You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Ελπίζω να πρόλαβα την κλήρωση.. 14, 15, 20
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
Για να δούμε πότε θα έρθει η Εύα, φαίνεται πολύ τρελό μωρό...
Δεν εχουμε πολλες ελπιδες..
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
την τσεκαρα...αλλα επελεξα αλλη..λαθος μου οπως φανηκε..δεν πειραζει στην αλλη βολτα..
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Εγώ που πήγα Μίνωος γι αυτήν. Ξέρεις.. ...και ξέχασα και δε μπήκα να δω πως είναι.. ..γαμησέ τα.... Δεν με αναγνωρίζω.την τσεκαρα...αλλα επελεξα αλλη..λαθος μου οπως φανηκε..δεν πειραζει στην αλλη βολτα..
Μπορείς να μου περιγράψεις τα μάτια της.... γιατί στα υπολοιπαειμαι μέσα.
Ευχαριστώ.
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
τα ματια δεν τα προσεξα..αμα θες να σου πω για τα και που τα προσεξα..
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Αν είναι αυτή που υποψιάζομαι... λέω αν...θα αφήσει εποχή στη Μίνωος.τα ματια δεν τα προσεξα..αμα θες να σου πω για τα και που τα προσεξα..
Αλλά να τη δω πρώτα.
Δε μου λες έχει κάτι το έξαλλο στυλ, κάτι το εκφυλο?
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
εχει κατι το πολυ προστυχο!!!!
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
η φλορι αν τα φουσκοσει θα ειναι απο αλλο πλανητη!!!
δεν είχαμε κάποια ενημέρωση για αυτό το μωρό, κρίμα, θα την είχαμε τιμήσειΘα κατέβει στο Ηράκλειο αλλά θα προσπεράσει τα Χανιά η Τζέσικα
Όσοι προλάβαμε και την πήραμε με 30€, προλάβαμε... Έμειναν οι αναμνήσεις!
Αξιολογήσεις για Τζέσικα www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1/listingid:1501/] εδώ[/url]
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δοκιμή με Νικόλ πριν λίγες μέρες...
Επιλέγω πρόγραμμα των 40 ευρωπουλαίων με ελεύθερο στοματικό και 69...
Έρχεται η Νικόλ και αφού με ρώτησε τα κλασσικά με ξινισμένο και βαριεστημένο ύφος άφησε να την ψιλοχαιδέψω για 20 δευτερόλεπτα και μετά μου σκούπισε τον πούτσο για να με τσιμπουκώσει...
Χάλια η πίπα της και της λέω να γυρίσει σε 69 μπας και μου σηκωθεί.Ευτυχώς μου φόρεσε καπότα και τότε όντως ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει μιας κ πριν μόνο τσιμπούκι δεν το λες αυτό που έκανε.
Μόλις σκλήρυνα της είπα να γυρίσει στα 4. Μέτριο στήσιμο και ανύπαρκτη συμμετοχή. Πολύ κρέμα και πάλι πονούσε όταν ανέβαζα στροφές
Συνέχεια με ιεραποστολικό αλλά προκοπή δεν είδα. Καλούτσικο στήσιμο αλλά αμέτοχη και με γκριμάτσες πόνου να με ξενερώνουν μαζί με κάτι ακαταλαβίστικα που έλεγε στη γλώσσα της...Όταν την ρωτούσα αν πονάει μου έλεγε οκ και να συνεχίσω
Είχα ψιλοκουραστεί και χοντροξενερώσει και ψιλοιδρώσει από το κλιματιστικό που είχαν αναμμένο ενώ έξω πρέπει να είχε 20 βαθμούς...
Ξάπλωσα κ ξεκίνησε να μου τον παίζει όπου ομολογώ ότι το κατέχει κ ευτυχώς τελείωσα και δεν πήγε τελείως άκλαφτο το 40άρι...
Προσωπικά δεν την προτείνω...κάντε ότι καταλαβαίνετε...
Επιλέγω πρόγραμμα των 40 ευρωπουλαίων με ελεύθερο στοματικό και 69...
Έρχεται η Νικόλ και αφού με ρώτησε τα κλασσικά με ξινισμένο και βαριεστημένο ύφος άφησε να την ψιλοχαιδέψω για 20 δευτερόλεπτα και μετά μου σκούπισε τον πούτσο για να με τσιμπουκώσει...
Χάλια η πίπα της και της λέω να γυρίσει σε 69 μπας και μου σηκωθεί.Ευτυχώς μου φόρεσε καπότα και τότε όντως ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει μιας κ πριν μόνο τσιμπούκι δεν το λες αυτό που έκανε.
Μόλις σκλήρυνα της είπα να γυρίσει στα 4. Μέτριο στήσιμο και ανύπαρκτη συμμετοχή. Πολύ κρέμα και πάλι πονούσε όταν ανέβαζα στροφές
Συνέχεια με ιεραποστολικό αλλά προκοπή δεν είδα. Καλούτσικο στήσιμο αλλά αμέτοχη και με γκριμάτσες πόνου να με ξενερώνουν μαζί με κάτι ακαταλαβίστικα που έλεγε στη γλώσσα της...Όταν την ρωτούσα αν πονάει μου έλεγε οκ και να συνεχίσω
Είχα ψιλοκουραστεί και χοντροξενερώσει και ψιλοιδρώσει από το κλιματιστικό που είχαν αναμμένο ενώ έξω πρέπει να είχε 20 βαθμούς...
Ξάπλωσα κ ξεκίνησε να μου τον παίζει όπου ομολογώ ότι το κατέχει κ ευτυχώς τελείωσα και δεν πήγε τελείως άκλαφτο το 40άρι...
Προσωπικά δεν την προτείνω...κάντε ότι καταλαβαίνετε...
που είναι??? Αϊνικολιώτη??? Σκορδιλων??? Που βρίσκεται????Από σήμερα είναι στο Ηράκλειο. Αν την επισκεφθείς μοιράσου μαζί μας την εμπειρία σου. Μόνικα (Τζέσικα)
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
που είναι??? Αϊνικολιώτη??? Σκορδιλων??? Που βρίσκεται????
Δεν ξέρω. Μιλά στο τηλέφωνο μαζί της...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Συνημμένα
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Πάροδος Μίνωος
Σήμερα Σάββατο 2η απογευματινή βάρδια
http://[URL unfurl="true"]www.optik-platz.de/gebauer2012/wp-content/uploads/1.gif[/img[/URL]]
[color=green]Σόνια [color=black] στο 9[/color]
[color=green]Αλεξία [/color][color=black] στο 6[/color]
[color=green] Βαλεντίνα [/color][color=black] στο 7[/color]
[color=green]Νικόλ [/color][color=black] στο 3[/color]
[color=green]Άννα [/color][color=black] στο 49[/color]
[color=green]Φλώρι [/color][color=black] στο 15[/color]
[color=green]Μαρία [/color][color=black] στο 10[/color]
[color=green]Έλενα [/color][color=red](New)[/color][color=black] στο 4[/color]
[color=green]Σελίνα[/color][color=red] (New)[/color] [color=black] στο 11[/color]
[color=green]Νικολέτα [/color][color=black] στο 14[/color]
[img]http://images2.arttravel.gr/fotos/636276825209775926.jpg
αν υπάρχει τηλέφωνο φυσικάΔεν ξέρω. Μιλά στο τηλέφωνο μαζί της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K