alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
Νδιαφερουσα περιπτωση η βικτωρια!!
Παιδιά καλησπέρα δεν μπαίνω συχνά στο site αλλά σήμερα έχω τρελαθεί...Έχω πάθει κοκομπλόκο με την μαύρη καλλονή που ακούει στο όνομα Λολίτα VIP...Έχω στείλει μήνυμα και με το που ο αλέκτωρ ελάλησε...Και παλιότερα όταν Ανακοίνωσε ότι θα έρθει στα Χανιά είχα σπεύσει να δηλώσω το παρών... Παίζει μήπως κάτι άλλο ;;; Να είναι μούφα το προφίλ...Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει...Ευχαριστώ
Επειδή η κοπέλα στο προφίλ της έχει πολλές φωτογραφίες (από διάφορες περιόδους λογικά) θα προσπαθήσω να κάνω μία περιγραφή: μαλλί μαύρο μπούκλα δεμένο ψηλά (σαν τη φωτό με τις μαύρες μπότες μέσα στη μπανιέρα), πρόσωπο όπως προείπα στρόγγυλο πρησμένο (όπως στη φώτο με το άσπρο μαγιό που είναι ξαπλωμένη με γυαλί ηλίου, αλλά ακόμα πιο πρησμένη) και σώμα φωτιά κοντά στο 1.77 ένα κλικ πιο γεμάτο από της περισσότερες φωτογραφίες αλλά με τρομερές καμπύλες, κοιλιακούς πέτρα, κωλάρα ποίημα και ίσως τις καλύτερες από άποψη εμφάνισης πλαστικές βυζάρες που έχω δει (αποδείχτηκαν όμως σκληρές και ευαίσθητες Angry). Ηλικιακά δυσκολεύομαι να την κατατάξω κάπου θα έλεγα με επιφύλαξη 25-30. Τα tattoo πολλά όπως στις φωτογραφίες τα περισσότερα κακής ποιότητας, εμένα προσωπικά δεν με χαλάνε.