sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
ψιλο μούφα μου φαίνεται ξέρουμε τίποτα
ψιλο μούφα μου φαίνεται ξέρουμε τίποτα
Καλημέρα!
Φίλε είναι απάτη! Θα σας πω την ιστορία μου. Της στέλνω μήνυμα. Μου λέει 100€/h, της λέω οκ. Ρωτάω που θα βρεθούμε μου λέει ΛΑΤΩ. Πάω, της στέλνω ότι είμαι από κάτω και να μου πει δωμάτιο. Μου λέει όχι μέσα στο ΛΑΤΩ, έχω σπίτι κοντά, αλλά τα 100 τα θέλω σε prepaid card. Παίρνω καρτούλα, της λέω πες μου που να έρθω. Μου λέει στείλ'τη μου foto να δω ότι πράγματι την έχει και κρύψε τα πρώτα 4 ψηφία. Τα κρύβω όλα (τα πρώτα 4 σε κάποιες κάρτες είναι σταθερά περιοχής) και μου λέει είπαμε τα πρώτα 4. Της είπα να πάει να γαμηθεί και κάτι θα κάνω κι εγώ...
Ρωξάνη περισσότερες πληροφορίες εδώ
εχουμε πουθενά αξιολογήσεις για την μικρή ή θα γίνει καταδρομική?
οχι επειδη την γνωριζω αρκετα καλα προσωπικα αλλα την θεωρω πραγματικα το τοπ του ηρακλειου σε ολους τους τομεις, και θα σας πω και το στορυ γιατι, εκτος οτι ειναι χαρουμενη παντα και κανεις και πλακα, οταν την ειχα επισκευτει ηταν και μια φιλη της εκει, και οπως την ειχα στα 4 ανοιγει η δικια μ την πορτα και της λεει ελα μεσα, και μπαινει και γινεται ενα τρελο παιχνιδι, αφησα 100 και εφυγα με τρελο χαμογελο.
Στην πρώτη Ρόξι όπως γράφετε κατά διαστήματα έχω πάει 2 φορές. Εμφάνιση όπως τη βλέπεις με βυζάρα 50 ευρώ παίρνει χώρος γιαπί. Πάμε τώρα στις υπηρεσίες όχι φιλιά, όχι πιασίματα όχι το ένα όχι το άλλο. Εκεί πας για να αδειάσεις το μόνο καλό είναι ότι εμφανισιακά βλέπετε δίνει κώλο συμπεριφορά μέτρια