Νέα

Nymphomaniac

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ξεροχυνω  :cum: :cum: :cum:

το "o" στο nymfomaniac ειναι γραμμενο ως "()" συμβολιζοντας λογικα το μουνι :cum:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Η πρωταγωνιστρια δε λεει και πολλα...
Ξενερωτη.

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Μάγκες ξέρει κανείς σας που μπορώ να την δώ online την ταινία ή απο ποιό torrent site να την κατεβάσω? έχω ψάξει παντού αλλά τπτ...εννοώ για την καινούρια που παίζει cinema αυτές της μέρες και έχει την κλασσική τσόντα που έχει σε όλα τα torrents.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολύ δυνατή ταινία , ακριβής καταγραφή της πορνηδονιστικής (σεξουαλικά εθισμένης) συμπεριφοράς
σε όλη της την φυσιολογική πορεία με κάπως αναπάντεχο τέλος

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Με αφορμή την προβολή του Director's Cut του δεύτερου μέρους του «Nymph()maniac» στο 71ο Φεστιβάλ Βενετίας, ένα τρέιλερ ελευθερώνει ό,τι πιο ακατάλληλο περιέχεται στην uncut εκδοχή της ταινίας του Λαρς φον Τρίερ.Φτάνοντας στο τέλος μιας μεγάλης διαδρομής που ξεκίνησε όταν ακόμη ο Λαρς φον Τρίερ ανακοίνωσε πως η επόμενη ταινία του θα ήταν η ιστορία μιας νυμφομανούς και διέσχισε τέσσερις ταινίες (τις κινηματογραφικές και τις director's cut εκδοχές τους), το «Nymph()maniac: Director's Cut» - όπως το ήθελε δηλαδή ο δημιουργός του - προβλήθηκε σε δύο μέρη στο 71ο Φεστιβάλ Βενετίας με τον Τρίερ απών και παρών την ίδια στιγμή (διαβάστε αναλυτικά) και είναι έτοιμο για την προβολή του στις αίθουσες και για την κυκλοφορία του σε DVD, Blu Ray και ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους των παραγωγών του.Ενα τρέιλερ - με μοντάζ όλων των επίμαχων σκηνών που περιέχει το Director's Cut - έρχεται για να θυμίσει πως η «πρόκληση» είναι η πιο αγαπημένη φίλη του Λαρς φον Τρίερ και το προμοτάρισμά του μέσω του Facebook της ταινίας το επιβεβαιώνει με το σημείωμα: «Perhaps you’ll need to see it a few times, to catch all the details. If you can handle it…!». Δείτε το εδώ.

[vimeo]  [/vimeo]

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ηθοποιός σημαινει φως τυποι !!  :jerking:

Επισκέπτης
εχω δει το nymphomaniac 1 και 2 αλλα δεν καταλαβα τι διαφορα εχει απο μια τσοντα!  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
Μάγκες ξέρει κανείς σας που μπορώ να την δώ online την ταινία ή απο ποιό torrent site να την κατεβάσω? έχω ψάξει παντού αλλά τπτ...εννοώ για την καινούρια που παίζει cinema αυτές της μέρες και έχει την κλασσική τσόντα που έχει σε όλα τα torrents.
ψαξε στο pirate bay  type

Επισκέπτης
τι εγεινε τοσο πισω εχω μεινει...???το 1 και 2 εχει βγει??
τωωωωωωρα! το ειδα τον χειμωνα που μας περασε..μου το εδωσε ενας φιλος που τα κατεβαζει απο το pirate bαy γιατι εγω δεν ξερω την διαδικασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom