Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Καλησπερα παιδια! Ξερουμε ποιές κοπελες ειναι σμρ που κανουν anal?
Ευχαριστώ
Σήμερα μόνο Μάγια στο 3 και Ζλάτα στο 17
Οι άλλες έχουν κλειστά.
Καλησπερα παιδια! Ξερουμε ποιές κοπελες ειναι σμρ που κανουν anal?
Ευχαριστώ
Γτ δεν πας στην βασίλισσα της Μίνωος (αλεξια) η κοπέλα δεν παίζεται!!!! (προσωπική μ άποψη πάντα) ειν η καλύτερη όσο για την Αννούλα πήγα την προηγουμενη Τρίτη χτυπάω μ ανηγει η τσατσά εν σηντομια τώρα φινσζει την κοπέλα δεν μ είπε ηλικία η καταγωγή αν κ δεν ρώτησα. Μόνο μ είπε ότι κάνει με 40 ευρώ ακαπ κ ακόμα σην 10 50δλδ 69βλέπω λοιπόν την Αννούλα ένα σημοαθητικο ντροπαλό κοριτσάκι μπαμ έκανε ότι ήταν καινούργια μ λεει γειά σας τι κάνετε λέω κλ εσείς αυτό ήταν σαν ν κομπλαρα δεν ξέρω τι... Εννοείται ότι δεν πέρασα μέσα αν κ έχει ωραίο σώμα. Βγαίνοντας λέω αρεε αλεξια πάλι νικισες χάχα βλεπεις ειν το στανταρακι μ σκέφτηκα να δοκιμάσω κτ άλλο αλλά δεν μπόρεσα. Αυτά λοιπον από μένα καλη συνέχεια σε όλους κ σορρυ αν σε ζάλισα.Καλησπέρα σε όλους και καλή Κυριακή...στις 3 τελευταίες επισκέψεις μου πήγα 2 φορές στην Όλγα και μία στην Αννούλα στο 13.Για την Όλγα δεν υπάρχει λόγος να γραψω κάτι παραπάνω από αυτά που έχω γράψει παλαιότερα...την θεωρώ (προσωπική άποψη πάντα..) την κορυφαία
από όλες τις απόψεις επιλογή αν θέλει κάποιος να πάει στην Μίνωος(Ξέρει κανέίς αν και πότε θα έρθει η Αγάπη?).Για την Αννούλα συστήνεται ως 20χρονη Βουλγάρα έχει για τα δικά μου γούστα μέτριο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα..χωρίς να είναι αγενής..δεν σε εξιτάρει κιόλας...θα ήθελα να διαβάσω κριτική και από κάποιον άλλο....για μένα κάνει μπαμ ότι είναι νέα στον χώρο.Δεν ξέρω αν ξαναπάω...αν θέλω τέτοιο στυλ κοπέλας θα πάω στην Ελίνα όταν και αν επιστρέψει.Κλέινοντας θα ήθελα δημόσια έστω και καθυστερημένα να ευχαριστήσω το ΑΚ1925 για κάποιες απορίες μου στις οποίες μου απάντησε...(Για τον ETTORE είναι δεδομένο ότι λίγο πολύ όλοι του ''χρωστάμε''!!)Καλό υπόλοιπο Κυριακής....
Εχει ξανα ερθει?κριτικες?https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=127.0;attach=940640[/img[/URL]]
Σε λίγες μέρες π.Μίνωος 11[color=red] Μαρίνα[/color]
[b]- Καινούργια κοπέλα -[/b]
[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71H9iX%2B14pL._SX425_.jpg
καυλα το μωράκι
Σήμερα Κυριακή π.Μίνωος 3 Αλεξία