Παράθεση αξιολόγησης για την Lina από
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=180930]ΑΚ1925[/url]
Δευτερη κριτικη για τη δευτερη συναντηση μου με την κοπελα. Λιγο καθυστερημενη βεβαια, αλλα το ειχα ξεχασει, μετα δεν εβρισκα το προφιλ της και τωρα που την ειδα στα Χανια ειπα να τη γραψω. Η συναντηση ηταν παλι ντουο με τη φιλη της τη Melissa, αλλα για να μη γινω κακος, θα πω απλα οτι η Lina ειναι 100 φορες ανωτερη και γι΄ αυτο και παιρνει καλες κριτικες απο τους περισσοτερους που την επισκεπτονται. Δεν εχω να πω πολλα. Η ψυχη της συναντησης. Ξεκαθαρα. Παθος, καυλα, τεχνικες, ματιες, καυλολογα, διαθεση, τα παντα. Για τις λεπτομερειες του αγωνα ειχα πει την αλλη φορα κι εχουν μιλησει πολλοι. Εγω τωρα απλα θα πω οτι πηγα στις κοπελες εχοντας πρωτα παρει μια αλλη κοπελα για 1 ωρα (με 2 εκτονωσεις στη 1 ωρα αυτη), με διαλειμμα 30 λεπτων μεταξυ των συναντησεων. Γι' αυτο και εχυσα μονο μια φορα μαζι τους σε 1 ωρα. Κι αυτη με δυσκολια. Χαρακτηριστικα να αναφερω οτι ειχα απελπιστει και ελεγα οτι δε μπορω και η Lina μου φωναζε χαμογελωντας "you will cum" οσο με επαιρνε στο στομα της. Τι αλλο να πω γι' αυτην την κοπελα... Θα την ξαναδω μονη της αφου ξαναερχεται Χανια, μονη της αυτη τη φορα για μεγιστη απολαυση... Καλη συνεχεια σε ολους!