akalyptos05
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους!! Λοιπόν θα σας πω κ εγω την γνώμη μου για αυτες τις 2 κοπελες... Αρχικά περίμενα οτι θα παω να δω την τελεια υπερκωλαρα πραγμα το οποιο δν έπαιζε με την καμια.. Η περισσότερες φωτο της Τζενης ειναι παλιές και οι υπόλοιπες καλυβουν τις ατέλειες.. Εγω ξενερωσα τερμα παιδια αλλο περίμενα αλλο συνάντησα! Δεύτερο αρνητικό ειναι οτι βρωμουσαν.. κ δν σας λεω μλκιες μαγκες μουνι, κωλος εκει βγαζαν βρωμα :/Με την Τζένη πήγε κάνεις να μας πει εμπειρίες?
Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος όταν λες βρωμουσαν; γιατί εγώ τις βρήκα πεντακάθαρες.Καλησπερα σε ολους!! Λοιπόν θα σας πω κ εγω την γνώμη μου για αυτες τις 2 κοπελες... Αρχικά περίμενα οτι θα παω να δω την τελεια υπερκωλαρα πραγμα το οποιο δν έπαιζε με την καμια.. Η περισσότερες φωτο της Τζενης ειναι παλιές και οι υπόλοιπες καλυβουν τις ατέλειες.. Εγω ξενερωσα τερμα παιδια αλλο περίμενα αλλο συνάντησα! Δεύτερο αρνητικό ειναι οτι βρωμουσαν.. κ δν σας λεω μλκιες μαγκες μουνι, κωλος εκει βγαζαν βρωμα :/
Στα θετικα ειναι οτι εχεις μια καλύτερη περιποίηση και ειναι ορεξατες.. Περα απο αυτα εγω δν ξανα δοκιμαζω δν ηταν αυτη η εμπειρια που περίμενα..
Εγινα πιο συγκεκριμένος ;)Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος όταν λες βρωμουσαν; γιατί εγώ τις βρήκα πεντακάθαρες.
Και τότε γιατί καθισες ρε αδερφέ;Εγινα πιο συγκεκριμένος ;)
Ειπα μουνι κωλος εβγαζαν βρωμα.. και δν ηταν καθολου η ιδεα μου, μου μυριζε κ οταν ηταν στα 4.. φαντασου σκυλοβρωμαγε κ η μπλουζα μου που ακουμπούσε εκει για το λιγο πριν την βγαλω! Απαπα δν μου εχει ξανα τύχει
Καλησπέρα αγάπες μου.
Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή.
οσες φορες εχω παει με την κοπελα ηταν πεντακαθαρη...νομιζω οτι και στην κρητη εχει νερο...ειναι επαγγελματιας τι να πω...και δεν ειμαι γνωστος της ...μην παρεξηγηθω!!!Καλησπερα σε ολους!! Λοιπόν θα σας πω κ εγω την γνώμη μου για αυτες τις 2 κοπελες... Αρχικά περίμενα οτι θα παω να δω την τελεια υπερκωλαρα πραγμα το οποιο δν έπαιζε με την καμια.. Η περισσότερες φωτο της Τζενης ειναι παλιές και οι υπόλοιπες καλυβουν τις ατέλειες.. Εγω ξενερωσα τερμα παιδια αλλο περίμενα αλλο συνάντησα! Δεύτερο αρνητικό ειναι οτι βρωμουσαν.. κ δν σας λεω μλκιες μαγκες μουνι, κωλος εκει βγαζαν βρωμα :/
Στα θετικα ειναι οτι εχεις μια καλύτερη περιποίηση και ειναι ορεξατες.. Περα απο αυτα εγω δν ξανα δοκιμαζω δν ηταν αυτη η εμπειρια που περίμενα..
Συμφωνω απολυτα..οσες φορες εχω παει με την κοπελα ηταν πεντακαθαρη...νομιζω οτι και στην κρητη εχει νερο...ειναι επαγγελματιας τι να πω...και δεν ειμαι γνωστος της ...μην παρεξηγηθω!!!
Όμορφες καλημέρες σε όλους.
Πηγε ο αητος να πιει νερο,
και σπασαν οι φτερουγες
Θεε μου που βλεπεις τ'αδικο
Καμε του δυο καινουριες.
Εγινα πιο συγκεκριμένος ;)
Ειπα μουνι κωλος εβγαζαν βρωμα.. και δν ηταν καθολου η ιδεα μου, μου μυριζε κ οταν ηταν στα 4.. φαντασου σκυλοβρωμαγε κ η μπλουζα μου που ακουμπούσε εκει για το λιγο πριν την βγαλω! Απαπα δν μου εχει ξανα τύχει