You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδια, την εχει παρει κανεις; Ξερει καποιος κατι;
Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!Με αυτό το ποστ θέλω και εγώ να πω εν τάχει την άποψη για κάποιες τις κοπέλες που έχω πάει...
Όλγα.... η αδυναμία μου εκτός από (για τα δικά μου γούστα) πάρα πολύ όμορφη αν της φερθείς με σεβασμό δεν θα 'χάσεις΄ έιναι επίσης
(δεν ξέρω αν έχει σημασία για κάποιους) θεωρώ πολύ καλή κοπέλα.Χριστίνα...η αυθεντική στο 14 ΚΥΡΙΑ σε όλα της αξιοπρεπέστατη και παράδειγμα για τις νεότερες ακόμα και τώρα.Βίκυ...(που χάθηκε..;)έχω πολύ καλή χημεία μαζί της και για τα δικά μου μάτια αδικημένη
σε σχέση με άλλες κοπέλες.Αλέξια...μία λέξη...δυναμίτης δεν την έχω πετύχει ποτέ σε κακή μέρα!!!Λολίτα...2 εμπειρείες μία σούπερ και μία τραγική...αν κρίνω από τις κριτικές άλλων ατόμων η σούπερ δική μου μάλλον ήταν τυχαία...Σάσα όμορφη και αρκετά υπομονετική...Ζλάτα
αξιοπρεπείς πιστέυω αλλά δεν ΄ταιριάξαμε΄....Λίζα....χωρίς να είναι κακή δεν είναι πρώτη επιλογή για εμένα (υπάρχει και πρόβλημα επικοινωνίας!)Κατά καιρούς έχω πάει και σε άλλες κοπέλες αλλά γενικά είμαι άνθρωπος της συνήθειας και όταν περνάω καλά κάπου προσπαθω να στηρίζω το σπίτι..Ελπίζω να μην κούρασα Κυριακάτικα...!
Όλγα.... η αδυναμία μου εκτός από (για τα δικά μου γούστα) πάρα πολύ όμορφη αν της φερθείς με σεβασμό δεν θα 'χάσεις΄ έιναι επίσης
(δεν ξέρω αν έχει σημασία για κάποιους) θεωρώ πολύ καλή κοπέλα.Χριστίνα...η αυθεντική στο 14 ΚΥΡΙΑ σε όλα της αξιοπρεπέστατη και παράδειγμα για τις νεότερες ακόμα και τώρα.Βίκυ...(που χάθηκε..;)έχω πολύ καλή χημεία μαζί της και για τα δικά μου μάτια αδικημένη
σε σχέση με άλλες κοπέλες.Αλέξια...μία λέξη...δυναμίτης δεν την έχω πετύχει ποτέ σε κακή μέρα!!!Λολίτα...2 εμπειρείες μία σούπερ και μία τραγική...αν κρίνω από τις κριτικές άλλων ατόμων η σούπερ δική μου μάλλον ήταν τυχαία...Σάσα όμορφη και αρκετά υπομονετική...Ζλάτα
αξιοπρεπείς πιστέυω αλλά δεν ΄ταιριάξαμε΄....Λίζα....χωρίς να είναι κακή δεν είναι πρώτη επιλογή για εμένα (υπάρχει και πρόβλημα επικοινωνίας!)Κατά καιρούς έχω πάει και σε άλλες κοπέλες αλλά γενικά είμαι άνθρωπος της συνήθειας και όταν περνάω καλά κάπου προσπαθω να στηρίζω το σπίτι..Ελπίζω να μην κούρασα Κυριακάτικα...!
Poutaniaris7
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2019
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι απεγινε η Μαρία η ψηλή ? Συνήθως ερχόταν κανένα 10ημερο το μήνα αλλά έχει να φανεί απ' το Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά....!
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
φιλε δυστυχως σταματησε το εργαλειο!!!!κι απο τοτε μονο μετριοτητες το 11 κ το 14 δυστυχως!!
Poutaniaris7
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2019
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Κρίμα...!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
π.Μίνωος σήμερα Δευτέρα
Σοφάκι στο 4
Ήρα στο 6
Όλγα στο 7
Ελένη στο 9
Σάσα στο 11
Λίζα στο 13
Έλενα στο 14
Χριστίνα στο 14 όροφος
Τάνια στο 15
Χριστίνα στο 17
Άννα στο 49
Όλες οι αξιολογήσειςwww.bourdela.com/list/search-results/keywords:xania/cat:s5/] εδώ[/url]
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/templates/bou-highclass/images/bou-logo2014.png[/img[/URL]]
Περισσότερες φωτογραφίες[url=https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?topic=264752.msg7781198#msg7781198[/URL]] εδώ[/url]
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
π.Μίνωος σήμερα Τρίτη
Σοφάκι στο 4
Ήρα στο 6
Όλγα στο 7
Σόνια στο 9
Σάσα στο 11
Λίζα στο 13
Έλενα στο 14
Χριστίνα στο 14 όροφος
Τάνια στο 15
Χριστίνα στο 17
Άννα στο 49
Όλες οι αξιολογήσειςwww.bourdela.com/list/search-results/keywords:xania/cat:s5/] εδώ[/url]
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/templates/bou-highclass/images/bou-logo2014.png[/img[/URL]]
Περισσότερες φωτογραφίες[url=https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?topic=264752.msg7781198#msg7781198[/URL]] εδώ[/url]
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
ξέρουμε πληροφορίες για την κοπέλα;Από σήμερα Τρίτη στα Χανιά. Πληροφορίες εδώ
Παρόμοια θέματα