Νέα

Νυχτιάτικο σεξ πλάι στη θάλασσα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Γράφει η Εβίτα

Είχαμε μια σεξουαλική περιπέτεια με τη φίλη μου την Πόπη χθες το βράδι. Πήραμε μια πρόσκληση να πάμε σε δεξιωση στο εξοχικό σπίτι κάποιου φιλικού μας ζευγαριού. Πήγαμε. Εκεί εκτός από το φιλικό μας ζευγάρι ήτανε και πολλοί άλλοι, αγόρια, κορίτσια, άντρες , γυναίκες. Φάγαμε και ήπιαμε μέχρι κορεσμού.. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γνωρίσαμε νέους ανθρώπους,περάσαμε θαυμάσια.

Ενώ προχωρούσε η ώρα αποχωρούσανε σιγά σιγά τα ζευγάρια και άλλοι προσκεκλημένοι. Τελικά μείναμε μόνο τρία αγόρια κι εμείς οι δυο. Όλοι νέα παιδιά το πολύ μέχρι τριάντα χρόνων. Η Πόπη κι εγώ σκνίπα στο μεθύσι. Τα αγόρια προσφερθήκανε να μας πάνε σπίτι. Αποχαιρετήσαμε το ζευγάρι και ξεκινήσαμε.

Στο δρόμο είπαμε να αράξουμε σε καμιά παραλία να κάνουμε νυκτερινό μπάνιο στη θάλασσα. Ριχτήκαμε όλοι ολόγυμνοι στο νερό. Κολυμπήσαμε, δροσιστήκαμε, παίξαμε τρελά παιγνίδια, καυλώσαμε. Βγήκαμε και ξαπλώσαμε στην άμμο.Ένας ένας τα αγόρια μας γαμούσανε εμένα και την Πόπη. Μας γαμήσανε και τις δυο από τρεις φορές ο καθένας. ίσα με το πρωί. Ήτανε όλοι ωραία παιδιά και το ευχαριστηθήκαμε

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το ζουμί της υπόθεσης ήταν τα ωραία παιδιά?????????????? ;)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ονειρα που μιας και εγραψε εδω υπαρχουν πολλοι προθυμοι να της τα κανουν αληθεια

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Στο δρόμο είπαμε να αράξουμε σε καμιά παραλία να κάνουμε νυκτερινό μπάνιο στη θάλασσα. Ριχτήκαμε όλοι ολόγυμνοι στο νερό. Κολυμπήσαμε, δροσιστήκαμε, παίξαμε τρελά παιγνίδια, καυλώσαμε. Βγήκαμε και ξαπλώσαμε στην άμμο. Ένας-ένας τ' αγόρια μας γαμούσανε, εμένα και την Πόπη. Μας γαμήσανε και τις δυο, από τρεις φορές ο καθένας. Ισα με το πρωί. Ήτανε όλοι ωραία παιδιά και το ευχαριστηθήκαμε...

Κι εγώ... ωραίο παίδί είμαι ;)

Σε ποιά παραλία είπαμε έγιναν αυτά?

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μετα το μπανιο ξεσουρωσατε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

ΠΟΥ ???

Η Πόπη κι εγώ σκνίπα στο μεθύσι... ξαπλώσαμε στην άμμο.Ένας ένας τα αγόρια μας γαμούσανε εμένα και την Πόπη. Μας γαμήσανε και τις δυο από τρεις φορές ο καθένας...

Κι αφού είσασταν σκνίπα στο μεθύσι... θυμόσασταν μετά ΠΟΣΕΣ φορές σαν γάμησε ποιός... :jerking:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Να πάμε να στρώσουμε κι εμείς εκεί καμιά πετσετούλα... :grin:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
την παραλια την καθαρισανε μετα(απο τις καποτες)? γιατι οπως λεει κι ο ΕΟΤ ''οχι σκουπιδια στη παραλια!''

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Γράφει η Εβιτα

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Εβίτα εχεις τηλέφωνο..

'' Ελα μαμα΄'' :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Τέλος τηλεφωνήματος

Λοιπόν που είχα μείνει  :think: Αααα

'' Και βγαίνει ο εξωγήινος...και μου χώνει εναααααα πουτσοοοοοοοοοο ''

:grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
την παραλια την καθαρισανε μετα, απο τις καποτες?

ΟΥΥΥ αμέ! Γιατί παρόλο που ήταν όλοι λιώμα... σκεφτήκανε να χρησιμοποιήσουν και προφυλακτικά... άσε που τα "ωραία παιδιά" είχανε από πριν για παν ενδεχόμενο από ένα κουτί ο καθένας στη τσέπη (3 χ 9, αφού γράφει ότι ήταν τρεις και τις πήδηξαν κι από τρεις φορές ο καθένας... μες την σούρα τους)  :jerking:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Γράφει η Εβιτα

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Εβίτα εχεις τηλέφωνο.. 

'' Ελα μαμα΄'' :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Τέλος τηλεφωνήματος

Λοιπόν που είχα μείνει  :think: Αααα

'' Και βγαίνει ο εξωγήινος...και μου χώνει εναααααα πουτσοοοοοοοοοο ''

:grin:
ωχ αρχισαμε τα X-FILES?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παιδες ξεκωλατε...ετσι ειναι οι δεξιώσεις...αρχίζουν πάντα με μαρτίνι και καταλήγουν σε παρτούζα..  :grin: μα να μην έχετε ιδέα  :tickedoff:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ξεκινανε με martini και καταληγουν σε πλωμαρι δλδ..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Παιδες ξεκωλατε...ετσι ειναι οι δεξιώσεις...αρχίζουν πάντα με μαρτίνι και καταλήγουν σε παρτούζα..  :grin: μα να μην έχετε ιδέα  :tickedoff:

Ξεκινήσαν με μαρτίνι και μετά... ένας-ένας στο κώλο τις χύνει :2funny:

(Ass... αφιερωμένο φίλε) :grin:

Συνημμένα

• ass-cum.jpg
    ass-cum.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 45

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom