ευγενικός και καθαρός δεν έκανε ποτέ κίνηση για κάτι τέτοιο οπότε έχω τις αμφιβολίες μου για το αν ισχύει αυτό που λες.

• Like
Αντιδράσεις: GioCha
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Και δεν ήταν η μόνη... Έτσι δεν είναι GioCha;

• Like
Αντιδράσεις: BKos
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274

https://[URL unfurl="true"]www.clinicalsleep.com/wp-content/uploads/2018/11/240_F_215957996_0hGsaqzDVAzIzrAO4t9NfePyjI00wj3n.jpg[/img[/URL]]

[b]π.Μίνωος σήμερα Τετάρτη[/b]

[color=purple] Αλεξία [/color][color=black] στο 3

[color=purple] Σοφάκι[/color][color=black] στο 4

[color=purple] Λίζα[/color][color=black] στο 6

[color=purple] Όλγα [/color][color=black] στο 7

[color=purple] Μαρία [/color][color=black] στο 9

[color=purple] Ντιάνα [/color][color=black] στο 11[/color]

[color=purple] Στεφανία[/color][color=black] στο 14

[color=purple] Χριστίνα [/color][color=black] στο 14 όροφος [/color]

[color=purple] Κατερίνα[/color][color=black] στο 15

[color=purple] Σόνια [/color][color=black] στο 49

[b]Όλες οι αξιολογήσεις[url=https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/list/search-results/keywords:xania/cat:s5/[/URL]] εδώ[/url]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/templates/bou-highclass/images/bou-logo2014.png[/img[/URL]]
Περισσότερες φωτογραφίες[url=https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?topic=264752.msg7781198#msg7781198[/URL]] εδώ[/url]

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
Και δεν ήταν η μόνη... Έτσι δεν είναι GioCha;

κοπελια αυτα καλο ειναι να τα ξερουμε να περνει ο καθενας τα μετρα του..μην παιζουμε με την υγεια μας με τις πιθανοτητες!!!

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Τα γράφουν...

"Η φιλική τσατσά με έστειλε στο δωμάτιο, μια και είχα επισκευθεί ξανά την Αμαλία πριν περίπου 1 μήνα. Τότε υπό την επιρρεια αλκοόλ, και με τις καύλες να χτυπάνε κόκκνο την είχα γαμήσει ακάποτα, μια και είχε δείξει αμέσως τον ρομαντικό της εαυτό"

"Για κακή της τύχη όμως αυτή τη φορά δν ήμουν πιωμένος, και έτσι αρκέστηκα στο να την δακτυλιάζω. Το μουνί της ήταν ψιλομούσκεμα, δείγμα ότι ίσως είχε φάει πάλι κάποιο άκα κρεμπιέ"

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
ρε φιλε πρεπει να γινω πιο πρατηρητικος!!

• Like
Αντιδράσεις: Ettore

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
533
Πόντοι
21

κοπελια αυτα καλο ειναι να τα ξερουμε να περνει ο καθενας τα μετρα του..μην παιζουμε με την υγεια μας με τις πιθανοτητες!!!
  Και εγω μια  φορά στην Νικόλ αν θυμάστε την ψηλή ξανθιά  ήμουν τάπα και ουτε κατάλαβα πως έγινε... μετα Ενωοιτε πήγα και έκανα εξετάσεις..

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
κοπελια εγω δεν κρινω κανενα..το τι κανατε-πως το κανατε..τουλαχιστον να λεμε ποιες παραβιαζουν βασικους κανονες υγειηνης να ξερουμε τι γινετε...γτ εγω δεν γουσταρω π.χ να πηγαινω με καμια που κανει ακαποτα με πελατες της οσο συχνοι και καθαροι να ναι..

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.164
Πόντοι
376
το ιδιο κ παραπανω ισχυει κ για αυτες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom