Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
moulitsaspanag ο τυχερός της προηγούμενης κλήρωσης δεν συμμετέχει στην επόμενη. Ξανά αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην αμέσως επόμενη.
moulitsaspanag ο τυχερός της προηγούμενης κλήρωσης δεν συμμετέχει στην επόμενη. Ξανά αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην αμέσως επόμενη.
[color=red[/URL]] asskicker[/color]
Κοπέλια, κάτι τρέχει με την Αγάπη :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=828.0;attach=1108163[/img[/URL]]
[/quote]
καλά ρε παιδιά τώρα το πήρατε χαμπάρι για την Αγάπη;
Την έχεις πάρει; Ισχύουν όσα γράφονται;καλά ρε παιδιά τώρα το πήρατε χαμπάρι για την Αγάπη;
Ανοιχτά σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα.Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους,επειδή μένω μακριά ξέρει κανείς αν θα δουλεύει σήμερα η Όλγα;Έχω έναν αριθμό ο οποίος είναι εκτός λειτουργίας,ευχαριστώ εκ των προτέρων
Να και ένα ευχάριστο γεγονός!!!!Καλησπερα σε ολους... Ενημερωνω το χανιωτικο φιλοπουτανιαρικο κοινο οτι σε περιπου 1 μηνα (και πιο συγκεκριμενα μαλλον στις 18 Μαρτιου), θα ερθει στην πολη μας για ραντεβου η γνωστη στο φορουμ Τζενη Λατινα. Η κοπελα θα κατσει στα Χανια 1 εβδομαδα. Φωτογραφιες της παραθετω παρακατω (καποιες μου εστειλε η ιδια και αλλες ειναι προσφατες που μου αρεσαν), ενω περισσοτερες μπορειτε να δειτε στο προφιλ της και στο νημα που εχει ανοιχτει για την κοπελα, τα οποια επισης επισυναπτω παρακατω, αλλα και σε αλλα σχετικα με το αγαπημενο μας αθλημα σαιτ. Απλα να πω για οσους ισως δεν την ξερουν οτι ειναι απο τα κορυφαια call girl στην Αθηνα, με πολυ καλες κριτικες (δειτε παρακατω) και με πολυ ελκυστικο πακετο εμφανισης-υπηρεσιων-τιμης. Θεωρω οτι δε βλεπουμε συχνα τετοιες κοπελες στα Χανια και γι' αυτο της ζητησα και να ερθει, μπας και δουμε ασπρη μερα στις πουτσες μας γιατι πολυ φολα και νεκρα εχει πεσει. Η τιμη για 1 ωρα με γλωσσοφιλα, ελευθερο στοματικο, πρωκτικο και τελειωμα σε σωμα και στομα ειναι 100€ (η ωρα περιλαμβανει 2 εκτονωσεις). Εχει και παιχνιδακια μαζι της και απ' ολα. Οποιος ενδιαφερεται, μπορει να επικοινωνησει με την ιδια (η κοπελα μιλαει ελληνικα ετσι κι αλλιως), εγω απλα βοηθαω να ερθει για να τη δω, δεν ειμαι ουτε νταβας, ουτε τιποτα (επειδη καποιοι ισως αυτο νομιζουν). Ευχαριστω...
Προφιλ: Νημα στο φορουμ: Κριτικες:
Καλησπέρα,
για να μην ψάχνω ένα-ένα υπάρχει κάποιο "στούντιο" που να έχει ντουζάκι για να φρεσκαριστώ λίγο πριν την συνέρευση (θα είμαι από την δουλειά)?
Ευχαριστώ σύντεκνοι.
Οι απόψεις διίστανται! Άποψη μου, με τέτοια "μαστάρια" δεν νομίζω να είναι τρανσέξουαλ.Όχι ρε, lol. Γυναικάρα είναι...
Τουμπανο-μιλφίζει, με πλούσιο στήθος και οπίσθια.
Προσωπικά, η αδυναμία μου είναι το πρόσωπο-μάτια της.
Πάροδος Μίνωος 9, www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%96%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BA%CE%B1/listingid:1505/]Ζλάτα.[/url] Διαθέτει ντουζιέρα και στα δύο δωμάτια.
Μόνο αυτό δηλαδή από ότι κατάλαβα.
Αυτό στα σίγουρα. Αν σου αρέσει κάποια άλλη κοπέλα μπορείς να το ζητήσεις και ίσως σε εξυπηρετήσει, αν έχει διαθέσιμη καθαρή πετσέτα και παντόφλες. (παντόφλες έχουν σε όλα τα σπίτια)