Καλημερα..ξερει καποιος η μαρια στο 9 τι ρολο παιζει? Τι προγραμματα εχει?ελευθερο στοματικο κανει? Ευχαριστω
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272077.msg9072063#msg9072063]Παράθεση[/url] αξιολόγησης για την Μαρία από
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=184281] NEW LIFE[/url]
Καλησπέρα σε όλους και καλή Κυριακή,λίγο αργοπορημένη κριτική για την Μαρία στο Ν4.Η περιγραφή που είχε δοθεί από τη σελίδα ήταν ''Ξανθιά μετρίου αναστήματος με μεγάλο φυσικό στήθος, μεγάλο κώλο,όμορφο-γλύκο πρόσωπο, ηλικιακά μεταξύ 25-30, μπαμπάτσικη΄'' ήταν και για τα δικά μου μάτια σωστή,στα του αγώνα ευγενική κοπέλα στην αρχή μου μου έτριψε το στήθος απάνω μου και μετά μου έβαλε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια αξιοπρεπείς πίπα,αλλάξαμε 2 στάσεις και το τέλος ήρθε με την κοπέλα από πάνω.Χωρίς να είναι κάτι φοβερό δεν απογοητέυτικα κιόλας, αν μείνει στα Χανιά θα ξαναδοκιμαστεί αργότερα.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272077.msg9098138#msg9098138]Παράθεση[/url] αξιολόγησης για την Μαρία από
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=100621]rimondi [/url]
Καλησπέρα. Ας γράψω μια κριτική για την Μαρία αν κ λίγο αργά γιατί όπως είδα στις αναφορές του Εττόρε πρέπει να έφυγε.
Την Τετάρτη 02/10/2019 επισκέφτηκα την Μαρία στο 4. Ηλικιακά μου φάνηκε γύρω στα 35 με πιασίματα. Μεγάλο φυσικό στήθος όπως είπε κ ο Εττορε. Ευγενική η τσατσά όπως κ η Μαρία που μου συστήθηκε σαν μισή Αγγλίδα μισή Ελληνίδα.
Από προγράμματα η τσατσα μ ενημέρωσε ότι προσφέρει 69 με 10 ευρώ κ ελεύθερο στοματικό με +20 €. Επέλξα το απλό κ πέρασα στο δωμάτιο όπου μετά απο μερικά λεπτά ήρθε κ Μαρία. Από προκαταρκτικά άρχισε ξαπλώνοντας πάνω μου κ κουνίοταν στο επίμαχα σημεία.Αρχισε να με χαιδεύει όπου κατάλαβε ότι μα αρέσει περισσότερο. ¨Οταν είχαμε στύση έβαλε προφυλακτικό κ άρχισε μία πίπα που θα την έλεγα μέτριο. Το σεξ ξεκνησε μ εμένα από πάνω ενώ στη συνέχεια την γύρισα στα τέσσερα όπου ήρθε κ το τέλος. Π΄ρπει ν αναφέρω ότι όταν γύρισε στα τέσσερα φάνηκε ο΄τι η σουφρίτσα της είναι αρκετά δουλεμένη αν κ η τσατσά δεν ανέφερε τίποτα για πρωκτικό. Τελειώνοντας θα χαρακτήριζα την συνάντηση μαζί της σαν μία μάλλον μέτρια εμπειρία που όμως είχε κ θετικά στοιχεία. Τώρα αν θα την ξαναέβλεπα ? Μάλλον ναι.