You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nylon & heels
- Μέλος που άνοιξε το νήμα black crow
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλά τα τακούνια, αλλά εγώ προτιμώ μποτές με τακούνια!!! Έχουμε τίποτα στα υπ'όψιν?
Μισό......
High heels γενικά αλλά και με μπότες!!
τι είναι αυτά;;;;;
Ελπίζω να βοήθησα!! Αχ τώρα καύλωσα!!
Πάλι θα την κάνω για Μεταξουργείο μεριά!!!
τι είναι αυτά;;;;;
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
με φτιαξατε καλα κι αποψε κουφαλες!!!
ενημερωμενοςHigh heels γενικά αλλά και με μπότες!!
τι είναι αυτά;;;;;
kostas2911
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Παιδιά εγώ τρελαίνομαι να φοράει η γκόμενα naylon κάλτσες. Δεν εχω πετύχει πολές φορές αλλά αν βρω μπαίνω κατευθείαν. Λίγο ρίσκο. Έχω ξενερώσει τις μισές φορές. Για όσους γουστάρουν
μαγκες εγω γουσταρω πολυ πριν γαμησω να με αναβει η γκομενα με αυτα που φοραει. και δεν ενοω μονο εσωρουχα.
γιαυτο και προτιμω call girs που σου ερχεται ντυμενη.
εχω μια προτιμηση στα δερματινα (μινι φουστες και εφαρμοστα παντελονια οχι latex) αλλα δεν μου εχει κατσει ως τωρα. τελευταια πηρα τηλεφωνο και ζητησα αν γινεται να μου ερθει μια κοπελα ντυμενη στα δερματινα αλλα μου ειπε οτι αυτο ειναι αδυνατον γιατι τα κοριτσια ειναι ηδη ντυμενα.
ο επειμενων νικα ομως. αν ακουσετε τιποτα σφυρατε.
γιαυτο και προτιμω call girs που σου ερχεται ντυμενη.
εχω μια προτιμηση στα δερματινα (μινι φουστες και εφαρμοστα παντελονια οχι latex) αλλα δεν μου εχει κατσει ως τωρα. τελευταια πηρα τηλεφωνο και ζητησα αν γινεται να μου ερθει μια κοπελα ντυμενη στα δερματινα αλλα μου ειπε οτι αυτο ειναι αδυνατον γιατι τα κοριτσια ειναι ηδη ντυμενα.
ο επειμενων νικα ομως. αν ακουσετε τιποτα σφυρατε.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Παιδιά εγώ τρελαίνομαι να φοράει η γκόμενα naylon κάλτσες. Δεν εχω πετύχει πολές φορές αλλά αν βρω μπαίνω κατευθείαν. Λίγο ρίσκο. Έχω ξενερώσει τις μισές φορές. Για όσους γουστάρουν
έπρεπε να σε είχα προχτες στο Δροσοπούλου 97 που έσκασε η γκόμενα με ολόσωμο νάιλον διχτυωτό και τακούνες...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
έπρεπε να σε είχα προχτες στο Δροσοπούλου 97 που έσκασε η γκόμενα με ολόσωμο νάιλον διχτυωτό και τακούνες...
..την ψηλη ξανθια λες ?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
ναι. την έχεις πάρει; εγω δεν την πήρα γιατί ξενέρωσα με τα σπυρια στο πρόσωπο αλλά όσο τη σκέφτομαι λέω να ξαναπροσπαθήσω
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..δεν την εχω παρει ουτε εγω, αλλα κολητος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη.. θη την τιμησω συντομα..
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
πήγα χτες και στις δυο βαρδιες και στην απογευματινη ηταν μια μικροκαμωμένη ονοματι σάντρα που την είχα ξαναπάρει και το βράδυ ένα μπαζο. η μικροκαμωμένη μου είπε όταν ρωτησα οτι η ξανθια Αλεξάνδρα θα λειεπει για λιγες μερες. όμως το στούντιο είναι τελείως αφερεγγυο ως προς τις πληροφοριες που δινει οπότε θα ξανατσεκάρω. λεω να πεταχτω σε λιγο απο τη δουλεια σκαστος
Φίλοι την έχω πάρει την ξανθιά που λέτε γιατι με τράβηξε κ εμένα το ντύσιμο , δεν το μετάνιωσα ήταν απο τα καλά που έχω πάρει ,, τώρα για την μάπα συμφωνώ οπότε επάιξε στα τέσσερα , φαίνεται οτι της αρέσει αυτό που κάνει και θέλει να βγάλει λεφτά γιατί εκτός από τα 50 του σπιτιού σου λέει και στο δωμάτιο οτι με +20 δικά της κάνει τα πάντα και αφήνει τα πάντα ,,