You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλημερα συναγωνιστές μου!! Σας διαβαζω καιρο αλλα τωρα πηρα την αποφαση να φτιαξω προφιλ να τα λεμε εδω παρεα! ;)
Συγχαρητήρια στον τεραστιο Εττορε για την συχνή κ σωστη ενημερωσει που μας προσφερει!!
Εχω καιρο να περασω απο τα πολυαγαπημενα μας σπιτακια για πειτε παιζει τπτα καλο;;
Φουλ προγραμμα ποιες κοπελες κανουν ξέρουμε;;
Συγχαρητήρια στον τεραστιο Εττορε για την συχνή κ σωστη ενημερωσει που μας προσφερει!!
Εχω καιρο να περασω απο τα πολυαγαπημενα μας σπιτακια για πειτε παιζει τπτα καλο;;
Φουλ προγραμμα ποιες κοπελες κανουν ξέρουμε;;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.284
Φουλ προγραμμα ποιες κοπελες κανουν ξέρουμε;
Πατήστε στα κόκκινα γράμματα για περισσότερες πληροφορίες
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=211554.0][size=20pt[/URL]] Full πρόγραμμα[/size]
www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1499/] Σόνια [/url] πάροδος Μίνωος 9
www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%95%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1/listingid:1503/] Ελπίδα [/url]πάροδος Μίνωος 13
www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1/listingid:1495/] Μάγια[/url] πάροδος Μίνωος 15
moulitsaspanag
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, γνωριζουμε τι ωρα ανοιγουν το πρωι τα σπιτια; Εχω πρωινη παραδοση επιπλων την Τριτη και λεω να παω μια βολτα αφου με βγαζει ο δρομος.
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω τρελε μου ;)
Κυριακη εχω ρεπο κ λεω να παω για βολτιτσα προς τα εκει..
Κυριακη εχω ρεπο κ λεω να παω για βολτιτσα προς τα εκει..
Νέα άφιξη Κάτι δεν μου αρέσει :- όμως......πολλές και διαφορετικές αγγελείες με ίδιο τηλ
Το γνωστή είναι καλό μέτριο κακό???Η Φανή!!! Εντάξει είναι... Γνωστή στο πανελλήνιο. Οι φωτογραφίες είναι δικές της.
Οι απόψεις διίστανται. Η κοπέλα έχει περισσότερα κιλά από αυτά που φαίνονται στις περισσότερες φωτογραφίες. Και είναι λίγο απότομη στην συμπεριφορά της κατά κοινή ομολογία.
Ναι κάτι είδα..... απο σερβις?
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.284
Χμμμμμμ
Σαν να μου λές τώρα μια δοκιμή θα μας πείσει,
Αν σου αρέσει ο σωματότυπος της, μια συνάντηση μαζί της δεν εγκυμονεί κινδύνους
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.284
Ναι κάτι είδα..... απο σερβις?
Κάνε ένα τηλεφώνημα να μάθεις. Δεν θα δυσκολευτείς να επικοινωνήσεις μαζί τής.
Αν θυμάμαι κάνει και αυταρχικό
Αν σου αρέσει ο σωματότυπος της, μια συνάντηση μαζί της δεν εγκυμονεί κινδύνους
Το μαρούλι θέλω να μάθω και θα με καθοδηγήσει
Αν είναι vfm τότε οκ αλλιώς θα πέσει σκέψη
Ναι θα πέσει τηλ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K