Επισκέπτης
Κανονίσατε συνάντηση τα μέλη?Κάτι μου σφύριξαν αλλά δεν είδα το τόπικ.Που είναι αυτό το τόπικ να δω ποιοι τι και πως?
Υπάρχει και ανάλογο θρεντ
Κανονίσατε συνάντηση τα μέλη?Κάτι μου σφύριξαν αλλά δεν είδα το τόπικ.Που είναι αυτό το τόπικ να δω ποιοι τι και πως?
Υπάρχει και ανάλογο θρεντ
δε καταλαβα την ερωτηση... :SΑπο αυτουs ποσουs θα απεριπτεs ομωs???? Κλασσικεs ελληνικεs φιγουρεs ....αντρεs βεβαια........Μη μου λεs για Κλουνευ και για Μαικλ Νταγκλαs ....Εδω σε θελω....Με Ελληνεs..Για λεγε
Αυτο που λεω.......ειναι οτι σαν ενδιαφεροντεs αντρεs πολλουs θα απεριπτεs........εστω κι αν σ αρεσουνε σαν ηθοποιοι.....πεσμου εσυ ονοματα οποιων εσυ θεs να σε ψυχογραφησω.....Οχι σαν ηθοποιοι αλλα σαν αντρεs εννοω.....δε καταλαβα την ερωτηση... :S
πες μου ελληνες να σοου πω..
αν ρωτας αυτο.
Απο αυτουs ποσουs θα απεριπτεs ομωs???? Κλασσικεs ελληνικεs φιγουρεs ....αντρεs βεβαια........Μη μου λεs για Κλουνευ και για Μαικλ Νταγκλαs ....Εδω σε θελω....Με Ελληνεs..Για λεγε
παρε ενα παραδειγμα...Βεγγοs........καλο παιδι αλλα.......δε καταλαβα την ερωτηση... :S
πες μου ελληνες να σοου πω..
αν ρωτας αυτο.
Προσπαθω να την κανω να μου πει.......ποιον θα εβλεπε σαν αντρα και οχι σαν συμβολο.......Υπαρχουν παραδειγματα επωνυμων και απειρα ανωνυμων που δεν συμπιπτουν με την ...Καλη πρωτη εντυπωση......λογω αμφανισηs...και αρα εξ αρχησ δεν θα τουσ εδινε....οπωs γινεται δλδ και σημερα....την απαραιτητη σημασια...Εκει ειναι ολη η ουσια του πραγματοsΚαταρχήν, η σεξουαλική εξάρτηση μπορεί να εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο στον καθένα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έντονη επιθυμία για σεξ, αυνανισμός, παρακολούθηση πορνοταινιών.
Κάποιος, όμως, χαρακτηρίζεται σεξομανής όταν η συμπεριφορά του ξεφεύγει από τον έλεγχο και αρχίζει έτσι να επιδρά αρνητικά στη ζωή του (ή και στη ζωή των άλλων).
Η συμπεριφορά αυτή μπορεί να κάνει το άτομο να νιώσει ντροπή, απελπισία και σύγχυση, τόσο που μπορεί να οδηγήσει το άτομο ακόμα και στην πλήρη άρνηση στο σεξ..........................
ρε αλλου το πας...παρε ενα παραδειγμα...Βεγγοs........καλο παιδι αλλα.......
Προσπαθω να την κανω να μου πει.......ποιον θα εβλεπε σαν αντρα και οχι σαν συμβολο.......Υπαρχουν παραδειγματα επωνυμων και απειρα ανωνυμων που δεν συμπιπτουν με την ...Καλη πρωτη εντυπωση......λογω αμφανισηs...και αρα εξ αρχησ δεν θα τουσ εδινε....οπωs γινεται δλδ και σημερα....την απαραιτητη σημασια...Εκει ειναι ολη η ουσια του πραγματοs
Α περί παρτούζας πρόκειται?Οκ καλά να περάσετε.Πράμα δεν κανονίστηκε τουλάχιστον την τελευταία φορά που το είδα πριν κανένα δίμηνο Το τόπικ λέγεται: Διοργάνωση σοβαρής και αξιοπρεπούς παρτούζας, αν δεν απατώμαι. Αν βρω το link του θα το ποστάρω ;)
και εδω τα της λουκρητιας...
α δε μου το σβησανε???????και εδω τα της λουκρητιας...
Α περί παρτούζας πρόκειται?Οκ καλά να περάσετε.
α δε μου το σβησανε???????
συγγνωμη παιδια γ το κωλοδαχτυλο!
Α περί παρτούζας πρόκειται?Οκ καλά να περάσετε.
πανε ρε στο θρεντ να σχολιασεις το γουστο μου!Τσουζει
Όχι καλέ, το συγκεκριμένο θρεντ είναι για την αξιοπρεπή παρτούζα