mr Perfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Μετά από τον απογευματινό μου καφέ με την παρέα μου ειπα να κάνω μια βόλτα να ξεχαρμανιάσω στα σοκάκια της Μινωως . Σκεφτηκα να δοκιμάσω την Ολγα που τόσα έχω διαβάσει στο forum. Σκαω μύτη στο στενάκι και νασου η Αλέξια έξω με την τσατσα και καπνιζαν τσιγαράκι. Περιτό να σας πώ ότι με γράπωσε και με έβαλε στο δωματιάκη στο ισόγειο με την συρόμενη πόρτα . πλερώνω την τσατσα το 30ρι και κάνω ένα γρήγορο φρεσκαρισματάκι . Δεν πρόλαβα καλά καλά να κάτσω στο κρεβάτι και μπουκάρει μέσα η αλεξία με το ολόσωμο το καλτσόν και με τα τακούνια που την κάνουν 1.80 για πλάκα . Ξεκινισαμε με φιλάκια και χαδάκια σε όλο το σώμα .Σε λιγότερο από ενα λεπτακι το εργαλείο ήταν στα καλυτερα του . Του φώρεσε το ρουχαλάκι του χρησιμοποιωντας μόνο το στομα. Φοβερό τρικ. σχεδον μαγικό . ΜΑγική ήταν και η πίπα που έκανε .. Με άφησε να την γλύψω για να κάνω ενα μικρό διάλειμα για να μην τελειώσω αμέσως .(Το μόνο κακό ήταν οτι ηταν αξυριστη) αλλα με την καυλα που είχα δεν με ενοιαξε και καθόλου. Οταν με αρχησε στα μη γιατι γαργαλιέμαι την γυρισα στα τεσσερα και αρχισα το σφυροκοπιμα . Οταν ενοιωσα ετοιμος να χυσω την αλαζω πλευρο και την γυρναω στο ιεραποστολικο όπου και τελειωσα . Δεν ηθελα να βγω απο μέσα της και αυτη με εσφιγε όλο και ποιο πολυ. Μετα λίγα χαδακια και φιλια και η σεμνη τελετη ελαβε τελος . Ηταν απίθανα .. αλλα το ήξερα , αφου η Αλεξία ειναι το στανταράκι μου. Ολο λέω να δοκιμασω και κατι αλλο , αλλα πάντα εκει καταλίγω .
Ολα της αριστα .... αν το ξυριζε και λιγακι .. αλλα ουδεις τελειος !
Αυτη την κριτικη εστειλα αλλα ακόμα να την εγκρίνουν ... Δηλαδη τι πρεπει να γραψω για να εχω και εγω μια κριτικη για να συμετεχω στους διαγωνισμούς ?