Καλημερα αφού ευχαριστήσω τον Etorre για το free fuck θα ήθελα να περιγράψω την εμπειρία μου με την Νίκη.Επισκεψη λοιπόν στον οίκο που έχει 1 μόλις δωμάτιο.Παρουσιαζεται η Νίκη με ξανθό μαλλί,μπλε μάτια μάλλον από φακούς επαφής,3αρι ψιλοπεσμενο βυζι,με πιασιματα ωραια κατανεμημένα και Τουρλωτή κωλαράκι.Μπαινω στο δωμάτιο και περιμενω ανυπομονετικα.Μολις έρχεται η Νίκη και αφού πρώτα με ψεκάσει με το ψεκαστηρι για λόγους υγιεινής αρχίζει να με γλύφει στον λαιμό,στο στήθος και να μου δίνει στο στόμα τους βυθούς της για γλείψιμο.Βαζει προφυλακτικό αφού είχα επιλέξει το απλό πρόγραμμα και αρχίζει μια μέτρια πίπα με γλείψιμο των όρχεων βέβαια.Ανεβαινει από πάνω και αφού χόρευε πάνω στον πούτσο μου την γυρνάω στα τέσσερα και με θέα το υπέροχο κωλαράκι της που είχε στηθεί τέλεια ύστερα από ένα δυνατό γαμησει με σφαλιάρες στα κωλομαγουλα της τελείωσα με μεγάλη ευχαρίστηση.Σε γενικές γραμμές μια ωραια παρουσία που σε κάνει να περνάς όμορφα.Αφου ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες καθώς ντυνομασταν με φίλησε και αποχώρησε.