Βαζω και μερικες που μου ειχαν στειλει οι υποτιθεμενες "αδερφες" που ηρθαν στα Χανιαν (εγω τις βοηθησα το παραδεχομαι), αλλα στο ξενοδοχειο που ειχαν κλεισει "δεν εμενε ουτε ο σκυλος τους"... Ωρες μετρησαν στα Χανια και φυσικα 0 ραντεβου (εφταιγα και γι' αυτο). Επαγγελματιες, οχι μαλακιες... Εχω γραψει και παλιοτερα για αλλους λογους για αυτες...
Επισης, προσοχη εδω... Κατι δεν παει καλα. Ειχαν αναφερθει καποτε ως fake profile αν δεν κανω λαθος. Εχουμε μιλησει αρκετα και τις εχω βοηθησει σε πολλα. Και στο να ερθουν εδω μεταξυ αυτων των πολλων... Αλλα γυρισανε σε καποια φαση και με ρωτησανε για ναρκωτικα και κοκες... Σοκαριστηκα. Ολοι ξερουμε τι γινεται στο χωρο αλλα δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο και παγωσα. Οταν τους το ξεκοψα, ειπαν οτι κανανε πλακα. Αργοτερα μου ειπαν να τους στειλω λεφτα γιατι δεν εχουν καρτα στο κινητο. Το νου σας...
Εν τω μεταξυ βλεπω τις κριτικες για αυτες εδω και με πιανουν τα γελια... Οι μαλακες ας τις γραψουν καλυτερα στα αγγλικα ή στα ρωσικα. Ξεφτιλιζονται με το translate...
Οι οποιες παρεπιπτοντως ηρθαν (ετσι ειπαν) μεχρι τα Χανια, πηγαν στο ξενοδοχειο και εφυγαν γιατι σε αυτο το δωματιο "δε μενει ουτε ο σκυλος τους" οπως μου ειπαν χαρακτηριστικα. Εκανε κι η μυγα κωλο...